Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 04, 2026 9:37 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 5:29 pm 

PROMIAN a co w TWOIM savagu zostało orginalne :?: :?: :?:
Skoro jest taki swietny to dlaczego wymieniłes wszystko oprocz łozysk :?: :?:

Dlaczego piszesz 2 razy to samo :?: Nabijasz sobie licznik :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 5:37 pm 

ROJNA napisał(a):
za taka cene powinne byc amortyzatory aluminiowe gwintowane, nie jest to RTR wiec cena nie jest niska.
Zawieszenie w Savage ma dalego do zawieszenia w REVO
np. REVO na asfalcie przy duzych predkosciach skreca, Savage sie wywraca.
np. na wertepach REVO idzie jak po masle, Savage jest trudno uczymac w prostej lini.
Nie mam nic przeciwko Savage, duzo ich sprzedajemy, ale wlozenie nowego silnika do starego modelu wcale nie stwarza NOWOSCI !!!
Cena juz zblizona do REVO ale jest to KIT czyli bez aparatury !!!

Jest to nowosc dlatego cena jest taka. Jaka cene mial revo jak wszedl ??
Wydaje mi sie ze mt nie jest zrobiony do jezdzenia po asfalcie :) ... ale co ja tam wiem :D Pisalem o skakaniu (co do wyscigow zgodzilem sie ze revo jest lepsze) Gdyby podliczyc koszty czesci ktore zostaly zamontowane w ss .28(tak troszke tego zmienili nie tylko silnik) to cena jest calkiem interesujaca jedyne czego brakuje w "nowym" SS to lepszego zbiornika paliwa.
Bardzo jestem rad z wynikow sprzedazy samochodu hpi savage w sklepie ROJNA natomiast bylbym jeszcze bardziej uradowany gdybym dostal odpowiedz na 3 pytania ktore postawielm na koncu mojego posta :D

Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 5:40 pm 

pormian pewnie klikna 2 razy wyslij a Ty wyslales 2 rozne posty jeden po drugim - razem sie nie dalo?

Hansio mowi o bashu - dlugich lotach, jezdzie ekstremalnej czyli o tym do czego mt sa stworzone. sav radzi sobie bardzo dobrze a revo przy byle skoku lamie wachacze. revo dobrze radzi socie na plaskim a sav przezyje bardzo ostra jazde :) - sami sprawdzalismy :twisted:

ps zmniejsz avatara - bo jego powierzchnia(200x96) jest 3 razy za duza od dozwolonej (80x80)

rcBziom [kropka] com [kropka] pl <- spotkania, filmy, zdjecia

Wyciąganie kasy za linki w podpisie do niekomercyjnej strony jest żałosne.

Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 6:04 pm 

dajcie sobie luz z tymi sprzeczkami, co lepsze savage czy revo,to zupelnie dwa rozne modele. Przekomarzacie sie jak baby na placu targowym czyje jaja lepsze "mrgreen".......jak dla mnie ten nowy savage to jest to samo co kiedys FSO zrobilo z Polonezem wsadzajac mu silnik rovera 1.4 16v... co to doalo...nic, moze bym nieco szybszy ale dalej zostal normalnym samochodem......kazdy modeli nadaje sie do czego innego. Savage jest wytrzymaly, Revo jezt zwinniejsze i mniej wywrotne, ale jak HPI robi "nowy" model moga by sie bardziej postarac o jakies ulepszenia...
Twierdzac ze Revo to lipa mowice z wlasnego dosciadczenia czy z tego co ktos wam powiedzial :?: .....Kazdy model ma wady :!: :!:
Promain twierdzisz ze Traxxas to lipa... to po jaka cholere kupujesz modele tej firmy i je przerabiasz....... kup sobie cos innego i przerób.... i tak wiemy ze dla Ciebie jest wyznacznikiem czy model jest cool jest ze MT zrobie wheeli czy nie :mrgreen:

...i tak wiadomo ze wawa savageami stoi :mgreen:...i tam mieszkaja sami fanatycy tego modelu (w dobrym tefo slowa znaczeniu).... oki model spoko, ale przestancie z niego robic swieta krowe, jak to on nie jest najlepszy.......

Zalosne sie robi sluchanie wkolko tego samego caly czas

Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 6:31 pm 

Takie przekomarzanie to jest good to jest shit jest jak najbardziej bezsensowne. Jest wielu zwolennikow Savage i jest wielu zwolennikow Revo.
Tak naprawde to chyba kazdy kupuje MT dla siebie a nie dla cudzych opinii. Ja np od dluzszego czasu zastanawialem sie nad modelem. Odkad zobaczylem Savage, a byl to jeszcze wtedy Savage 21, odrazu mi sie spodobal. Upłyneło sporo czasu od tego momentu. Teraz wkoncu moge sobie pozwolic na taki model, jest w końcu czas. No i wybralem wlasnie Savage. Pojawienie sie Revo nie zawazylo na moim wyborze, mimo tego ze Revo ma naprawde wiele ciekawych rozwiązań.
Pozatym do Savage jest cała masa części tuningowych i to miedzy innymi w tym modelu jest piękne. Można sobie zbudować maszyne wedle swoich upodobań.

Co do Savage promian'a to jest naprawde ładny model, chciałem go kupić. Jednak odniosłem wrażenie, że Kuba ma tylu chętnych że nie zależy mu na tranzakcji :D

Dzięki temu w chwili obecnej jest w drodze do mnie Savage SS.
Kit jest o tyle lepszy, że przy okazji składania modelu poznaje się dokładnie jego budowe. Ja też zamierzam go tuningować i to nie dlatego że jest to model do niczego, tylko dlatego żeby stał się jeszcze lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 28, 2005 4:23 pm 

Sorki, ze odgrzebuje temat ale na oficjalnej stronie HPI juz jest opis modelu i wyglada na to, ze juz zaprezentowano nowy model Savaga
http://www.hpiracing.com/index2.htm

Pozdrawiam,
Marcin

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 28, 2005 10:47 pm 

Tak tak HPI juz oficjalnie pokazała nowy model, na początku chciałem go kupić, ale jak przeglądnołem instrukcje to te wszystkie nowości to ja już mam w swoim SS. A silnik napewno lepszy od .25 ale do mnie juz jest w drodze truckzilla :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4