Dołączył(a): N lis 27, 2011 6:39 pm Posty: 83 Lokalizacja: Wesel DE
|
|
Witam jak w temacie sprzedam 100% sprawny , idealnie dotarty model Hpi baja 5b ss . Model kupiłem 5 miesięcy temu kupiony w polskim sklepie gwarancja !!! Składany bardzo dokładnie starannie. Model wypalił około 2 zbiorników pełnych na biegu jałowym mieszanka 220 Ml oleju na 5 litrów benzyny . Olej Castrol racing 2T . 1 Pełny bak wypalony na stadionie dalsza część docierania . Model w pełni przygotowany już do mocniejszej jazdy wyposażony w bardzo dobre serva które są już odpowiednio ustawione zbieżność + siłę skrętu ma ustawione idealnie na apce, siłę hamowania też jest już ustawiona b.dobrze model ma ustawioną opcję Fail-safe - gdyby przypadkiem nadajnik stracił zasięg z modelem automatycznie się zatrzyma . Karoseria już jest przygotowana starannie wygląda bardzo oryginalnie . Model składałem dla siebie lecz muszę go sprzedać z powodu nowej inwestycji. Może napiszę co dokładnie wchodzi w skład modelu. Oryginalny model HPI Baja 5B ss Polska G-W . W pełni złożony i wyregulowany . Apka SANWA MX-3FHSS 2.4 GHz Servo na skręt -Hitec HS-5765MH (high voltage) Servo Gaz--SAVOX Digital SC-1258 tg Zestaw Akumulatorów w modelu HPI plazma 4300 nimh Zestaw aku do apki SONGPUS 4700 nimh Ładowarka do modelu i apki wystarczy jedna jest to IMAX B6 Oryginalna Wszystkie serva akumulatorki ładowarka jest Nowe !!! Apka kupiona używana w stanie idealnym . Brak śladów użytkowania.
Czekam na propozycje cenowe potrzebna szybka gotówka najlepiej odbiór osobisty . Zdjęcia modelu mogę wysłać na e-maila osoby zainteresowanej plus filmik z docierania na biegu jałowym pełna historia składania modelu udokumentowana i docieranie silnika co jest najważniejszą czynnością przy nowych modelach . Cena 4000 zł
|
|