Tak mam pojęcie o docieraniu i obsłudze miałem 4 on-roady i 2 off-road

i wszystkie na chodzie jeden po 30L i kompresja nadal miodzio

koledzy mają
1.Hpi trophy truggy 4.6
2.Hpi Pulse 4.6
3.Lightening jakiś tam nie pamiętam ale mówił , że jeden z najlepszych lighten'ów
4.Team Associated factory team (nazwy nie pamiętam ale wiem , że to buggy)
5.Hpi D8S
6.Savage 4.6

)
7.Hyper 7

No i to wszyscy moi "kumple rc"

naprawdę ich modele wymiatają ja zawsze się patrze tak:

i myślę sobie a jakbym tak kupił model off-road który by ich "niszczył" czyli jeszcze raz jeśli chciałbym ich modele prześcigać w skokach "jechać" itd To Losi 8ight-T najlepszy RTR na rynku? A co powiecie o Losi 8ight (Buggy) nie lepszy od 8ight-T ?
Oraz jak macie jakiś pomysł na zrobienie mega modelu off-road w miarę bezawaryjnego oczywiście wiadome najlepszy to musi mieć najszybszy najlepszy i w ogóle naj naj naj silnik .. Oraz jakie podwozie byście zamontowali do tego "hiper modelu" jakie amorki itd..
Pisać pisać i jeszcze raz pisać bo planuje przed domem zrobić sobie tor rc więc byle czym nie będę tam jeździł a wiadome przyjdą jakieś cwaniaczki i będą się chcieli ścigać to muszę mieć pewność , że będę miał najlepszy model bo wkońcu gospodarz

a jak przegram to np: przez złą swoją jazdę bo przez model nie bo będzie najlepszy wiadome...

Wiem , że to strasznie dziecinne tak pisać "naj naj model" itd ale się tak nakręciłem na kupno takiego "hiper modelu" i już nie zastopuje

D
Więc proszę was pilnie o pisanie !!
Pozdrawiam