Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 10:17 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt sie 24, 2010 1:58 pm 
Administrator forum

Łukasz,

Zadam Ci pytanie: Czy kupienie sobie miejsca w ekstraklasie przez klub z "A" klasy jest w porządku? Od kogo będa lepsi? Czego się nauczą?
Ale kasę mają a w ekstraklasie jednej druzyny do kompletu brakuje.

Odpowiedz mi proszę. Jest to w porządku czy nie?

Czy nie lepiej i po sportowemu puścić rozgrywki gdzie druzyny będa pauzowały po jednej kolejce?

Dla mnie nie ma tematu. Nie ma wyników - nie ma jazdy. Koniec i kropka. A portfel z kasą można sobie w buty włozyć, a nie kupować miejsce na ME. Bo to nic innego jak KUPIENIE miejsca. Bo ma sie kasę.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 2:26 pm 

Jodła nie unoś się.

Nic to nie da, szkoda wątroby.

Byłem w Kłodzku ze 3x, na asfalcie, 1x zaliczyłem z Niemcami w ic10-start (było zajefajnie), i jak mają takie parcie na imprezy to aż żal dupę ściska,
że tych imprez nie ma co 2-3tygodnie ... aż takie parcie ;) aż tyle imprez :D od zaje... nie można się zdecydować na co jechać :D

Jest tor w Kłodzku, jest tor w tej Średniawce (asfalt), a imprez od ... :D

A tak, tego, załóżmy konto i zróbmy ściepę narodową, wyślemy Zarembę na wakacje, może przy okazji zaliczy jakieś mistrzostwa ;) może się wykaże :D

;)

A jeszcze tak nie dawno, marudził Zaremba, że mu posty kasują na forum KMK :) no patrz, tutaj też się to robi :D demokracja :D

m.

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 2:33 pm 

Witam.

Czytając wypowiedzi P. Zaremby i P. Kusiakiewicza robi mi się (przykro).
P. Lesławie w Pana postach doczytuje się (nie mądrych, obraźliwych) słów kierowanych do jakby nie patrzyć mojej osoby. Szkoda, że tak jest bo, ja nieśmiałbym na kogoś najeżdzać nie znając go osobiście.
Widzę, że musze przezucić się na inny sport, bo tutaj jak człowiek chce dobrze, ma dobre intencje to zostaje odrazu zestrzelony. A szkoda.
Wracając do jednej z wypowiedzi P. Lesława, HE HE lepiej niech się Pan za soki narciarskie nie bierze, bezpieczniejszy będzie nordic walking :wink:
Wracając do zawodów.
Jakby nie patrzeć to ja od początku miałem za słaby silnik czego nie było widac, bo niestety byłem w grupie z największymi cieniasami a na ich tle mój silnik to jechał fajnie. Zatarł się w 1/64 po 15 kółkach, R. Motylowi coś z autkiem się stało nie pamiętam co a jechał na pozycji wejściowej do 1/32, błażej w 1/64 prowadził ale zgasł (chyba) 2 razy, A P. Andrzej też miał silnik taki nie zamocy jak ja, i to był koniec zawodów.
To wam tak w skrócie opisałem co i jak było.

W tym momencie czekam na wasze jakże miłe riposty :wink:

Pozdrawiam i czekam

setup na sand http://imageshack.us/photo/my-images/641/img0026wx.jpg/

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 3:02 pm 

Doznałem olśnienia!

Gdzie był Pan Zaremba jak jeden z uczestników w ME on-road był na zawodach w Portugalii ???

url: viewtopic.php?f=11&t=50226

Off-road nie boli.
On-road boli, ale dlaczego????

hehehe ;)

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 3:25 pm 

Marku powiem ci tak jestes starszy ode mnie doświadczeniem w dziedzinie sportu jaką uprawiamy. I dobrze wiesz jak w Polsce jest, a czepiacie się kasy kupowania miejsc itd. a co do tych grup co mnie pytasz jak maja kasę, niech wchodzą kurde mi to absolutnie nie przeszkadza skoro władze nic nie robią,modelarze niech działają sami. Zobaczyli jak jest, a myślę ze cieniasy wcale nie pojechały ale tak jak juz wcześniej pisałem są gusta i guściki. Gratuluje chłopaką ODWAGI I WYNIKÓW JAKIE BY NIE BYŁY. Marku byłem na eliminacji w obornikach i sama droga tam jest dramatyczna ja nie jestem osoba która jezdzi jak nakazują znaki i męcze sie, wiem ze to nie wasza wina ale to również zniechęca a tam lecisz wracasz i nie jestes styrany kilometrami przebytymi po naszych drogach i zrujnowany mandatami lub załatwiniem zeby ich nie było. Wiec jak dla mnie to niewątpliwy atut i niema co rozsztrzasywać sms-y sres-y kurde to jest naprawde nie potrzebne. A juz ty jako moderator powinieneś coś zrobić z tymi obrazliwymi tekstami, mimo wszystko to nie jest fajne. I uwarzam ze tez ublirzasz tym ludzia odnosnie kupowania słuchaj życie tak a nie inaczej wyglada poprostu maja chca jezdzą, a z twojej wypowiedzy wynika ze kupili miejsca napisz do lok niech powołuja kadre biorąc pod uwage wyniki i niema problemu i mysle ze na tyle co znam Macka przyjmie to z honorem i nie bedzie pisał ze nie pojecham i mazgał sie jak dziecko ze dlaczego nie on a z całym szacunkiem do wszystkich ja tak to odbieram ze strony Pana Lesława jak by to była pretęsja a ta pretęsja powina być ale do naszego kochanego LOK-u niech zajmą sie tym co powinni i nie bedziemy niszczyć palcy na pisanie bredni i udowadnianie sobie kto ma racje. Będą janse przepisy będzie spokoj nic nie jest jasne od lat i jest jak jest.

Pozdrawiam
Łukasz Jedliński

P.S pila mnie nie interesuje ze sportów ruchowych uprawiam kick boxing i czasami z kolegami gram w baseball :)

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 3:39 pm 

Co innego, jeśli zawodnicy uprawiający sporty bardziej godne dofinansowania od państwa jadą na imprezy typu ME czy nawet MŚ i na krzywy ryj doczepia się do nich ktoś kto ma dużo pieniędzy i jedzie tylko dlatego, że mu się to podoba prawdopodobnie zaniżając poziom kadry. W modelarstwie nikt nic od LOKu nie dostaje więc jedzie kto chce, ma chęci, czas i pieniądze. Znam kilka osób, które po ubiegłorocznym krzyku p. Bernadego na finale MP że to koniec wyjazdów na ME zawodników z 'bogatymi tatusiami' stwierdziły że skoro jest takie a nie inne podejście to mają to w dupie i nigdzie nie będą jeździć. A jako, że tylko na krzyku się skończyło grupa reprezentantów pojechała do Szwecji. Bo moim zdaniem jeśli wydelegowana i dofinansowana zostałaby kadra reprezentantów, nikt na siłę by się nie pchał. A skoro nikt nic nie zrobił w tym kierunku, powinniśmy się cieszyć, że są osoby, które chcą reprezentować Polskę na tego typu imprezach i nie robią tego żeby pokazać 'o mam dużo kasy, hmm jak sie tym pochwalić, o wiem, pojadę na ME do Szwecji, ale gul im skoczy he he' tylko pobawić się, spędzić fajnie czas i tak jak Jodła pisał połączyć to z wakacjami. Być może dzięki temu niektórzy zawodnicy zza granicy dowiedzieli się, gdzie leży Polska, co to w ogóle jest i co więcej, że Polacy są już na tak wysokim poziomie intelektualnym, że wiedzą, co to modele RC i co jeszcze więcej, potrafią się nimi ścigać. A nie przekonanie, które jeszcze gdzieś tam cały czas panuje, że po Warszawie chodzimy w walonkach i chodzimy spać z kurami. Z naszym sportem jest podobnie - prosty przykład siatkarek bodajże w Chinach. Nikt nawet nie przypuszczał, ze mogą dostać się do finału i gdy tak się jednak stało, organizatorzy na szybko musieli kombinować transport. Takie wyjazdy mogą przyczynić się do zmiany mniemania o Polsce, jej poziomie i umiejętnościach sportowych.

A na zawody w Polsce nie chcieli jechać może właśnie przez całe to podejście do modelarstwa w naszym kraju? Dlaczego zawody Kyosho Maters off-road w tym roku organizowane były na podmoskiewskim torze (nieodbiegającym wcale od toru w Dywitach, Gdańsku czy Murowanej), a nie np. u nas? Dzięki temu, że Polacy pokazują się za granicą, rozmawiają z ludźmi, zdobywają kontakty, mogą wypłynąć jakieś korzyści. I nie tylko personalne w postaci sponsoringu lub wsparcia, ale może nawet ktoś będzie chciał u nas zrobić jakieś off-roadowe, międzynarodowe zawody. Chociaż znając życie i tak cała biurokracja i sztuczne problemy skutecznie by taką osobę zniechęciły...

I zamiast pogratulować, wspierać i zachęcać do dobrych wyników, nasi zawodnicy zostają zniechęceni i wcale im się nie dziwie. Jakbym pojechał za granicę, starał się o jak najlepszy wynik, potem wrócił i przeczytał teksty w stylu 'po co tam w ogóle jechałeś?' odechciałoby mi się jakichkolwiek dalszych starań.

Ale co zrobić, żyjemy w takim kraju, gdzie rządzi zazdrość i zawiść i nic z tym nie zrobimy. Cieszmy się, że w ogóle mamy gdzie jeździć i gdzie robić zawody. Że ludzie wyłożyli swoje pieniądze, lub pieniądze wyproszone z gminy na budowę takich obiektów.

Ostatnio edytowano Wt sie 24, 2010 4:09 pm przez Wiktor Sułek, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 3:55 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Skoro udało nam się namówić czterech zawodników niemieckich na przyjazd do Pacanowa,a zawodów w Kłodzku spalinowcy niemieccy wręcz się domagają to o czymś świadczy.Na ostatnich zawodach w ramach Kyoscho Cup w Kłodzku, Niemcy stanowili 80% zawodników.Niestety z naszych mistrzuniów nikt nie raczył się zmierzyć...Na zawody do Ścinawki wpadają Czesi.Naprawdę jest z kim pojeżdzić...
A teraz odpowiedż na pytanie postawione przez założyciela tego tematu"kto Nas reprezentuje na Mistrzostwach Europy".
Odpowiedzi udzielił Przewodniczący SMS-pojechali bogaci zawodnicy,którzy mają więcej pieniędzy niż umiejętności i nie pojechali walczyć,ale się uczyć"
Były też sugestie,że były to rodzinne wczasy w Szwecji....
I tym śmiesznie -optymistycznym akcentem można ten temat zakończyć...

Ps.a ktoś pisał na tej stronie,że Modelarstwo to Sport Kwalifikowany,a okazało się,że Szacowany (w zależności od grubości portfela).

Widzę że żal dup… ściska, Tak sobie czytam te wypowiedzi i nie potrafię zrozumieć jak można obrażać gościa za to ze pojechał za własne pieniądze na ME.
Jeśli nikt nie był chętny a przede wszystkim posiadał odpowiednie zasoby i Maciek wyraził chęć wyjazdu na ta imprezę to w czym jest problem. Zrozumiałbym pretensje w momencie kiedy kasa lałaby się strumieniami, chętnych zawodników też by nie brakowało, a pojechałby ktoś kto nie ma doświadczenia w tej klasie. Ale w tej sytuacji powinniśmy się cieszyć, że są osoby, które pojechały na te zawody mając odpowiednie zasoby.
A co do umiejętności Maćka to chyba nie należy tutaj w ogóle o tym dyskutować, jak ktoś potrafi na jednych zawodach jeździć 3 modelami różnych klas i każdym z nich wygrać to nie jest to przypadek. Wystarczy wspomnieć że pierwszą 30 w ME Buggy, tego nikt nie osiągnie co jeździ przeciętnie. Nie wspominając o wyjeździe do Niemiec na zawody i z tego co wiem zdobyciu 1 miejsca. Przypomnę że poprzednie wyczyny nasze na ME to 60-70 miejsce.
Ale tak to już jest ze Polacy to tylko narzekać potrafią a nie myślą co można zrobić aby następnym razem samemu tam być……

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 4:07 pm 

Jestem tylko ciekawy co by było, gdyby chłopakom nie posypały się silniki i poprzechodziliby dalej.

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 4:10 pm 

Jak to co fart napewno he he :)

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 4:17 pm 

Maćku u tu napisałeś cała prawdę o waszym starcie, czyli brak doświadczenia zdobytego na torach w twoim przypadku ( pisze o klasie IC-10) . Miałem możliwość wyjechać na taką imprezę dwa lata temu i uważam za zupełną głupotę z mojej strony, pieniądze wywalone w błoto i nie wciskajcie że jedziecie tam po wiedzę i doświadczenie .
Zdobywając tytuł vice mistrza, pojechałem przygotowany najlepiej jak mi się wydawało, a i tak start podobny do waszego . Ale przynajmniej jadąc tam miałem jakieś doświadczenie do startu i posiadałem 3 silniki, do nich wrócę. Przejechany pełen sezon w kraju i na kilku imprezach za granicą. Ty piszesz ze silnik twój i Andrzeja nie gadały jak powinny i ty tego nie widziałeś bo startowałeś z "cieniasami" sklasyfikowani blisko was. I tu zaczynamy pisać doświadczeniu które zdobywa się w startach , a tu ani ty ani Andrzej nie startowaliście w ic-10, w tym sezonie i to nawet w Polsce ( może zagranica tego nie wiem), no chyba że klasy inne zaliczamy do tego doświadczenia. Wracając do silników to po to są treningi i eliminacje aby dograć idealnie wszystko silnik też ( kierowca powinien widzieć ze silnik nie ciągnie jak powinien) i tu właśnie jest potrzebne doświadczenie które zdobywa się nawet latami. Na tego typu imprezach nie ma na to czasu , aby sobie eksperymentować i uczyć się jazdy nową klasą.
Mogę zrozumieć awarie Roberta i Błażeja niestety jest to sport zależny tez od sprzętu. Ale jako zawodnik nie dociera do mnie tłumaczenie waszych na temat silników, ciebie jeszcze może u sprawiedliwie brakiem doświadczenia potrzebnego w tym sporcie, ale sorki Andrzeju ciebie starego wyjadacza, chyba że jest jakieś inne wytłumaczenia a kolega w ferworze tłumaczenia wytłumaczył siebie i ciebie tym samym.
A tak ogólnie zadam pytanie czy kadra nie powinna być ustalona z rankingu, jeśli nie ranking to może jakieś info dla innych chętnych, a jak ma być sport dla zamożnych to może zorganizować przetarg ofertowy (chętni wyślą ofertę wyjazdu i propozycje finansową dofinansowania molocha L..u.) to ktoś sobie zarobi kilka dudków.
Na tym koniec bo i tak widzę że dla wielu liczy się tylko ilość , a nie jakość.

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 5:39 pm 

P. Grzegorzu, moim zdaniem głupotą było nie pojachanie Pana 2 lata temu na ME. Widać, że tutaj każdy, odbiera wyjazd na ME inaczej...
Dla Pana sa to wywalone pieniądze w błoto a dla mnie kolejne ciekawe doświadczenie. Mówi tu pan, że my wciskamy kit, że pojechaliśmy po wiedzę i doświadczenie. W moim przypadku tak było, jest, i będzie jak będe jeździł w przyszłości na jakiekolwiek ME, bo w polsce się gó... dowiemy. Myśle, że w przypadku innych osób jest tak samo. Powiem tak mylisz się, że ja pojechałem sobie poeksperymentować i uczyć nową klasą :wink: . Widziałem co to będzie, te elektryki co jeździłem w zimie są stosunkowo bardzo podobne do tych spalinek (mówie tu o jeździe).
Źle mnie zrozumiałeś chyba, ja się nie tłumacze, tylko zdałem króciutką relacje :)
No i wiesz ja miałem 4 silniki na zapas (ale to szczegół) chyba nie chodzi o to, żebym się chwalił jakie i ile miałem silniików tam we Szwecji ?
A no i na tych zawodach byłem za Arka Gajzera.
Szkoda, że było tak jak było z tym silniczkiem, gdyby nie on to była by murowana pierwsza 30-40. I to nie tylko dla mnie, ale też dla innych polaków.

Chciałem tutaj wszystkich zgromadzonych przeprosić, że przyniosłem wstyd nam Polakom :lol: \
Żałosne...

PS. Michał byłem 1 w truggy a 6 w buggy bo zgasł z 5 razy :D

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 6:11 pm 

Odezwało się paru zamulaczy tematu łącznie z Michałem Karpińskim,od którego można by się spodziewać rozsądku.Nikt nie mówi,a przynajmniej ja o zakazie startu za granicą.Sami jeździliśmy gdy nadarzała się okazja.Tylko chodzi o to ,że są imprezy niższej rangi.Filip w Swojej historii jeżdził czym się dało.Jako młodzik zajął 4 miejsce w klasyfikacji ogólnej na zawodach w N.Targu startując bagusem.Byliśmy na dużej międzynarodowej imprezie w Ostrawie i Lanskoronie...W między czasie jeżdził elektrykami.Ostatnio próbuje sił w spalinowym On-road.
I do jednego wniosku doszliśmy.Zupełnie inna jazda.Mamy pare przykładów zawodników ,którzy z On-road weszli w Off-road (Maciek Dżwigaj).Od razu pokazał technikę jazdy...A odwrotnie raczej nie znam...
Ciebie Maćku widziałem jeżdżącego na pamiętnym finale w Warszawie (zostałeś dopuszczony do klasy Modi choć nie startowałeś w eliminacjach $ ?)Na treningach nie pokazałeś nic.Bardzo żałuję,że nie może wypowiedzieć się z powodu choroby, Artur Dzierżęcki,zawodnik który na razie zajął najlepsze miejsce w klasie IC-10 na ME bo 50.I zapewniam Cię to co pisał Grzesiek nie jechał tam po nauki.Cała ta zabawa właśnie polega na tym,żeby silnik nie zgasł,żeby się nie zatarł,żeby nic nie nawalało ,a wynik zależał od kierowcy .I to jest podstawa.Zastanawia mnie Twój zatarty silnik.Kto go docierał i kto stroił do wyścigu.Skoro wszyscy byli tak otwarci trzeba było pójść po prośbie....Ale nie ma nic bardziej mylnego,przerabialiśmy już to.Tam nikt nie będzie sobie głowy zawracał innymi słabymi....
Jeśli chodzi o jazdę to np.Rafał Zeljaś był kilkakrornie w Niemczech na zawodach i treningach .Być może to w jakiś sposób,częściowo przyczyniło się do jego sukcesu.
Teraz w kwestii Michała Abramowicza,znanego szlifierza dyfrów.Być może mój post został usunięty przez jakąś osobę w moherowym berecie,gdyż doszukała się daleko idących podobieństw,choć autor nie miał takiego celu.
Michał jeśli mówisz z cynizmem o cotygodniowych zawodach w rejonie dolnego śląska to sprawię Ci kolejną przykrość.Są zawody prawie co tydzień.Raz w miesiącu są zawody na Hali w Ścinawce.Dwa razy w miesiącu są zawody spalinowe w Munzig na hali (250 km od Wrocławia).Bywa tam np.często Rico Kreber 14 na ME.Do tego dochodzą zawody w Trutnowie (120 km od Wrocławia),a i jeszcze Off-road w Munzig pod wiatą przynajmniej raz w miesiącu.
Jest jeszcze niezastąpiony Irek Działkowski z treningami-mini zawodami w Ludwikowicach.
Jest tor w Lipsku na ,którym 17-18 .09 będzie finał MŚ Kyoscho i na który wybiera się silna ekipa z Polski.Tak więc można pojeżdzić i ponabierać doświadczenia garściami.
A Panom,którzy powycierali ozory o mnie,chciałbym uświadomić,że bycie kadrowiczem to nobilitacja okupiona często ogromnym wysiłkiem i pracą.Tym czasem modelarze zdewaluowali ten zaszczytny tytuł.Debiut w klasie na ME to chyba nie to,co zresztą życie pokazało.

Ps.Maćku nie zmieniaj dyscypliny bo gdzie indziej nie jest tak jak tu i kasa taty tak nie zafunkcjonuje.Nawet w Piłce Nożnej,bo przecież "fryzjer"siedzi...

Z ostatniej chwili:
Maciek Brzozowski napisał(a):
Widziałem co to będzie, te elektryki co jeździłem w zimie są stosunkowo bardzo podobne do tych spalinek (mówie tu o jeździe).

Maciek to zdanie wybitnie świadczy o Twoim braku nawet obycia modelarskiego.Jeśli porównujesz spalinowe do elektryków to wybacz ,ale szkoda gadać.Zapraszam do Ścinawki tu Ci silnik się nie zatrze.

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 6:28 pm 

Michał Karpiński napisał(a):
...
Ale tak to już jest ze Polacy to tylko narzekać potrafią a nie myślą co można zrobić aby następnym razem samemu tam być……

Niektórzy Polacy ostro trenują i startują,wbrew poznańskiemu powiedzeniu Cyt."wyżej sra niż dupę ma...." koniec cytatu. :P

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 6:43 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
Łukasz,

Zadam Ci pytanie: Czy kupienie sobie miejsca w ekstraklasie przez klub z "A" klasy jest w porządku? [cut]. Bo to nic innego jak KUPIENIE miejsca. Bo ma sie kasę.

Marku, Panie Lesławie,
przeczytałem ten wątek i sam już nie wiem, czy to dyskusja pasjonatów modelarstwa, czy może kolejna część powieści George’a Orwella :shock:
Jak widać my Polacy już tak mamy, że potrafimy jedynie narzekać i wytykać palcami innych (a już szczególnie tych, co mają głowę na karku i potrafią zarobić na życie i pasjonujące hobby).
Bez urazy, ale zanim zaczeliśmy startować w EMP IC-8, to moje wyobrażenie o modelarzach było takie "stary, zgarbiony dziadek dłubie i wygina sklejkę aby stworzyć model życia..".
Jednak obecny obraz modelarstwa, przynajmniej kołowego jest zupełnie inny. Tu liczy się najnowsza technologia, modele, silniki z najwyższej półki. A jak wiadomo do tego potrzebne są pieniądze i to nie małe! Bez tego nawet starty w EMP należy traktować jako niedzielne hobby, a nie zawody sportowe rangi Mistrzostw Polski. Nie można pojechać (no chyba tylko po to aby poprzeszkadzać innym zawodnikiem) na EMP z jednym kompletem kół, zdezelowanym silnikiem itp.. A każdy kto jeździ buggy, truggy wie dokładnie ile kosztuje jeden komplet kół, o silnikach nie wspominając.
Więc jeśli człowiek nie ma zbędnej kasy w budżecie domowym, to nie powinien się napinać i jeździć wyłacznie w przydomowym ogródku. Brutalne, ale w Polsce prawdziwe - niestety ;(
W jakiej organizacjach rękach jest modelarstwo w PL każdy wie, i dokładnie też wie jaka jest aktywność działaczy tej organizacji. Z moich obserwacji, to aktywność jest tylko, kiedy trzeba zebrać opłaty za licencje. NIC WIĘCEJ!!
Wiec może zamiast skupiać się na obrzucaniu błotem innych zawodników, którzy mają talent, a przy okazji trochę złotówek, które mogą wydać na wyjazd rangi ME, skupmy się na działaniach zmierzających do poprawy naszej sytuacji i poważnego traktowania naszego sportu przez nasze Państwo (organizację, która do tego została wytypowana przez Ministerstwo)?
Niestety Polacy mają to w genach, że nie skupiają się na wytykaniu innym, szukaniu dziury w całym, a nie szukają rozwiązań i zmian na lepsze.

Kończąc swoją wypowiedź w tym wątku chciałbym serdecznie pogratulować Maćkowi, Andrzejowi, Błażejowi, Robertowi zapału i chęci w reprezentowaniu nas "Polaczków" na tych i kolejnych zawodach .

A zazdrośnikom proponuję iść i powytykać sąsiadom, których stać na lepszy samochód przed domem!

Zdjęcia z zawodów

PostNapisane: Wt sie 24, 2010 6:45 pm 

No własnie ja jestem tym Polakiem co dużo trenuje, bo chce kiedyś byc w top 3 na Me bagusów. Ja się ciesze, że jestem na ME przyjeżdżam cały szczęśliwy chce się z wami podzielić przeżyciami itp. itd. A pan wszystko niszczy. Szkoda bo niestety ten cyctat tyczy się Pana Z. na tym forum.. :lol: :)

Ostatnio edytowano Wt sie 24, 2010 6:49 pm przez Maciek Brzozowski, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona