ja pozdrawiamtych ktorym sprzedales kit tzn zakaowane revo wcisnales niezorientowanej osobie
pozdrawiam CIe udostepnij moje dane osobe a zglaszam sprawe na policje
USTAWA
z dnia 29 sierpnia 1997 r.
o ochronie danych osobowych1)
(tekst jednolity)
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 1.
1) Każdy ma prawo do ochrony dotyczących go danych osobowych.
2) Przetwarzanie danych osobowych może mieć miejsce ze względu na dobro publiczne, dobro osoby, której dane dotyczą, lub dobro osób trzecich w zakresie i trybie określonym ustawą.
Art. 2.
1. Ustawa określa zasady postępowania przy przetwarzaniu danych osobowych oraz prawa osób fizycznych, których dane osobowe są lub mogą być przetwarzane w zbiorach danych.
2. (1) Ustawę stosuje się do przetwarzania danych osobowych:
1) w kartotekach, skorowidzach, księgach, wykazach i w innych zbiorach ewidencyjnych,
2) w systemach informatycznych, także w przypadku przetwarzania danych poza zbiorem danych.
3. W odniesieniu do zbiorów danych osobowych sporządzanych doraźnie, wyłącznie ze względów technicznych, szkoleniowych lub w związku z dydaktyką w szkołach wyższych, a po ich wykorzystaniu niezwłocznie usuwanych albo poddanych anonimizacji, mają zastosowanie jedynie przepisy rozdziału 5.
Jest to prawnie karane jezeli udostepnisz moje dane osobowe rperwsze co to robie print screeny i zglaszam sprawe na policje

dodaj i nadmien towar wymiany

i jak kidys czekalem na Towar od Ciebie bo pamiec maz krotka a za to ze piszes ztakie rzeczyna forum to i ja poczekam z wysylka;)