Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt sie 07, 2026 12:09 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:12 pm 

Tak sie zastanawiam czemu ten watek nadal istnieje...? Cos czuje ze ktos probuje kogos udupic a moze sie myle jesli tak to czemu to tu nadal jest?To z tymi generalami jest na wielu roznych stronkach i po prostu jest to ciekawe mojim zdaniem.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:17 pm 

Jest to HP i tutaj moga byc rozne watki. Akuratnie trafil sie watek o "konkurencji" wiec w nim piszemy 8) A z tebo co wiem to Ty Bronek "trzymasz" za tamtym adminem, wiec bedziesz go bronil rekoma i nogami. Zaproponowal Ci jakas "posade", czy co? :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:23 pm 

No wiecie HP to niby HP ale wszystko ma swoje granice i to co sie teraz dzieje to jest niezdrowa konkurencja.Nikogo nie bronie tylko takie wymyslanie ludzi mnie troche denerwuje M-peter przeczytaj wszystkie posty w tym temacie to moze zrozumiesz a moze Ty juz rozumiesz ale chcesz ten burdel przytrzymac przy zyciu?

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:25 pm 

:O To ty Burdelu chyba nie widziales!!!
To sie nazywa bałaganik ale i tak bym, tego nie nazwal bo wg mnie tu jest porzadek!!!!

CASABLANCA RULEZZ :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:28 pm 

No wlasnie Dasiek miedzy innymi tamte forum bedzie lepsze bo nie bedzie balaganu i zawsze jakis mod przypilnuje porzadku a nie tu wszyscy spia albo nie chca tego posprzatac a dowodem jest np ten temat.Tym postem nie mam zamiaru podawac jakis argumetnow wyzszosci jednego z zaistnialcyh for bo na to jest jeszcze za wczesnie ale czas pokaze...

EDIT:SERVER TO PAKIET PLATYNOWY ZE STRONY http://www.host247.pl/ Z DODATKOWYM MIEJSCEM NA DYSKU ZA DOKLADNIE 488zl rocznie

Ostatnio edytowano Pn mar 14, 2005 6:45 pm przez BRONEK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:41 pm 

Kuba(Bronek, jesli ktos nie wie), to Ty chyba nie pamietasz jaki tu burdel, za przeproszeniem, byl przed tym jak Marek polaczyl sie z Rafalem. A moze bedziesz tak laskawy i przypomnisz jakim to wspanialomyslnym modem byl Promian co? Nie pamietasz juz rezimu i tego odwieczego zdania "To bardaszne modele, Savage i tak jest lepszy"?

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 6:48 pm 

Nie pamietam jaki tu byl burdel za tamtych czasow ale tam nie bedzie takiego napewno i sam tego dopilnuje.To jakim modem byl Promian troche pamietam.Troche faworyzowal savage no ale daj boze aby ludzie mieli takie wady.Twardo prowadzil dzial MT i przynajmniej az takiego balaganu nie bylo jak jest teraz i byl w pozostalych dzialach.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:10 pm 

Wez tylko pod uwage, ze gdy Promian robil "kariere" jako mod dzialu MT to wtedy bylo ok 5 razy mniej uzytkownikow na tym forum i zadko kto odwiedzal Jego dzial. A nie pamietasz jaki to "porzadek" byl pod koniec jego dzialalnosci na tym forum? A moze nie pamietasz w jaki to sposob sie z nami rozstal mowiac, ze juz nigdy nie wroci na to forum? A tu prosze, jednak ciagnie spwrotem ale juz pod innym pseudonimem-Mr.Nooby.

Sorki wszystkim, ze tak najezdzam na Kolege Promiana, ale nie raz mialem z nim sprzeczki, z reszta nie tylko ja. No i jesli Pan General ma czelnosc mowic, ze jego forum jest nr 1 w Polsce(chociaz dziala az pare dni) i ze zniszczy RC-auto, no to przepraszam bardzo, ja na takie brednie nie pozwole.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:20 pm 

Tak moze niektore slowa bylo tak jakby rzucone na wiatr.Jak zadko kto odwiedzal ten dzial? Bylem i pamietam ze bylo spore zainteresowanie tym dzialem mojim zdaniem to ono teraz minimalnie spadlo nie twierdze ze to z powodu odejscia Promiana no ale chyba liczba postow stanela napewno i jakos sie nie zwieksza a moze nawet minimalnie zmniejszyla.Kazdy popelnia bledy a slowa typu nr 1 w polsce to moze taki chwilowy przyplyw energi o ktory nie powinnismy sie za bardzo czepiac bo chyba zostanie pare rzeczy poprawionych.Wogole wydaje mi sie ze jesli juz chcieliscie robic taka anty reklame to przynajmniej powinniscie dac stronie pare tygodni na godny start i dopiero potem komentowac rozwoj itp a nie odrazu sie zucac i niszczyc to co nowo powstale

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:24 pm 

Ludzie Ludzie przebudżcie się!! Forum jest jsuz zrobione wiecie co wam powiem ta stronka została zrobiona w 4 dni a teraz będzie ulepszana!! zbaczymy kto będzie numerem jeden w polsce ja jestem za www.rcmania.pl bo jak dotąd to non stop wypiepszacie moje tematy!! Zaraz pewnie usłysze opcje szukaj a w dupie mam ta wasza niewyparzoną opcje!! Jak napsiałem temat o lst to nieznalazłem go w opcji szukaj!! wiec dziekuje wam za to ze go usneliscie!! Pozegnanie z forum rcauto jusz lada dzień!!

z poszanowaniem dla rcauto.pl

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:28 pm 

Mysle, ze za slowa uzyte w tym poscie i tak sie pozegnasz, praynajmniej na pare dni z tym forum.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:33 pm 

m-peter napisał(a):
Mysle, ze za slowa uzyte w tym poscie i tak sie pozegnasz, praynajmniej na pare dni z tym forum.
POzegnac to sie moge !! Tylko pogrzeb pszyszykujcie i żałobe!! mam jusz was dosc a przedewszytkim ciebie i za to jak krytykujesz promiana!! Sam zrób stornek i forum porób wsyztko a nie nasmiewaśz sie ze stopnie generał itp!!! BRAK MI SŁÓW DLA TAKICH ŁAJZ JAK

z poszanowaniem dla rcauto.pl

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:35 pm 

Kurek 111 napisal oba posty pod wplywem emocji wiec prosze nie sugerowac sie nimi a Ty kurek 111 nie obrazaj sie na mnie bo taka jest prawada.

Ostatnio edytowano Pn mar 14, 2005 7:39 pm przez BRONEK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:38 pm 

Oj Kurek niezle mnie rozesmiales swoja nienaganna polszczyzna i argumentami. :lol:
Badz zdrow i kup sobie jakas ksiazeczke, najlepiej z obrazkami a'la encyklopedia bo Twoja wiedza o wszystkim jest powalajaca.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 14, 2005 7:40 pm 

Sorka za te durne posty!! przepraszam za te posty i prosze abyscie się nimi nie sugerowali.Sorka m-peter :D i jak Sztama :?: :?:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona