Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 10:43 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 1:33 pm 
Ze względów organizcyjnych . Odwołuje zawody które miały się odbyć w dn 2-3 07 2005r w Jelczu.Przepraszam wszystkich zainteresowanych zawodników i proszę o zrozumienie. Jednoczesnie informuję że proponuję nowy termin 27-28 08 2005r w Tarnowie.

PostNapisane: Wt cze 28, 2005 2:54 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Jednoczesnie informuję że proponuję nowy termin 27-28 08 2005r w Tarnowie.

O ile wiem to ten termin był rezerwowany przez Marka na Grand Prix Kłodzka.

Tomek Massalski

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:51 pm 

znowu chca nalozyc impreze na impreze mysle ze najlepsze rozwiazanie bedzie takie jak napisal w innym poscie Grzegorz R.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:52 pm 

u Marka jeszcze nie ustalone - 20-21 sierpnia albo 27-28 ma być

albo to są świeższe informacje od moich

Mariusz Koziorowicz

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 3:58 pm 

Z uwagi na zaistniałą sytuację przeprowadziłem rozmowę z Panem Tadeuszem Bernadym - są możliwości ze strony Pana Wojtka Brajowskiego na zorganizowanie IV eliminacji do MP w Tarnowie, jest zgoda Pani Dyrektor Pałacu Młodzieży - dziś i jutro zapadną ostateczne decyzji - proszę o spokój - jak dobrze pójdzie to zaplanowany weekend nie zmarnujemy.
Termin podany przez Pana Ciećwierza koliduje z planowanym przez Pana Marka Kusiakiewicza GP Kłodzka - z uwagi na chęć startu wielu zawodników na tym GP, wskazane jest aby IV eliminacja do MP odbyła się w zaplanowanym na nią terminie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 5:52 pm 

20-21 sierpnia jest Trenczyn i wszystkie spaliny IC-8 i IC-10 z Polski jada tam startowac

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 5:58 pm 
Oczywiście - jeśli tylko uda się zorganizować zawody w Tarnowie w terminie 02/03-07-2005 (cały czas trwają uzgodnienia) to jestem jak najbardziej za - jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję również swoją własną pomoc w zorganizowaniu zawodów w Tarnowie, łącznie z przyjazdem (sędziowanie).

Postaramy się, aby jutro do końca dnia zapadła ostateczna decyzja co do terminu zawodów w Tarnowie.

p.s. rzeczywiście, dając pierwszą propozycję nie wziąłem pod uwagę planów w kalendarzu zawodów oraz rezerwacji ostatniego weekendu sierpnia przez Marka (jak dobrze pójdzie - oby nie zapeszyć - już na nowym AMBrc)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 7:04 pm 

Panie Zbyszku czy można już zamawiać pchełki indywidualne,czy LOK będzie rozprowadzał.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 7:36 pm 
Administrator forum

Krzysiek, rozumiem że są zawody zagranicą ale ja wstępnie deklarowałem 2 terminy: ostatni lub przedostatni weckend sierpnia. Wszytsko zależy od zawodników - termin będzie taki jaki będzie pasował większości - elektryki i spalinki.

Popieram jednocześnie wszelkie działania mające na celu przeprowadzenie IV eliminacji MP elektryków w Tranowie w terminie zaplanowanym dla Jelcza.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 7:48 pm 

No i znowu bałagan.
A w tym momencie wszyscy, którzy się zgłosili na zawody do JELCZA powinni juz mieć mailem informację o odwołaniu zawodów, a nie dowiadywać się o tym pocztą pantoflową. W końcu mamy 21 wiek.
No i ktoś, kto uważa się za bycie odpowiedzialnym za zmianę lokalizacji (bo jak wyczytałem termin zostaj bez zmian) powinien dodatkowe informacje związane z zawodami - czyli na przykład kontakt do zarezerwowania noclegu, już w odpowiednie miejsce wprowadzić.
Chyba, że dalej twierdzimy, że jest to prywatne forum prywatnej osoby.
Dla nas jest to co prawda wyjazd w piątek zamiast w sobotę, ale cóż - jast to w końcu NASZE hobby.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 8:16 pm 

To prawda ... jak na tradycje juz przystało wszyscy spaliniarze wyjezdzaja do Słowacji a szkoda było by przepuscic Kłodzko

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 28, 2005 10:39 pm 
Administrator forum

Jacku,
Jak tylko dostane wiadomość o zmianie lokalizacji zawodów - potwierdzona wiadomość - zainteresowane osoby dostana e-mail na ten temat, włącznie z adresem noclegu.

Dobrze że na forum szybko była wiadomość o możliwości zmiany lokalizacji zawodów.

Arek, to GP Kłodzka ma być dla wszystkich - spalina i elektryki, więc postaram się tak to zorganizować aby wszyscy przyjechali.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 6:45 am 

Kto odwołał zawody Jelcz czy LOK.Czyja to była inicjatywa?

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 10:36 am 
Deczje o przeniesieniu zawodów podjołem po konsultacji z wykonawcą czyli Dolnośląskim Biurem Zarządu Wojewódzkiego LOK we Wrocławiu i w porozumieniu z Panem Janem Matukinem i Panem Tadeuszem Bernadym oraz uzyskałem akceptacje Moich przełożonych.Aktualnie kierownik zawodów P.W Brajowski uzgadnia miejsca w hotelach i za chwile będzie informator.

Komunkat nr 2 Zawody modeli samochodów z napędem elektrycznym (kl. bez zmian)zostaną zorganizowane w Tarnowie w dn. 2-3 07 2005r jako eliminacja do Mistrzostw Polski. wydano godz.11 30

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 9:47 pm 

Panowie. Traktujecie terminarz jak... nie wiem jak to nazwać!!! Zawody w danym dniu a gdzie to już mało ważne. Nie tu to tam. W każdej szanującej sie dyscyplinie jak coś sie ustala to jest albo się przekłada z odpowiednim wyprzedzenie. A tutaj. Panowie z LOK chcą mieć wakacje więc odwalmy impręzę. Jestem mało istotną osobą w tym towarzystwie. Ale takimi posunięciemi nie rozwinie się ta zabawa. Dlaczego ? Do Jelcza miałem nie jechać bo to daleko ale do Tarnowa mam 20 km. Tyle tylko że zaplanowałem wyjazd w innym kierunku i nie mam jak odwołać. Może jestem jeden ale jak czasem to jest tak że dzieś jeden jutro dwóch itd.
Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona