Tomasz Świątecki napisał(a):
Marcin Jasiński napisał(a):
Tylko czy tor w Nieradzie będzie nadal istniał bo po karteczce na nim wywieszonej trudno powiedzieć czy w ogóle się jakieś jazdy tam odbędą ?

A to nie wiedziałem - możesz dokładniej to wyjaśnić ?

Witam wszystkich zainteresowanych zawodami i treningami na torze w Nieradzie k/Częstochowy:Treningi w NieradzieJako inicjator budowy toru i osoba która od początku zajmuje się jego nadzorem, na dzień dzisiejszy informuje że tor istnieje i nie słyszałem nic na temat jego likwidacji

Jeśli coś miało by się zmienić to poinformuje Was na forum.
Nie wiem o jakiej karteczce piszecie, ale w okresie zimowym tor przeważnie był zamknięty, ze względu na małą ilość odwiedzających, być może ma to ze sobą jakiś związek.
Jak tylko będzie kilka słonecznych dni i tor wyschnie, zapraszam do nas na treningi!
Przeważnie w każdą Niedzielę ( jak pogoda jest ładna ) mniej więcej od godz. 11tej jesteśmy na torze.
Eliminacje HPI Challenge 2009 w Nieradzie.Cieszę się, że miło wspominacie zeszłoroczne zawody HPI w Nieradzie, ja również jestem bardzo zadowolony, pogoda dopisała, wpadek technicznych lub organizacyjnych też nie było, przynajmniej ja nie zauważyłem

Być może niektórzy się zmartwią, ale w sezonie 2009 najprawdopodobniej nie odbędzie się eliminacja HPI Challenge na torze w Nieradzie.
Z przyczyn różnych zorganizowanie eliminacji na torze w Nieradzie było by dla mnie zbyt dużym obciążeniem, organizacyjnym i finansowym.
Jest jednak też pozytywna informacja. Najprawdopodobniej odbędzie się w Częstochowie jedna z eliminacji HPI Challenge

Dokładnej lokalizacji nie mogę jeszcze podać, ponieważ trwają rozmowy i ustalenia.
Jak tylko coś konkretnego będzie ustalone to na forum pojawi się informacja.
Decyzje w tej sprawie na bieżąco konsultowane są z HPI Polska
Tym czasem, juz za tydzień ma ponoć być ładna pogoda, więc jeszcze raz zapraszam na treningi

Pozdrawiam
Robert Gorgol
rg@gorgol.pl