Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 10, 2026 1:24 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 31, 2005 3:23 pm 

Dobrze mówisz, żeby być sportowcem to trzeba już na jakieś sekcje chodzić od 10-9 lat najpóźniej (!!), najlepiej już tak ok. 5 lat zaczac się interesoać danym sportem.

Pozatym to jak ty chciałbyś być sportowcem w danej dyscyplinie "ot tak" to mówie ci szybko się zniechęcisz swoimi "wynikami" , trzeba z czasem nabierać doświadczenia i upewniać sie ze to jest to, al nie "o to jest fajne i już". Ja mam tam 13 lat, może i jeszcze jest jakas nadzieja ale mieszkam raczej daleko od jakiegoś miejsca w którym np. byłby jakiś klub danego sportu, no do wawki mam dosyć dużo, a w moim mieśice to modelarnia ledwo zipie nie mówiąc już o jakiś sekcjach itp.

Ostatnio edytowano Pn paź 31, 2005 3:27 pm przez Michał Sękal, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 31, 2005 3:25 pm 

Podobnie u mnie sporty motorowe ( dokaldnie to wyscigi na skuterach ) skonczyly sie po tym jak zlamalem noge i przez pol roku nie moglem chodzic... :? Zajaralem sie gokaradami, dostalem nawet karta z klubu, zaczynalem robi licencje ale niestety problemy z noga powrocily i niestety musialem zrezygnowac, tak zostalem przy RC... Szczerze mowiac nie ma nawet sensu zaczynac karieri kartingowej w wieku 16 lat...

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 31, 2005 7:55 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
ojojoj... wspolczuje zlamanych nog... Niewiem jak wy ale ja poprostu kocham predkosc...A gdy mam okazje i nie usiade na motor to chyba jak mnie pioron *****..nie...:D a co tych sportow to jest prawda ze od dieciaka ale dobry wiek to tez okolo 12 lat... Ostatnio jak bylem na ipmrezie rodzinnej to mialem okazje jezdzic mercem 3 litrowym... I co ztego ze dlamnie to bylo bydle ... Na wsi po gladkiej drozde zapier..alalem 130km/h ... Ta i musze dodac ze impreze byla pare miechow temu a ja od 2 tygodni mam 13 lat :D:D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 31, 2005 9:46 pm 

Wiesz jak pracownik mojego taty dał mi swoim bmw sie przejechać (6 cylindrów, BMW (tlumaczyć nie trzeba)brak wspomagania, te stare maszynki czyli zero elektryki itp :P ) jak dał mi siie bryknąć to myślałem że ja jade traktorem tak mi wspomagania brakowało ;P Ale tylko na prosta wyleciałem to fotele się naprawde sprawdziły :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 12:06 pm 

mi wystarczy corollą taty 210 na przenim fotelu...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 1:20 pm 

przeczytalem tylko 1 post reszty nie czytalem wiec sorki jak sie powtorze! Dasiek jak mzoesz nas zdradzac ? :D:D zarcik ale sluchaj. Kupujesz gokarta i co dalej? gdzie go trzymasz? gdzie bedziesz nim jezdzic? przeciez tu nie ma gdzie.... ktos moze Ci ukras... autko mozesz wziac wszedzie.. jedziesz gdzies za granice na wakacje to to bierzesz , chowasz do plecaka i masz co robic w upalne dni gdzies na wakacjach./.. wiem ze to mile ja w tym oku anir azu nei jezdzilem jednak to droga zabawa - 12zl 8 minut pod M1. jesli naprawde masz duzo kasy, dom jednor odzinny, wielki teren to tak.. jesli antomiast mieszkasz w bloku iw ogole miejsca nie amsz to jest to bezsensu. Nie wiem rob jak chcesz ale zoibacz jak coraz wiecej jest rc w krk. To sie coraz bardziej rozwija i w porownaniu do gokartow to autka sa taniutkie heh ;d nie zostawiaj rc bo to naprawde extra.. a co do Twojego hobnby jazdy na rowerach to gdzie jezdzisz? ja czasemje stem pod awf a przewaxznie w nh na placu centralnym tam obijam murki na bmx ;d;d przyjedz kiedys;d

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 2:45 pm 

Hmm to niestety prawda a to że gokarty są super przekonałem się w zeszłym roku i to nie tylko dla młodzianów ale i dla takich "dziadków" jak ja to drogi sport i faktycznie jak nie masz transportu to możesz o nim zapomnieć podobnie jak o quadach.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 2:51 pm 

dokaldnie ale z quadami troche lepiej - (osobiscie wolalbym quad.. rpzychodzic do domu taki zablocony to je to offroad ) bo jak masz jednor odzinny dom to normlanie maszg go w garazu i wsiadasz na niego i idziesz gdzies pojezdzic i jest zzabawa... nawet do sklepu mozna w jakiejsc malej miejscowosci :D:D w miescie troszke gorzej.. :(

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:41 pm 

co do Quadów.. kupując wersje z pakietem drogowym dostajemy specjalny atest i możemy jeździc po drogach ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:42 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
Musze dodac ze Quady są dopuszczone do ruchu drogowego!! Tylko trzeba miec predkoscimierz i tyle ;) A co do tego mieszkania w bloku i problem gdzie postawic quada... No to są dwie opcje napewno gdzies obok twojeego osiedla musi byc jakis parking strzezony .... Duzo nie biorą (przynajmniej ja tak ta cene odczuwam) bo okolo50 zl miesiecznie ale jak jest jakis fajny typ to sie mozna jeszcze jakos dogadac... Flaszke postawic bo oni lubia takie zeczy :D A jak niema takiego parkingu to musza byc parkingi takie murowane domki... Ale to juz kosztuje okolo 100zl.... A jak sie bedzie na strzezonym to sie kupuje plandeke zkladasz na motor i nic sie nie stanie :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:43 pm 

GEX napisał(a):
Musze dodac ze Quady są dopuszczone do ruchu drogowego!! Tylko trzeba miec predkoscimierz i tyle ;) A co do tego mieszkania w bloku i problem gdzie postawic quada... No to są dwie opcje napewno gdzies obok twojeego osiedla musi byc jakis parking strzezony .... Duzo nie biorą (przynajmniej ja tak ta cene odczuwam) bo okolo50 zl miesiecznie ale jak jest jakis fajny typ to sie mozna jeszcze jakos dogadac... Flaszke postawic bo oni lubia takie zeczy :D A jak niema takiego parkingu to musza byc parkingi takie murowane domki... Ale to juz kosztuje okolo 100zl.... A jak sie bedzie na strzezonym to sie kupuje plandeke zkladasz na motor i nic sie nie stanie :)

GEX nie tylko prędkościomierz jeszcze kierunki inne śwaitła i pare innych badziewi :(

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:59 pm 

no w sumie sa parkingi.. ale gdzie tu po takich ruchliwych drogach jezdzic w krk.. nie wiem hjak u Was ale u mnie jak ktos zobaczy ze ktos ma takie cos, czy auto sterowane czy bmxa ( teraz z bmxami mniej ale rok temu ) to od razu jacys zazdrosni.... strasznie wnerwiajacy! nie wiadomo co jeszcze zrobia.. na mnie za to ze jezdizlem po innym osiedlu na bmx tzn przyjezdzalem do kol siadalem czasami z nia na lawce i gadalismy a rower stal obok.. nic wtedy na nim nie robilem... to jeden pseud kolega z podstawowki naslal na mnie 13 chlopkow.... nie wiem dlaczego bo dzien wczesniej podal mi reke;/ palant!

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:11 pm 

Oj iwecie, mieć quada to jest pomysł, ale w wielkim mieście? bezsens - czemu?
skuterkiem/innym dwyukołowcem zwinnie miedzy samochodami na korkach sie przeleci i problemu nie ma a quadem? nie masz tej mozliwości a wiecie do motoru mu daleko - lepiej se juz w skuterek zainwestować moim zdaniem?

Ale w mniejszych miastach quady i endurki, ścigaxcze - to jest to :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:13 pm 

Wiecie, ja przystaje na RC mimo wszystko. To jest faza najlepsza na świecie.
Jestem zagorzałym fanem RC- wołami mnie nie odciągniecie. :lol: :D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:16 pm 

Mario - jak ja se kupie wymażonego FG (fiu fiu kiedy to będzie o ile wogóle)
to mnie tez nie odciągniecie.

Bo mnie kręci PRĘDKOŚĆ jeszcze raz PRĘDKOŚĆ, i to jak wskazówka obrotomierza zmierza ku górze :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona