Krzysztof Rafalski napisał(a):
A kto z zawodników (oczywiście realnie, mając zarezerwowany lub zorganizowany transport, ewentualne noclegi i biorący pod uwagę wszelkie realia takiego wyjazdu!!!) tak naprawdę wybiera się na ten pogrzeb do Rzymu, bo odnoszę wrażenie, że dwóch to by chciało pojechać, ale pewnie skończy sie na telewizyjnej transmisji.
Skończcie już to moralizowanie o tym, że MP są dzień po pogrzebie, bo i tu też zaczynam się zastanawiać, że gdyby były tydzień po, to też byście narzekali (och jakież to typowe polskie podejście - "chciałabym, ale się boję" czyli "jestem za, a nawet przeciw")
I tak zapewne jak napisał Rafał MP w tę sobotę nie będzie w Łomiankach, ale myślę, że powinny się odbyć za tydzień i to zdecydowanie nie w Tarnowie, no chyba że kupią nową wykładzinę (tutaj słowo do "zachwalaczy" tej nawierzchni - Panowie, może ona jest i lepsza niż była na początku, nie wiem, bo nie widziałem, wiem tylko że po ostatnich zawodach musiałem kupić nowy komplet łożysk do samochodu i jak tak dalej będzie to niedługo nasze łożyska będą więcej kosztowały niz ta wykładzina - nowa!!! zobaczcie ilu zawodników już rezygunje z przyjazdu do Tarnowa na zawody, a jeśli tak zostanie to będziecie mieć "lokalne" zawody. I z całym szacunkiem dla Was i waszego miasta, lubimy się ścigać z Wami, ale pomyślcie jak ten problem rozwiązać (może poprostu zwiększcie wpisowe o np. 5 czy 10 zł i kupcie tę wykładzinę)
...no ale to nie jest oczywiście temat tego postu.
moja mama załatwia wyjazd... 99% ze jade....
Abit IC7-G
512 ddr
Grafa? zastepcza GF2:/
Obudowa? Brak
!! I N T e L R A C I N G T E A M !!