Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 10, 2026 10:43 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 5:00 pm 

niom pomysł tez niezły ale to będzie wyglądało tak jak mówilem - za mało żeby kogos tak na mocno zainteresowć
PS. teraz może nie ma "meskiego świata" ale kiedyś był
Ja proponuje próbe wysłania e-maila w który byłoby pytanie "czy mozna zrobić taki program??" albo "czy jest szansa??" itp. ale wiadomo że nie bedize łatwo tego zrobić
To tylko moje zdanie !!!!!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:15 pm 

Po ile wy lat macie?

W jaki sposob widzicie realizacje calego programu o auto rc??? i to w Polsce?
Keczus prosze opisz jak sobie wyobrazasz chociazby 20 minutowy program, opisz od pierwszej do ostatniej minuty co mialo by byc zby ludzi zainteresowac.

Dla mnie na ta chwile jedyna mozliwoscia sa krotkie wstawki o RC w magazynach samochodowych.
Gazeta WRC wstawila by usiebie artykul, ale musi to byc cos ciekawego zachecajacego popartego odpowiednimi zdieciami, ja nie wiem jak taki artykul moglby wygladac, zaproponuj.

Moja propozycja jest promowanie autoRC w modelarniach lotniczych,
u mnie juz jeden dzieciak kupil sobie bryczke, teraz nastepny chce kupic, inny za namowa ma spaliniaka itd.

Jazda na parkingu jest dobrym pomyslem, ale trzeba dobrze to zorganizowac, ktos podchodzi to nie zbywac go, tylko zdiac bude, pokazac jak wyglada "wnetrze" wtedy prawie kazdy mieknie.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:22 pm 

no to teraz wystarczy wybrac kogos zeby meczyl tvn w naszym imieniu i zaprosic ich powidzmy do lodzi na zawody lub gdzie indziej. sadze ze jak zobacza to sie przekonaja. tylko kto pojdzie na ochotnika :?: :?: :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:23 pm 

oki prosisz o opis to tak:
Na początek Newsy ze świata modelarstwa a jak nie ma nic nowego to więcej czasu idzie na ralacje z zawodów lub wywiad z jakimś modelarzem o jeo mdelu i planach.Potem porady np. jak zrobic nonki albo cś w tym stylu.Następnie omówienie np. silniki bezszczotkowe albo coś takiego (omówienie ładowarek). poradnik początkującego , opisy modeli i na koniec linki ze sklepami. Oczywiście jak na televizję przystało będą przerwy w reklam
PS. jako ze było to mół to moge ja tylko trzeba będzie mi poradzić jak zadawać pytania

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:33 pm 

To byłby dobry pomysł, jakby iść z modelami na jakąś większą impreze tuningową i zrobić tam pokaz naszego sportu :D , tylko żeby TVN tam było i filmowało.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:38 pm 

Moja propozycja:
Czekamy na opinie wiekszej ilości użytkowników forum i piszemy maila
oni sie zjawiają na imprezie i ktoś w tym obeznany (zawody - gdzie co i jak)(na 100% nie ja) oprowadza ich po tym i jakaś grupka ok.5 gości pokazuje co potrafią ich modele - od neonków i tuningu stylistycznego zaczynając - przez jazde na tylnich kołach - żeby zakończyć na driftingu i bączkach - możbna jeszcze wziąć suszarkę i pokazac max. predkościmodeli - to ich zwali z nóg - 100 kmh

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:46 pm 

Keczus_16 napisał(a):
Moja propozycja:
Czekamy na opinie wiekszej ilości użytkowników forum i piszemy maila
oni sie zjawiają na imprezie i ktoś w tym obeznany (zawody - gdzie co i jak)(na 100% nie ja) oprowadza ich po tym i jakaś grupka ok.5 gości pokazuje co potrafią ich modele - od neonków i tuningu stylistycznego zaczynając - przez jazde na tylnich kołach - żeby zakończyć na driftingu i bączkach - możbna jeszcze wziąć suszarkę i pokazac max. predkościmodeli - to ich zwali z nóg - 100 kmh

Ja bzm bz za takie co to fajnz pomzs mona bz jesycye kogo kto ma dobrz model ktory osiaga te 100 zeby sie scignol y kims :))
fajnie by to wygladalo ;) a jak by go wyprzedił to juz wogule suuper

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 6:58 pm 

Ja obecnie pisze o samochodach rc na stronie kumpla. może to nie jeast jak reklama w telewizji ale zawsze :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:05 pm 

Cytuj:
jako ze było to mół to moge ja tylko trzeba będzie mi poradzić jak zadawać pytania

my nie rozumiac po wasza.
Napisz po Polsku to moze bedziemy wiedzieli o co chodzi.

Feniks twoj pomysl jest najlepszy z tych wszystich i juz byl kiedys realizowany, teraz to trzeba zrobic w wiekszej skali.

Keczus ty chyba naprawde nie rozumiesz paru spraw, moze za pare lat....
NIE ZROBISZ "OD TAK" PROGRAMU O SAMOCHODACH RC - dotarlo?

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:15 pm 

Juz kiedyś leciało na TVN Turbo w jakimś programie na temat naszego hobby,ale bardzo mało informacji było podanych.Ja również nie ma zx kim pogadać o tym,ale byłem pojeździć przez hipermarketem ludzi było tłum nawet mialem przypadek,gdzie to mozna kupić? może ktoś się u nas tym zainteresuje,to będzie gut ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:17 pm 

rozumiem to ale czy ja mówie że to będzie od tak - nie to bedzie może nie coś z rozmachem na cały świat ale dając ten pomysł miałem na mysli że znajdzie sie ktoś (i tu jest największy problem) kto bedzie to przygotowywał.Albo mi się zdaje albo ty poprostu w to niewierzysz - moze jest to mało możliwe ale jedno jest pewne - jak nie bedziesz miał chęci to na 100% nie wyjdzie - "dla chcącego nic trudnego"
PS. ja dałem tylko pomysł, moge ich troche pomęczyć e-mailami ale nie wiem w któa strone ich ciągnąć (nie rozumiesz ale staram się wytłumaczyć) - nie wiem od czego zacząć, jake preteksty żeby jak majmocniej wywarały na nich wrażenie.
Moim zdaniem najlepiej teraz myśleć o samym zaproszeniu ich na impreze i pokaz możliwości a jak im sie spodoba to można dopiero rozmawiać o reklamówkach itp. itd.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:33 pm 

Cytuj:
Albo mi się zdaje albo ty poprostu w to niewierzysz

Sory, ale zyje na tym swiecie 10 lat dluzej i przez pewien czas pracowalem w tv regionalnej, wiec po prostu smiesza mnie takie texty.
I przykro mi Cie wyprowadzic z bledu, ale Twoje maile na 99% zostana olane.
Nie stworzysz osobnego programu w TVN!!!
Postaw sie w ich sytuacji, na czort maja robic caly program (pol godziny co tydzien) gdy przewidziana widownia to jakies marne pare tysiecy osob.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:45 pm 

Wiesz - teraz to mnie wyprowadziłeś z błędnych (tak naprawde marzeń) myśli - przejżałem na oczy - zwracam honory
Ale przyznasz sam ten pomysł Feniksa jest nie głupi - moim zdaniem jednym z najlepszych pomysłów - ale myślisz że same reklamówki stron internetowych przejda czy nie ?? (pytam się bo widze znasz ich warunki i możliwości)
PS. sorx za te głupie wypowiedzi - wystarczyło postwaić sie w ich miejscu żeby przejżec na oczy.Ale znowu można spróbowac wysłac e-maila (żart)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:56 pm 

Mam taki pomysł, żeby:
- jak zaczniemy reklamować na stronach internetowych to może przejdziemy na większą skalę- np. portal tlen, wp, onet itd.?
To taki mój pomysł dla nich kawałek miejsca na stronie na naszą reklamę to chyba nie taki problem?

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 8:06 pm 

wiesz na wielu stronach widziałem miejsca na baner tylkoo odstraszyła mnie opłata - 20 zł miesięcznie (np. www.sl.mocny.com )
ale pomysł MYŚLĘ (jak źle myśle to wyprowadźcie mnie z błędu) że nienajgorszy
ale z drugiej strony - banner mały - mała reklama ale za to miej kostuje - większy baner więcej kosztuje (wież mi na wp za darmo zrobisz malutki banerek) a znowu - postaw się w roli tego co ma się z tego banera dowiedzieć o modelarstwie - nie wiem jak ty ale ja właże na tylko sprawdzone stronki banery nie przyciągają mojej uwagi i nigdy w nie nie wchodze bo to dla mnie strata czasu (mam bardzo wolnego neta)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona