Jeśli już masz zamiar wydać tyle na HPI czy TRX to rozważ również moją propozycję...
Sam jakiś czas temu chciałem SC.
Po przeczytaniu mnóstwa tematów i rozmową ze sprzedawcą z jednego z zaufanych sklepów RC wybór padł na Team Asso SC8. Niestety rzadkością jest trafić u nas ten model w wersji elektrycznej dlatego zakupiłem używaną spalinę i zrobiłem konwersję na elektryka.
Dzis jestem pewien, że to był bardzo dobry wybór! Model niesamowicie się prowadzi i jest bardzo trwały. Cały sezon mocnej jazdy na torze i nie tylko z jedną tylko awarią na własne zyczenie (trafiłem kolegę w nogę, który akurat robił zdjęcia na torze i pękł górny przedni wahacz)
Jest w tej chwili jedno SC8 na OLX, ale dość wysoka cena, jeśli udałoby Ci się wynegocjować lepszą cenę to warto się zastanowić.
Z zakupionej spaliny sprzedajesz silnik z wydechem, rotostart i graty do odpalania i to powinno wystarczyć na konwersję, do tego combo w okolicach regiel 80-120A, silnik ok 2000kv i masz mega sprzęt na długo!

Znajomy również zdecydował się na podobne rozwiązanie, kupił model SC8, zamówiłem mu konwersję, zmontowalismy wszystko i dziś mi dziękuje, że nie pozwoliłem mu zakupić Slasha.
W razie pytań zapraszam na PW.
dzieki za pomoc i wytłuamczenie ale ja chcę kupić podłączyć lipo i jezdzic a nie spędzić przy nim pół roku zanim odpale...