Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:53 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 7:11 pm 
Raflee

Ja juz nic nie bede pisal... :lol: hahaha, no nie moge... Takiegos czegos to w ciagu tych moich skromych 2 lat nie widzilem :lol: jak dalej taka bedzie sytuacja to ja wkoncu do Jelcza pojade :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 7:28 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Ja juz nic nie bede pisal... :lol: hahaha, no nie moge... Takiegos czegos to w ciagu tych moich skromych 2 lat nie widzilem :lol: jak dalej taka bedzie sytuacja to ja wkoncu do Jelcza pojade :D

I jest to kolejny powód dlaczego byłem za rozdzieleniem klas spalinowych. Żal mi was koledzy , całkowity brak szacunku dla braci modelarskiej. Zapraszam do klas spalinowych , jest lepiej a wierzę że będzie jeszcze lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 8:10 pm 

Szanowny Arturze.
Może u Was jest lepiej i może będzie jeszcze lepiej. Ale u nas przynajmniej jest śmiesznie i będzie jeszcze śmieszniej.
Pozdrawiam. Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 8:14 pm 

Paweł Żelazo napisał(a):
Szanowny Arturze.
Może u Was jest lepiej i może będzie jeszcze lepiej. Ale u nas przynajmniej jest śmiesznie i będzie jeszcze śmieszniej.

Tadeuszu , coraz bardziej utwierdzasz mnie w sprawie z naszej dzisiejszej rozmowy telefonicznej. Tak dalej to być nie może. Myślę , że w Nowym Sączu czas się zebrać i obgadać pewne sprawy.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 8:29 pm 

Nie tylko my dwj tak myślimy. Jest trochę więcej ludzi którzy nie zgadzają się z tym, co się dzieje. Chociażby głos Mieczysława Basia. Nie dziwię się że Mateusz chce spróbować swoich sił w konfrontacji z najlepszymi. Ale ten rok jest stracony. I to jest fakt. Faktem jest również to że już teraz trzeba podjąć działania, aby Polacy mogli wystarować w przyszłorocznych ME które odbędą się w Niemczecg. Również w przyszłym roku odbędą się w Europie Mistrzostwa Świata ( Włochy ). Co prawda są również i inne możliwości sprawdzenia swoich sił w konfrontacji z najlepszymi. Najbliższą taką okazją będą zawody w Niemczech, na które zgłosiło sie trzech zawodników z Polski. Szkoda że nie ma więcej zgłoszeń z Polski.
Jedno jest pewne. Trzeba coś z tym zrobić. I na pewno nikt za nas tego nie zrobi. Musimy to zrobic sami dla dobra naszego hobby ( a tym samym i dla nas samych ).

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 9:02 pm 

Dla mnie ta sytuacja jest na rękę bo mam troche czasu by dokończyć ładowarki dla syna :lol:
Pozdrawiam Ryszard Gawlik

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 11:47 pm 

Panowie, wszystko było by ok gdyby wszyscy BEZ WYJĄKU trzymali się z góry ustalonych na początku roku zasad - mowa tu o kalendarzu imprez - nie było by żadnych wpadek, przenosin, odwołań itp, ale jak ktoś zaczyna mieszać na GÓRZE to już nie moja wina. Wszyscy macie po części racje ale niestety nie osiągnie się jakiegoś konsensusu jeśli choć trochę odpowiednie osoby tym kierujące nie pomyślą przed zrobieniem czegoś głupiego. Jestem osobiście bardzo w to wszystko zaangażowanydlatego martwi mnie to co siędzieje w tym sporcie.
Pozdrawiam
Wojciech Brajowski
Pałac Młodzieży - Tarnów

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 11, 2005 11:53 pm 
Administrator forum

Wg. mnie nie powinno się odwoływać terminu pierwszych zawodów - oficjalnego terminu. Termin 16-17.04 był dobry jednak przyznaję bez bicia że byłem za MP w Łodzi z powodu prostego - myślałem że będzie większe zainteresowanie zawodników wystartowaniem na imprezie która będzie mocniej obsadzona. Widocznie sie myliłem.

Szkoda że wszystko to stao się bez oficjalnego powiadomienia w jakikolwiek sposób i dużó wcześniej zawodników :(

Z drugiej strony jestem zadowolony że zawody będą w Łodzi. Powód: więcej publiczności + łatwiejsze "naciągnięcie" sponsorów + odpowiednia atmosfera (nie chodzi mi tu o atmosferę modelarską między nami ale o atmosferę dla publiczności).

Szkoda tylko że to wszystko po grudach idzie i w taki sposób....

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2