Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz sie 06, 2026 11:19 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:51 pm 
PSVADEK

Lokalizacja: Rzeszów Auta: ...TRAXXAS REVO 3,3... .ASSO TC3 BRUSHLESS.
ech i po co sie znowu kłucic ? :) ja tam sie ciesze ze powstają kolejne fora z tego tez nie mam zamiaru odchodzic bo nic nie mam do was :D im wiecej for i stronek typu RC tym wieksze prawdopodobienstwo ze ktos sie cos dowie na ten temat i dołączy do nas wiec nie widze problemu . W stanach jest przeciez duzo for i nikt sie o to nie kłuci ;)

pozdrawiam :D

Ostatnio edytowano Pn mar 14, 2005 7:52 pm przez Adrian Kopeć, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:52 pm 

Lokalizacja: Białystok Auto: Carson Stormracer AMT: Alfa Romeo 156
Ja wtrące się ale tylko aby powiedzieć jedną rzecz, która jest zresztą prawdą. Niedawne odrodzenie się tego forum to naprawde dobra rzecz ale moderatorzy już troche przesadzają -według mnie. Nie chce tu nikogo obrazić ani nie jestem na nikogo obrażony. Kuba chce stworzyć dział dla modeli benzynowych - wy mówicie nie. Właśnie wszedłem na forum promiana (po raz pierwszy) i patrzę: Dział modele benzynowe Moderator Kuba Stabiszewski (czyli BRONEK). Jaki z tego wniosek??? Wszyscy którzy czują się przez was urażeni odwracają się od was i idą na forum promiana - Proste. A za co czuja się urażeni??? Za nałogowe blokowanie Tematów - a za co są one blokowane??? Za to, że ktoś rozpoczął OT, więc zamiast usunąć zbędne posty blokujecie temat. Przykład według mnie dość bezmyślnego blokowania : http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=6197. Jakiś nowicjusz pisze w dziale sprzedam bo nigdzie indziej mu nie pasuje. Odpowiedź moda temat nadaje sie na HP, a jak on ma napisać na HP jak nie ma do tego uprawnień??? Nie chcę cię bugi obrazić bo wiem, że jesteś jednym z najbardziej doświadczonych modelarzy na tym forum. Ale moderatorzy opanujcie się. Blokujecie tematy na całego. Owszem na forum jest porządek ale jakim kosztem??? Blokowaniem tematów??? To jest technika modów. Non stop widze jakiś zablokowany temat. Wszyscy się będą od was odwracać i będą szli na forum promiana. Wiem, że zaraz będzie jakaś notatka do mojego posta albo mnie zabanują, ale cóż ja mam prawo do wyrażania swoich myśli.

http://www.rcpics.net/member/Pawlas
GG: 8450519

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:57 pm 

Male sprostowanie jestem tam z innego powodu niz dzial modeli benzynowych.Mowisz Pawlas pozdek ja tak owego nie widze na tym forum...Mamy nadzieje ze rcmania przyciagnie osoby zaczynajace przygode z modelarstem mila atmosfera i pozadkiem ktory nie bedzie spowodowany blokowaniem kazdego tematu

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 8:02 pm 

Wiecie, ciesze sie, ze powstaja nowe strony o modelach r/c. Troche mnie nerwy poniosly przez liczne klutnie z Promianem, niestety mialem okazje poznajc Go z najgorszej chbya strony. Mam tylko nadzieje, ze to forum na rcmania nie zakonczy zywot tak jak to mialo miejsce w przypadku innego forum o modelach, ktore bylo stworzone, utrzymywane i rzadzone przez jedna osobe i bylo zrobione glownie dla jednej osoby. Mam nadzieje, ze nie urazilem tej osoby. Jesli tak to odrazu przepraszam, ale takie sa fakty.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 8:06 pm 

Watpie aby rcmania upadla jest wiele planow ktore w najblizszej przyszlosci zostana pokoleji realizowane.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 8:07 pm 

Mnie tesz zdeka nerwy poniosły!!! to co sorka za te durne posty sztama :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 8:42 pm 

Dobra, zmieniłem nastawienie. Oby stronka się rozwijała. SZCZEGÓLNIE w stosunku do elektryków. A forum... no coż... poczekamy zobaczymy może będzie więcej osób... i więcej takich jakby biorąc ,,naszą" sklę ocen ,,forumowiczów" którzy by się znali w temacie. I, to prawda, m więcej stronek tym większe prawdopodobieństwo że ktoś w sieci trafi AKURAT na modele RC.

A teraz na inny temat: Czemu się bierze takie coś że ci sami, poważani userzy, np. Kuba Stabiszewski rejestrują się drugi raz i korzystają z forum pod innym pseudo. Boją się że ich wyśmieją bo coś pod starym pseudo zrobili nie tak??? Czy co?? A w ten sposób tracą też swoją pozycje (forumowicza lub zawodnika) i mogą pisać tylko w jak zacząć itp. Czemu się tak dzieje???

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 8:54 pm 

Odrazu moglem pisac jako forumowicz po zarejestrowaniu sie na Bronka.Zrobilem tak bo nie chcialem aby pare osob znwou mialo do mnie jakos problemy wiedzialem ze to bycie w ukryciu dlugo nie potrwa zrobilem to jednak po to aby popytac sie o modele benyzynowe i tylko po to bylo mi to potrzebne.Dobra powstrzymajmy sie od schodzenia z tematu

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 11:09 pm 
Administrator forum

Witam,

Poprzeczytaniu postów w tym temacie powiem kilka rzeczy:

1. Blokowane tematy - jest ich dużo ale przeważnie są zamykae po wyczerpaniu dyskusji w danym temacie.

2. Strona rcmania - życzę powodzenia - szczerze. jeżeli tylko starczy sił i ochoty. Net jest dla wszystkich otwarty więc każdy z tego korzysta. A im więcej stron o RC tym lepiej.

3. RC-AUTO istnieje od 4 lat i dzięki wszystkim którzy tu są jest popularne i przyjazne dla wszystkich. Zakładając tą stronkę nawet przez myśl mi nie przeszło że będzie to taki seriws jaki jest teraz.

4. Celem RC-AUTO jest nie tylko popularyzowanie modelrastwa samochodowego RC wśród coraz większej rzeszy osób, ale również to aby coraz więcej osób stało sie zawodnikami, nawet zawodnikami na jedne zawody w roku.

Promianowi i ekipie mogę zyczyc tylko powodzenia.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 11:21 pm 

BRONEK napisał(a):
Tak sie zastanawiam czemu ten watek nadal istnieje...? Cos czuje ze ktos probuje kogos udupic a moze sie myle jesli tak to czemu to tu nadal jest?To z tymi generalami jest na wielu roznych stronkach i po prostu jest to ciekawe mojim zdaniem.

A ty czemu znieniles nicka i logujesz sie jako ktos inny????? co masz jakies obawy ??

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 11:21 pm 

BRONEK napisał(a):
No wiecie HP to niby HP ale wszystko ma swoje granice i to co sie teraz dzieje to jest niezdrowa konkurencja.Nikogo nie bronie tylko takie wymyslanie ludzi mnie troche denerwuje M-peter przeczytaj wszystkie posty w tym temacie to moze zrozumiesz a moze Ty juz rozumiesz ale chcesz ten burdel przytrzymac przy zyciu?

jak Ci niepasuje to poco to czytasz????

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 11:23 pm 

BRONEK napisał(a):
Nie pamietam jaki tu byl burdel za tamtych czasow ale tam nie bedzie takiego napewno i sam tego dopilnuje.To jakim modem byl Promian troche pamietam.Troche faworyzowal savage no ale daj boze aby ludzie mieli takie wady.Twardo prowadzil dzial MT i przynajmniej az takiego balaganu nie bylo jak jest teraz i byl w pozostalych dzialach.

Wiec jezeli nie pamietasz to niewypowiadaj sie.... bo nic to niewnosi.....

p.s
do M tego kacika zablokuj temat bo sie klotnie zaczynaja......

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 11:30 pm 

Juz napisalem czemu nick zmienilem , moze nie pamietam tamtych czasow ale pamietam dobrze te...Hmmm czemu czytam to tak jakby z niewiadomo jakich przyczyn byly plakaty z Toba jak np myjesz zeby idziesz do rady miasta i mowisz co to jest itp a oni mowia cos Ci nie pasuje to po co na to patrzysz

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 17, 2005 2:40 pm 

Ja niewiem oco wam chodzi w stanach i na swiecie jest pełno for i nikt sie nie kuci jedno lepsze drugie gorsze. Niech będą dwa trzy a nawet 10 i w kim komu to przeszkadza. To bedie swiadczyc o tym ze polacy tez sie cos znają o tym i się tym interesują. Moze kiedys ludzie ze stanów bedą na naszym forum pisac posty itp. Pewnie jak tak będą się fora powstawaly to szybko ich ni dogonimy. Pozdro i dajcie juz spokuj z tym tematem.

Popieram przedmówce, temat zamknięty

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3