|
Do sprzedania: Model traxxas slash 2wd na oryginalnym secie Xl-5 i titan. Stan Bardzo Dobry z + Model używany bardziej jako zabawka, trochę pojeździł po tarasie, podjeździe, trawniku, raz na parkingu. Mam go od nowości, jest zadbany, po każdej jeździe czyszczony. W zestawie 2 karoserie, aparatura TQi pakiet ni-mh 3000, pudełko, kilka plastików, naklejek, podkładek, spinek, śrubek, oryginalne narzędzia. I pewnie coś jeszcze o czym zapomniałem
pakiet LI-PO nVision 2s 45c 4500 prawie nówka. pakiet LI-Po nVision 2s 45c 5000 prawie nówka. Pakiet LI-PO Redox 4000 Nówka. Buzzer do Li-po. Zestaw bezszczotkowy VXL w stanie Perfekcyjnym! Mam go od nowości, mało śmigany.
Cena; Wszystko do uzgodnienia na PW. Zaczełem się w to bawić ale niestety, znudziło mi się to, nie wciągnęło mnie modelarstwo ;/ Wszystko co sprzedaje kupowałem nowe i ma bardzo niski przebieg. Daje gwarancje na wszystkie przedmioty które sprzedaje. W razie jakichkolwiek pytań, proszę śmiało pisać.
_________________ W trakcie poszukiwan 
Ostatnio edytowano N gru 01, 2013 6:59 pm przez bazylloo, łącznie edytowano 1 raz
|