Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:53 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Czy sa osoby chętne trenować w Jelczu?
Raczej tak 41%  41%  [ 7 ]
Raczej nie 6%  6%  [ 1 ]
Gdzie jest Jelcz? 41%  41%  [ 7 ]
Nie wiem czy mama mi pozwoli 12%  12%  [ 2 ]
Liczba głosów : 17
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 16, 2005 9:04 pm 

Witam.
Co prawda pogoda pozostawiła wiele do życzenie, niemniej trzeba przyznać, że w końcu w niedziele nie padało. Mam nadzieje ze wszyscy obecni uważają trening za udany i ze przyjadą jeszcze się pościgać na jelczańskim torze. Szkoda tylko ze w przyszłym tygodniu większej ilosci zawodników z Jelcza nie będzie - zawody w Rudzie. Będzie za to na 99% wykwalifikowany sędzia (Dominik P.) razem z urządzeniem startowym. Będzie więc możliwość ostrej jazdy i zmierzenia się ze sobą na profesjonalnym sprzęcie. Ponad to jestem bardzo zadowolony z regulatorów, które testowałem razem z p. Wojtkiem Bukryjem (pomysłodawcą i wykonawcą regulatorów) Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się, że dzięki takiemu regulatorowi będę w stanie modelem 1:18 na silniku 180 konkurować z modelmi 1:10 z silnikami Stock (27x1) Jestem tym bardzo zaskoczony (pozytywnie oczywiście). Jeżeli jest wobec tego chetna jakaś osoba, której regulator Hudego (który jest do d...) się znudzil - zapraszam pod mój adres mailowy. Regulator nie kosztuje dużo, a swoimi parametrami powala regulatory różnych innych firm do tych modeli na kolana.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 20, 2005 7:21 pm 

Wszystkim zainteresowanym przypominam niedziela 22.05 Jelcz godz 10

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2