Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 17, 2026 9:13 am

Autor
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 12:57 pm 

Według mojego stanu umysłu zmianie uległ kalendazr imprez w Kłodzku i Jelczu. Wiem że jak mi się nie podoba to mogę z Pawłem nie startować. Ale czy nawet nam nie należy się odrobina szacunku. Może ktoś musi z dużym wyprzedzeniem czasowym planować wyjazdy na zawody. Mam właściwie tylko jedno pytanie ( a nawet nie wiem do kogo je skierować ): Czy kiedyś skończy się ten "BU..."? Tadeusz Żelazo

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 3:50 pm 

Burdel to ma pan u siebie na podwórku. Wypraszam sobie stwierdzenia, że termin zawodów w Jelczu został przesunięty. Bo niby przez kogo i czemu? Po konsultacji z organizatorem - panem Jurkiem Oleńczakiem wykluczyliśmy jakiekolwiek manipulacje i spekulacje co do zawodów w Jelczu. Moze zamiast znowu robić zadyme na tym forum usiadł by pan sobie wygodnie w fotelu i przejrzał kalendarz dokładnie? Od kiedy istnieje kalendarz zawodów na rok 2005 - nie było zadnej wzmianki na temat przesuwania zawodów. Żąda pan szacunku - tak się składa ze nie darze szacunkiem osób, które wprowadzają w popłoch większość ludzi i terminy w całym grafiku zawodów, który przecież ktoś musiał przygotować. Nie mam racji? Jak nie pasuje panu termin zawodów w Jelczu, który nigdy nie był przekładany, to proponuje zorganizować zawody na własnym podwórku - na miejscu i w czasie tylko panu odpowiadającym. Wtedy (co mało prawdopodobne) nie będzie miał pan do nikogo pretensji, że zawody kolidują panu z jakimkolwiek terminem. Co do zawodów w Kłodzku - nie wiem co planuje organizator (Marek). Natomiast zawody w Jelczu odbędą sie zgodnie z kalendarzem na rok 2005. Aha - jeszzce jedno. Kiedyś pisał pan, że za granicami Polski jest tak fajnie, wszystko jest cacy, organizatorzy czołgają się przez zawodnikami, by było im dobrze - z mojej perspektywy radze przestać jeździć na zawody krajowe i zacząć startowac z czołówką na przykład czeską, słowacką... Od razu będzie jednego krzykacza mniej.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 9:07 pm 
Administrator forum

W kłodzku również nie uległ zmianie kalendarz zawodów. Terminy są niezmienne od czau ustalenia kalendarza na rok 2005 i podwieszenia go na RC-AUTO.

Możliwe że zawodnicy sie boją że toru w Kłodzku nie będzie na czas :)
Otóż zapewniam wszystkich że tor będzie na czas :) Pieniądze już są zarezerwowane od dawna, jest pełna akceptacja władz Kłodzka co do tego przedsięwzięcia.

Moge tylko zaprosic wszytskich na inaugurację 11-12.06 - spalinki, a elektryki zapraszam na 18-19.06

Oczywiście zdjęcia z budowy toru będą sukcesywnie ukazywać się na RC-AUTO, żeby nie było niedomówień że będziemy się ścigać na kiepskiej nawierzchni :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 9:20 pm 
IWAN

Marek, gratuluję nareszcie dopiełeś swego, i od tego sezonu będziemy startować na nowej nawierzchni w Kłodzku.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 9:58 pm 

Sprawa I. Szanowny Dawidzie. Kiedyś jak byłem w szkole średniej starej daty wychowawca ( nie nauczyciel ) mówił nam że on na nikogo się nie gniewa. W na "nizszego' nie wypada, na "wyzszego" również a z równym sobie zawsze się dogada. Nie wiem czy to rozumiesz ale niech to będzie jedynym komentarzem do formy i treści Twojej wypowiedzi.
Sprawa II. Kalendarz opublikowany na stronie www.lok-zg.org.pl który dzisiaj ponownie oddrukowałem zawiera inne daty niż kalendarz na stronach RCauto. Również kalendarz wydrukowany w Modelarzu jest zgodny z tym ze stron loku a nie RCauto. Bo jeżeli strona RCauto jest oficjalną stroną Loku - to wycofuję swoje skojarzenia z burdelem. A jeżeli nie jest oficjalną stroną - to nadal podtrzymuję swoje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 10:12 pm 

LOK - a co to jest LOK? Czyżby to była organizacja, która robi wszystko, byle zepsuć, byle spiepszyc cokolwiek sie da? Kolejna sprawa - Modelarz(czasopismo) - możliwe ze tam było coś wydrukowane na temat zawodów lub kalendarza imprez, niestety nie czytam tego, gdyż nie interesują mnie informacje z dwu miesięcznym opóźnieniem.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 10:28 pm 
Administrator forum

Oto przysłowiowa kośc niezgody: http://www.lok-zg.org.pl/Kalendarz%20Im ... 202005.htm

Prosze zauważyc że kalendarz - lub raczej pseudo kalendarz nie uzupełniany na bieżąco - nie zawiera kilku imprez. Pierwszy przykład - zawody które już były w Jelczu - laskowicach 2 tygodnie temu, nie ma tam nic o zawodach elektryków w Kłodzku. Jaki z tego wniosek? Ano taki że nie ma tam rozbicia zawodów na osobne imprezy dla elektryków i spalinek, czyli LOK jest znów w tyle (może nie LOK jako LOK ale ten kto odpowiada za serwis www LOK-u oraz "redaktro" modelarza)

Tyle w temacie kalendarza.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 10:33 pm 

Szanowny Dawidzie. Co czytasz to jest to Twoja sprawa. A jeżeli nie wiesz co to jest Lok, to zapytaj się innych. A jak się krępujesz to poczekaj na zawody elektryków w Jelczu. Tam usłyszysz że ich organizatorem jest Lok a konkretnie Dplnośląski Zarząd Wojewódzki Lok.
A jeżeli jeszcze zechcesz trochę wykorzystać swoją inteligencję to skojarzysz jaki jest związek pomiędzy Lokiem ( w sprawach modeli samochodow RC ) a Bu.... . A jak dalej nie wiesz to powiem Ci to przy najbliższej okazji na ucho.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 10:35 pm 

Marku. Swoją wypowiedz napisałem nie znając Twojej. Ale ona według mnie trafaia w sedno sprawy i Ty to potwierdzasz.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2005 10:52 pm 
Administrator forum

Grunt że sprawa sie wyjaśniła :)