Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lip 05, 2026 6:02 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor
PostNapisane: Śr mar 23, 2005 9:48 pm 
tomalo

Temat ten jest skierowany glownie do Administratora forum rcmania.pl, ale pozwolilem sobie go zamiescic na forum rcauto z dwoch powodow:: po pierwsze tresc emaila który zacytuje zostala wyslana do wszystkich uzytkownikow rcmania.pl (a bardzo wielu z nich korzysta również z forum rcauto.pl) a po drugie skoro publicznie się wysuwa jakies oskarzenia pod moim adresem to publicznie odpowiadam – a na rcmania chyba wstepu nie mam :) Czesc z tego postu to cytaty z w/w maila

promian:

Witam,

chciałbym poinformować Drogich Forumowiczów iż w naszych szeregach jest kilka osób, które założyło sobie użytkownika tylko i wyłącznie aby szkodzić naszemu forum. Wszystkie tego typu zachowania są śledzone w panelu administracyjnym i wobec takich "forumowiczów" wyciągamy jeden słuszny wniosek "banicja".

Drogi Administratorze forum rcmania.pl...

Zalozylem sobie uzytkownika na Twoim forum tylko i wylacznie po to aby zarezerwowac sobie nicka (znajac Ciebie roznie może się dziac na Twoim forum i nie chciałbym żeby jakis tomalo z Twojego forum był kojarzony z moja osoba) i żeby jak mi się będzie bardzo nudzilo spojrzec na ewentualny rozwoj Twojego forum...

Piszesz o dzialaniu na szkode Twojego forum – jak już wielokrotnie udowodniles jestes nikim i po pierwsze szkoda byloby mojego czasu na szkodzenie Tobie (sam chyba sobie dostatecznie szkodzisz :) ) a po drugie na pewno nie znizalbym się do Twojego poziomu. Weź tylko pod uwage ze nie napisalem (i nie zamierzalem napisac) ani jednego posta na Twoim forum..Skad wiec wniosek o szkodzeniu? Chyba ze za szkodzenie uwazasz to ze nic nie napisalem i nie wchodzilem Ci w d... na tym Twoim forum... Ewentualne odpowiedzi w ankietach były zgodne z moim zdaniem, ale widze ze jeśli rozmija się ono z Twoim to jest to na Twoim forum niewybaczalny grzech... Piszesz cos o sledzeniu w panelu administracyjnym... Jako ze liczba moich postow to rowne 0 (zero) i nie bardzo było co sledzic zaczynam podejrzewac ze albo cos bierzesz albo masz cos z glowa...

promian:

Dziś do grona zbanowanych dołączył "tomalo", który nie potrafił z honorem przyjąć pewnych zmian w świecie RC i działał na szkodę naszej strony jak i forum.

Drogi Adminie Generale...

Po pierwsze jestes ostatnia osoba, która może cokolwiek powiedziec na temat honoru (przykladow moglbym podac mnostwo), a po drugie chyba sobie za bardzo pochlebiasz... Zakompleksiony g... eneral, który palajac zadza zemsty za swoja wlasna glupote i chamstwo (ban na rcauto nie był przeciez przypadkiem) zakladajacy swoje forum nie jest zmiana w swiecie RC... Wpadasz w nieuzasadnione samouwielbienie...

A skoro taki numer jak publiczne oskarzanie kogos o dzialanie na Twoja szkode i banowanie sprawia Ci satysfakcje i pomaga Ci leczyc kompleksy to ciesze się ze moglem wspomoc Twoja terapie moja skromna osoba...

nie pozdrawiam

tomalo

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 23, 2005 10:04 pm 
-=ADA$=-

Musze przyznac ze jak rano sprawdzilem poczte, i zobaczylem ten mail to sie potwornie usmialem. To jest co innego, eliminowanie wrogow "politycznych", a co innego rozsylanie na ten temat niedorzecznego maila. Nie wiem jaki mial byc tego cel, pokazanie sie po raz kolejny z takiej strony, pokazanie swiatu jakim sie jest poteznym, bo na pewno nie chodzilo o "zamkniecie ust" bo Tomalo nic nie napisal na rcmanii. Prewencja? przed czym, sam Nikt wybral Tomalo zwyciezca konkursu na poradnik do savage, czyli znaczy sie ze ma cos wartosciowego do powiedzenia, ale widac totalitaryzm istnieje.

To pokazuje tylko osobe Generala, Wodza, Wielkiego Mistrza, jak kto sie chce tytulowac w bardzo zlym swietle, domyslam sie ze niedlugo taki sam mail rozplynie sie po uzytkownikach tylko ze zamiast Tomalo bedzie -=ADA$=-, ale nie gra to wiekszej roli, poniewaz wspoluczestniczenie w takim kolku wzajemnej adoracji mnie nie bawi.

Powodzenia zalogo RCMANII ale jesli takie osoby ja tworzy to marnie ta przyszlosc widze.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 23, 2005 10:38 pm 

Też dostałem ten e-mail od pana "Generała" pewnie Proman chce pokazać nam jaki on jest silny i, że to on włada tym forum.........
ten e-mail będzie rozesłany bod nieckiem eras21 :D :D :D

A pan generał nie che to forum............(sami dokończcie) bo jest ono naprawde chałowe.....

EDIT: a czytaliście e-malil dokładniej bo mnie zaciekawił ten fragment :
Jest to email wysłany do Ciebie przez administratora "Ogólnopolskie Forum o Modelarstwie RC". Jeżeli uznasz go za spam, jest obraźliwy lub w jakikolwiek sposób Cię niepokoi skontaktuj się z webmasterem forum pod adresem: promian@aster.pl Dołącz do wiadomości cały ten email (wraz z nagłówkami).

Może do niego napiszemy????

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 23, 2005 11:28 pm 

Nierozumiem czemu robicie burzę w szklance wody - zrobił sobie koles stronkę oraz forum i jak najbardziej ma do tego prawo, może tam poczuje się jak ryba w wodzie.
Moim zdaniem poziom merytoryczny - jak narazie jest bardzo niski i nieprędko będę tam zaglądał po kilkanaście razy dziennie, tak ja na RCAUTO. Jednocześnie nie zarzekam ze z czasem nie przesiądę sie na RCMANIE jeżeli jej poziom przewyższy RCAUTO. Konkurencja jest wskazana w każdej dziedzinie i zagadnienia RC nie są tu wyjątkiem.
Inną kwestią jest wolny wybór modelarzy w którym forum chcą uczestniczyć i które bardziej odpowiada im poziomem i tematyką.
Nie róbcie niezdrowej atmosfery wokół tak pieknej i coraz bardziej popularnej dyscypliny jaką jest modelarstwo RC.
Być może efektem powstania RCMANII będzie dynamiczniejszy rozwój RCAAUTO i wreszcie pojawią sie jakieś nowe testy modeli itp itd....
Co sądzicie o tym ostatnim - może by się tak wreszcie wziąc za porządkowanie wiedzy która przelała się przez to forum ????
Zdecydowanie zmniejszy to liczbe postów w stylu " Ty leniu.... ", " Nie znasz funkcji szukaj ....." itp. A forum przez to może stać sie bardziej przyjazne dla nowych jak i dla starych "wyjadaczy"

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 23, 2005 11:28 pm 

odpuście już promianowi, niech sobie robi na swoim forum co mu się podoba - to jego sprawa, nie podniecajmy się tym

swoją drogą promian to fenomen - zawsze potrafił na sobie skupić uwagę wszystkich - nawet teraz kiedy nie ma już go na naszym forum, nadal potrafi wzbudzić tu emocje i ożywioną dyskusję.....

zamykam temat

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ]