Witam wszystkich po krótkiej przerwie.
Ze względu na zakończenie działalności w modelarstwie samochodowym mam do sprzedania sporo sprzętu używanego , ale w dobrym stanie i kompletnego.
Sukcesywnie będę dokładał fotki, mogę także wysyłać maile zainteresowanym.
A oto lista podstawowych modeli i wyposażenia:
1. Model klasy IC-10 Serpent 710 - kompletny, bez aparatury - model Marcina Kapkowskiego którym zdobył Puchar Polski i Mistrzostwo Polski Puchar. Dużo części zamiennych, sporo opon na różne nawierzchnie. Silnik odpalany z zewnętrznego rozrusznika ( nie jest sprzedawany z modelem) - wieczorem podam typ motorka. Cena kompletu - model-silnik, karoseria,opony,części zamienne - 500 PLN. Na razie nie rozbijam kompletu. sprzedany2. Dwa modele kompletne E-12 firmy Corally ( akumulator 6 celi) bez silników, z karoseriami ( po kilku biegach, więc nie nowe karoserie ale jeszcze w jednym kawałku

) bez serwa, aparatury i regulatora,
po 150 PLN każdy. Mam trochę części zamiennych, dołożę pierwszemu chętnemu. Opony do każdego modelu z minimalnym zapasem też są, wieczorem napiszę po ile kompletów na model.
3. Aparatura samochodowa Futaba 40 MHz 3PDF, 5 kompletów kwarców, trzy odbiorniki trzykanałowe. Akumulator w nadajniku do wymiany. Cena
250 PLN
4. Regulator samochodowy KOPROPO VFS2 - nowy, nie używany -
150 PLN
5. Silnik do E-12 nowy Corally Black Series 12 zwojowy pojedynczy ręcznie nawijany -
70 PLN6. Silnik Keil DTM 19 zwojowy nowy-
50 PLN7. Mini serwo HS 81 MG do E-12 - 50 PLN
Do powyższych cen proszę doliczyć koszty ew, przesyłki. Mozliwy odbiór osobisty w Warszawie w centrum w godzinach 8-16
To na razie tyle, choć to niewielka część wszystkiego.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na
wessel@wp.pl lub telefoniczny 605 783 476
Pozdrawiam
Maciej Kapkowski