Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 5:57 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
PostNapisane: So lis 03, 2012 3:29 pm 

Lesław, Andrzej
na początku postu napisano:
"...w takcie ustalania kalendarza imprez modelarskich na sezon 2012/2013 środowiska zaangażowane w organizację regionalnych imprez halowych on-road, przy współudziale Zarządu Federacji Samochodów Zdalnie Sterowanych ustaliło..."
W jaki sposób i kto podjął decyzję o organizacji OHMPFSZS w Nowej Rudzie?
Kogo macie na myśli pisząc środowska zaangażowane w organizację regionalnych imprez halowych? Kto to jest? Dlaczego nie wmieniacie ich z Nazwy?
Kto z zarządu zaakceptował organizację tych zawodów?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So lis 03, 2012 4:26 pm 

Andrzej Trella napisał(a):
Lesław, Andrzej
na początku postu napisano:...

Andrzej ani ja Lesław,ani nieznany mi Andrzej nie napisali tego posta na początku.... Dlatego nie czuję się kompetentny do odpowiedzi w całym zakresie.
Jeśli chodzi o środowiska które to zorganizują to pewnie była mowa o Nas czyli o grupie ludzi skupionych wokół Ścinawki. A to są Sudety Kłodzko,RC Wrocław, NRC Team i Sekcja z Kobierzyc.
PS.mam nadzieję,że nie "konfidenciż"...

PostNapisane: So lis 03, 2012 4:46 pm 

Oczywiście miałem na myśli Adama - przepraszam za przejęzyczenie.

Lesław,
wymieniłeś tylko kluby Dolnego Śląska. Czy tylko one podjęły decyzję o organizacji Otwartych Mistrzostw Polski w ramach Federacji? Czy Zarząd Federacji zatwierdził miejsce i termin zawodów?

Próbuję dowiedzieć się jak działa Federacja, komunikacja wewnątrz i na zewnątrz.

PostNapisane: So lis 03, 2012 5:13 pm 

Nie, my działamy bez względu na jakiekolwiek sytuacje polityczne. Z propozycji zorganizowania Otwartych Mistrzostw Polski bardzo się ucieszyliśmy bo takie imprezy dają satysfakcję organizatorom. Są uhonorowaniem ich pracy społecznej.
Decyzja, podjęta nie przez nas,uwarunkowana była myślę tym,że jesteśmy w "sztosie organizacyjnym" i na dzień dzisiejszy stanowimy jakąś,mam nadzieję ,gwarancję poziomu.
Czy masz coś przeciw?

PostNapisane: So lis 03, 2012 6:13 pm 

Andrzej Trella napisał(a):
..Próbuję dowiedzieć się jak działa Federacja, komunikacja wewnątrz i na zewnątrz.

No "wewnątrz" to poprzez kontakt bezpośredni np. osób z Zarządu Federacji i nawet jak coś tam jest nie tak to znasz Przewodniczącego i możesz zapytać się, jako zresztą Członek Zarządu bezpośrednio u źródła. Jeżeli chodzi o komunikację "na zewnątrz" to właśnie czytasz forum, które jest jedną z form tej komunikacji lub może bardziej informacji.

KYOSHOblog

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3