Z mojego doswiadczenia:
-regulacja zbieznosci przydatna ale nie niezbedna natomiast gorny wahacz moze przysporzyc wiecej problemow - mi przy kolizjach lamalo sie wlasnie mocowanie gornego wahacza, dony spokojnie wytrzymywal,
-aluminiowe wiezyczki i oslona walu zdecydwanie na plus - zwiekszaja sztywnosc
-regiel i odbiornik w jednym.... no nie wiem, zawsze jak jedno padnie to masz do wymiany combo
-bude zawsze mozesz wymienic albo przemalowac

-i tak bez inner body po wodzie bym nie jezdzil bo sam regiel to nie wszystko - mam Mavericka i plyta podlogowa jest wanienkowata, znaczy ze bedzie sie w niej zbierac woda i nawet jak pare kropel reglowi nie zaszkodzi, plywajace serwo moze zle skonczyc
-za pakiet zdecydowany plus - oszczedzasz jakies 60zl a na standardowym 1800 max 15 minut pojezdzisz i uwierz mi, szybko bedziesz myslal nad zakupem kolejnego pakietu

-dostepnosc czesci to jak dla mnie podstawa - wyjdziesz pojezdzic, jeden dzwon, cos polamiesz i uziemiasz auto na tydzien lub dwa jesli musisz sciagac czesci
Co do bezszczotki nie wiem, poki co szczotka. Jednak biorac pod uwage ze dyfry sa metalowe nie powinno byc problemu. A nawet jesli to wymiana zebatki atak to koszt kilkunastu zl.