Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Zapraszam P.Marku do Dyrekcji BZGLOK na ul.Chocimską.Tematem tego postu jest Gdzie odbędą się zawody.
Jak trwają u Pana przygotowania do sezonu w modelarstwie pływającym czy szykuje Pan jakiś nowy model bo w 2005 r na Mistrzostwach Polski w Kobylanach nie startował Pan .Czy podtrzymuje Pan przynależenie do Klubu modelarskiego LOK na Ul.Chocimskiej bo jeżeli nie to proszę o zabranie swojej własności z naszego Klubu.
Panie Zbyszku,
Ja rozumiem ze Pan nie chce odpowiedziec na te pytania poniewaz mam wrazenie ze Pan tych odpowiedzi nie zna.
Dla Pana jest niewazne jaki jest temat rozmowy poniewaz nawet jesli temat dotyczy licencji Pan na te pytania nie odpowiada.
Nie jest tematem tej dyskusji czy ja bede startowal w sezonie 2006 czy nie ale to nie przeszkadza Panu zadac mi to pytanie.
Pomimo ze to nie jest tematem tej dyskusji, ja Panu odpowiem.
Ja wystartuje w zawodach dopiero wtedy gdy sprawa licencji zostanie wyjasniona.
Wystartuje dopiero wtedy gdy LOK wyjasni na jakiej podstawie zbiera pieniadze za licencje (poda podstawe prawna wydawania tych licencji).
Wystartuje dopiero wtedy gdy LOK sie rozliczy z pieniedzy zebranych za licencje i wyjasni dlaczego koszt kartonika licencji nadal jest ponad 10 krotnie wyzszy od kosztu rynkowego produkcji takiego kartonika.
I jeszcze, czy przynalezenie do klubu modelarskiego LOK na Chocimskiej jest tylko mozliwe dla tych ktorzy sie we wszystkim z LOK-iem zgadzaja?
Pozdrowienia,
Marek