Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 1:59 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 28, 2005 8:25 pm 

Pawlas napisał(a):
racja marcin. Szkoda ze nasze RCauto nie ma opisów torówek, buggy itd.
NO to lada dzien będą opisy torówek spalinowych!!!! LAda dzien zaczynam kurs htmla i za 1/2miechy stronka bedzie full wypas bo narazie gosciowi płac i on mi robi.A co do opisów powiem gosciowi zeby mi zrobił i będą.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 28, 2005 8:40 pm 

No to niezle. Ludzie cie zachwalaja bo "sam" robisz strone www, a ty nie, placisz komus, zeby ci stronke zrobil :lol: A jakich to torowek bedziesz umieszczal opisy na swojej stronie? I co w tych opisach bedzie? Wymiary, cena i to wszystko? To ci powiem, ze sie za bardzo nie wysilisz bo wystarczy wejsc na TH albo strone producenta, przekopiowac, zmienic ze slownikiem pare wyrazow i gra muzyka.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 28, 2005 8:47 pm 

kurek111 napisał(a):
Pawlas napisał(a):
NO to lada dzien będą opisy torówek spalinowych!!!! LAda dzien zaczynam kurs htmla i za 1/2miechy stronka bedzie full wypas bo narazie gosciowi płac i on mi robi.A co do opisów powiem gosciowi zeby mi zrobił i będą.

heheh no dobre placisz gosciowi za zrobienie strony...

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 28, 2005 9:56 pm 

salvationofblade napisał(a):
kurek111 napisał(a):
Pawlas napisał(a):

heheh no dobre placisz gosciowi za zrobienie strony...

Musze sie sam nauczyc robic wsyztko i bede sam robił!! i niebede kasy tracił tlyko musze troche czasu poswięcic na htmla!!

Tytuł:
PostNapisane: So sty 29, 2005 2:57 pm 

Panowie!! Co do opisów modeli torowych na Rc-auto to może założe osobny temat i napiszecie jakieś opisy czy coś i damy marcusowi żeby na stronkę wrzucił a potem usunie się ten temat??

Tytuł:
PostNapisane: So sty 29, 2005 4:12 pm 

Lokalizacja: Białystok Auto: Carson Stormracer AMT: Alfa Romeo 156
Dobry pomysł Mario ale ja ine jestem specjalistą i nie opisze pożądnie modelu. Dobże żeby to zrobił jakis bardzo obeznany gość :-)

http://www.rcpics.net/member/Pawlas
GG: 8450519

PostNapisane: So sty 29, 2005 4:31 pm 

kurek111 napisał(a):
Witam...

Zapraszam wszytkich na moja nową stronke.MAm nadzieje ze stornka sie wam spodoba bedzie na niej duzo więcje rzeczy nisz teraz.Prosz eo ocene stronki:)

www.rc-zone.xn.pl

nie reklamuje tej stornki jak to powiedział Bugi. Zapraszam na moją www

Panowie ta stronka to śmiech na sali. :lol: Ja rozumiem że ktoś chce coś pokazać, ale jaki to ma sens jak całe body jest zaczerpnięte ze strony Traxxas'a, mają być tam jeszcze filmiki z HPI. Jaki sens ma dublowanie informacji, jeszcze troche i ktoś go oskarży o plagiat. To jest tak jak by miało powstać nowa gazeta, która zawartość stanowiły by przedruki z innych gazet, totalnie mija się to z celem.

Stworzenie własnej stronki jak najbardziej popieram, ale plagiat stanowczo potępiam.

Nie trzeba mieć jakieś ogromnej wiedzy żeby zmontować prostą stronke :wink:

PostNapisane: N sty 30, 2005 5:43 pm 

mck napisał(a):
kurek111 napisał(a):
Witam...

Zapraszam wszytkich na moja nową stronke.MAm nadzieje ze stornka sie wam spodoba bedzie na niej duzo więcje rzeczy nisz teraz.Prosz eo ocene stronki:)

www.rc-zone.xn.pl

nie reklamuje tej stornki jak to powiedział Bugi. Zapraszam na moją www

Panowie ta stronka to śmiech na sali. :lol: Ja rozumiem że ktoś chce coś pokazać, ale jaki to ma sens jak całe body jest zaczerpnięte ze strony Traxxas'a, mają być tam jeszcze filmiki z HPI. Jaki sens ma dublowanie informacji, jeszcze troche i ktoś go oskarży o plagiat. To jest tak jak by miało powstać nowa gazeta, która zawartość stanowiły by przedruki z innych gazet, totalnie mija się to z celem.

Stworzenie własnej stronki jak najbardziej popieram, ale plagiat stanowczo potępiam.

Nie trzeba mieć jakieś ogromnej wiedzy żeby zmontować prostą stronke :wink:
Stornak niejeste identyczna jak traxxas.Zwracałem uwage an to by niebyła identyczna!!!Więc wszystko jest zgodne z prawem:):):)

Tytuł:
PostNapisane: N sty 30, 2005 6:30 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
Strona niestety ale mi sie niepodoba.... Kiepsko zmontowane filmiki ... I jeszce do strony z nazwa rc-zone dorzucac pilkarzy to mala przesada... Wszyscy cie tak wychwalali a tobie robia ta strone ... Mamnadzieje ze sie poprawisz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: N sty 30, 2005 7:03 pm 

Mario3 napisał(a):
...Co do opisów modeli torowych na Rc-auto to może założe osobny temat i napiszecie jakieś opisy czy coś i damy marcusowi...

po co?? nie to ze kogoś coś konkretnego interesuje?? bo info co do modeli jest szukane na temat nowych i starych podwozi?? jak ktoś coś ma i zechce się tym podzielić z innymi to marcus chyba nie będzie miał nic przeciwko opublikowaniu tego na stronie...

Tytuł:
PostNapisane: N sty 30, 2005 8:32 pm 

_marcin_ napisał(a):
Mario3 napisał(a):
...Co do opisów modeli torowych na Rc-auto to może założe osobny temat i napiszecie jakieś opisy czy coś i damy marcusowi...

po co?? nie to ze kogoś coś konkretnego interesuje?? bo info co do modeli jest szukane na temat nowych i starych podwozi?? jak ktoś coś ma i zechce się tym podzielić z innymi to marcus chyba nie będzie miał nic przeciwko opublikowaniu tego na stronie...

_marcin_ ale marcusowi podrzuciłem pomysł z promowaniem galerii, żeby forum nie było zaśmiecone i jakoś się tego promowania NIE DOCZEKAŁEM. Nie żebym coś miał, ale ciężko o coś na stronkę...

Tytuł:
PostNapisane: N sty 30, 2005 9:05 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Ale marcus pisał żeby wysyółać fotki na e-maile :|

Tytuł:
PostNapisane: N sty 30, 2005 10:15 pm 

GEX napisał(a):
Strona niestety ale mi sie niepodoba.... Kiepsko zmontowane filmiki ... I jeszce do strony z nazwa rc-zone dorzucac pilkarzy to mala przesada... Wszyscy cie tak wychwalali a tobie robia ta strone ... Mamnadzieje ze sie poprawisz :wink:

NO za 10dni gdzies wrzuce stronke swojego autorstwa!! i niebedzie pikarzy!!same modele bedom

Tytuł:
PostNapisane: N sty 30, 2005 10:20 pm 

kurek111 napisał(a):
NO za 10dni gdzies wrzuce stronke swojego autorstwa!! i niebedzie pikarzy!!same modele bedom

Jeszcze popracuj nad językiem ojczystym :wink:
Widziałem oba filmiki i nie bardzo rozumiem co jest ich tematem PIES czy REVO :lol: Czemu kamera nie pracuje płynnie tylko tak strasznie nią trzęsie :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 31, 2005 12:33 pm 

aaaa trzymajcie mnie :lol: wlasnie ogladalem filmiki buahha smieszniejszych nie widzialem :mrgreen: najlepsze sa teksty ktore gadacie :mrgreen: dobre bylo tez skakanie przez dziecko :lol: . z tymi psami to uwazaj, bo jeszcze ktos posadzi cie o znecanie sie nad zwierzetami :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona