Cześć ja się chciałem wypowiedzieć do tematu w Monster trucków bo jestem nowicjuszem i nie moge zabardzoo tam pisać"skoro mam już zwody i zawodników "[quote"Piotr Michalski"]...to moze ktos mi powie czy beda w niedlugim czasie jakies przepisy. Oczywiscie byla juz klutnia na ten temat, ktorej nie chce powtarzac. Wtedy wyszlo na to, ze to zawodnicy maja je ustalic. Wiec kieruje teraz pytanie do nich. Na jakiej podstawie bedzie stwierdzane, czy dany model do MT czy moze ST? Chodzi mi o to, ze moze chce kupic pewien model, ktory teoretycznie powinien byc MT, ale jest pewne "ale" ma 3 dyfry. Wedlug mnie prawdziwy MT powinien miec tylko dwa mechanizmy roznicowe. Modele z 3 dyframi jezdza o wiele ladniej i nie maja problemu z wygrywaniem z normalnymi MT. Wiec co Wy, Zawodnicy na to? Zeby nie bylo, ze zakupie model pod zawody, a pozniej ktos mi na zawodach powie, ze to nie MT.[/quote] ja nie chciał bym twożyć twrdych reguł po prostu tak zostanie jak jest teraz jest super i lepiej nie tworzmy reguł niech tak zostanie ja jest