Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 10, 2026 12:14 pm

Teraz jest Śr cze 10, 2026 12:14 pm




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor
 Tytuł: Jaka to firma?
PostNapisane: Pt cze 10, 2005 2:38 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr wrz 29, 2004 6:25 pm
Posty: 2253
Lokalizacja: Białystok Model: HPI Hellfire SS
Słuchajcie zaintrygowała mnie jedna rzecz, mianowicie jakiej firmy jes model, który ktoś sprzedaje pod tym linkiem na allegro ==> http://allegro.pl/show_item.php?item=53708464
ma ktos moze taki sprzet, co to jest?

Mi wyglada to na carsona, ale tak tanio? pozatym wiele film podróbek sprzedaje tego typu podwozia.

_________________
PUSTY GARAŻ :(
GG: 2780008


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 10, 2005 4:24 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N cze 06, 2004 3:23 pm
Posty: 1499
Lokalizacja: Kraków
Byl juz topic o tym (bez odpowiedzi)
Dziwne to to i ja bym tego nie kupowal


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 10, 2005 4:52 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt lis 05, 2004 10:06 pm
Posty: 2469
Lokalizacja: Wa-Wa Auto: Xray m18 i TLT-1 Trial
mi się wydaje że jest to carson coś jak ch-4 albo podobne/////

_________________
SPRZEDAM M18T/MT rtr. Na bezszczotce!
Info na Maila Kruszu@gmail.com <- rzadko bywam na forum, więc wolno odpisuję na PW.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 10, 2005 5:54 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr wrz 29, 2004 6:25 pm
Posty: 2253
Lokalizacja: Białystok Model: HPI Hellfire SS
ja tego nie mam zamiaru kupić, jak koles nie napisał firmy to pewnie cos kombinuje, zanm takich, to moze byc smartech albo inny chłam bo on tak samo wyglada, poza tym popatrzcie na pudło i instrukcje do tego ktora jest na obrazku, nie ma na niej ani zadnego napisu ze carson ani nic. Najczesciej własnie słabe firmy nie afiszuja sie swoja "marką", tak jest własnie w tym przypadku. Moj kolega miał carsona bardzo podobnego wygladem do tego "czegos" i na pudełku byl na przodzie wilki napis:
CARSON i tam oznaczenie, tu bark czegokolwiek, jak na moje oko to podroba carsona CS-4 ;]

Eras21 napisał(a):
mi się wydaje że jest to carson coś jak ch-4 albo podobne/////
eras co z twoja bryka? cos nie gra?

_________________
PUSTY GARAŻ :(
GG: 2780008


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 10, 2005 7:35 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lut 08, 2004 9:13 pm
Posty: 1723
Lokalizacja: Nowy Dwór Maz.k/Warszawy
A moim zdaniem to jest Smartech robi bardzo podobne modele do Carsona

_________________
Team Losi 8ight-T | SH 4.6 | DX 3.0


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Teraz jest Śr cze 10, 2026 12:14 pm


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL