HUBertPL napisał(a):
savka kita z sensorowym napędem.
co to znaczy sensorowy napęd ?
i przy okazji mam teraz dylemat w głowie bo słyszałem ze maverick strada to totalny syf a tu
Cytuj:
Witam. Rzadko coś piszę, ale w temacie modelu RTR do 500zł mam na gorąco coś do powiedzenia.
Trzy tygodnie temu zakupiłem w sklepie RCteam Wrocław STRADĘ TC EVO dla syna... cena sklepowa 485zł...!!!
Po trzech tygodniach grzebania koło modelu, jednym starcie w zawodach w Koszycach - KADET miejsce na pudle: 3, po wczorajszych i dzisiejszych treningach na hali w Kobierzycach, stwierdzam: REWELACJA ZA TĄ KASĘ !!!!!!!!
Wymiany wymagało tylko serwo, bo jest słabe i NIC więcej !!!
Dokupiłem zębatki atak 23T i 25T (w zestawie 21T) i silnik daje radę, opony na wykładzinie po smarowaniu trzymają bardzo dobrze (na asfalcie nie sprawdzane), koła są trwałe (naparzanie w listewki nie robi na nich żadnego wrażenia), aparatura 2,4Ghz w zestawie (odbiornik mały, lekki) ma wszystkie niezbędne ustawienia i jest wygodna, wszystkie łożyska (za wyjątkiem układu kierowniczego) są kulkowe szczelnie zakryte (ZZ),wszystkie możliwe regulacje ustawienia zawieszenia są w standardzie (nic na sztywno, wszystko regulowane, prócz zbieżności tylnych kół), acu LRP 1800mAh ładuje się do 2150mAh - więc jest dobrze.
NIC nie pękło, nie urwało się, brak luzów, prosty w budowie i obsłudze (rozbierałem go dla sprawdzenia 2 razy do ostatniej śrubeczki, dziś właśnie robię to trzeci RAZ) i jest ładnie.
Ja osobiście mam X-raya i KYOSHO więc jakiś tam punkt odniesienia mam i widzę co "w modelu piszczy", ale STRADĘ polecam, bo miło mnie zaskoczyła ceną, wykonaniem i jakością.
i jak bym miał kupywać stradę to MT
proszę o pomoc