Sprzedam model kultowy w USA czyli Team Losi Mini-t.
Model po tuningu założone łożyska, zestaw Mamba 6800kW, aluminiowe zwrotnice, aluminiowe C-huby, aluminiowe tylne mocowania kół, drążki GPM'a, półośki CVD, akusek Intellect 1200mAh, serwo Hitec chyba HS81, aparaturka Sanwa Dash Saber, silnik Mamba jest z reglem niestandardowym, cena samego regla wynosi 300zł w sklepie Modelfan, dokładam całą mase części zamiennych tzn. zębatki odbierające, zębatki atakujące, wachacze, zwrotnice C-huby, druga płyta podwoziowa, do tego dorzuce dyfer kulkowy do złożenia, zębatki do standardowego dyfra.
Karosria standardowa czerwona w płomienie kółka standardowe na zółtych felgach. Model wymaga kilku poprawek na które niestety nie mam czasu trzeba przykleić oponki zamoznować elektronike zaprogramować regulator i dorobić np. ze spinki do karoserii wałeczek do tak jakby sześciokątu przy tylnym kole. Całość poprawek nie wymaga praktycznie żadnego wkładu finansowego. Może to wynieść około 5-8zł i jakieś 20 min.
Cena za modelik z tym wszystkim co napisałem to około 1150-1100zł do negocjacji wysyłka na mój koszt ze względu na poprawki jakie trzeba wykonać.
Fotki na maila
Telefon 0-600-049-630 po godzinie 16-stej ponieważ mam szkołe
GG- 6785817
mail-
papa07@op.pl
preferuje mail i telefon
1150-1100zł do negocjacjii
Czekam tylko na poważne oferty, nie sprzedaje na części.
Patryk