Witam wszystkich
Dziś na sprzedaż mam kilka przedmiotów
Model Ansmann Macnum 2wd TRUGGY 1/10Model konstrukcyjnie bardzo przemyślany, dobre materiały.
W modelu zmieniłem koła na oryginalne Team Asso, oraz budę również na tę od Team Asso T4.
Dorobiona aluminiowa przednia wierzyczka amortyzatorów, na życzenie mogę dodac równiez silnik szczotkowy HPI FIREBOLT 15T (widoczny na zdjęciach)
Do modelu mam oryginalny karton.
CENA: 230 zł do lekkich negocjacjiModel Ansmann ARE-2 On-Road 1/10Model w pełni ustawialny, pochylenie kół, opad zawieszenia. Dodatkowo model w całości na kardanach.
Większych zmian w modelu nie było. Poczyniłem tylko powiększenie skrętu, w tej chwili jest to około 40*.
Na życzenie moge dodac równiez silnik szczotkowy Ansmann RC 23T (widoczny na zdjęciach), oraz oryginalne servo (widoczne na zdjęciach)
Do modelu mam oryginalny karton.
CENA: 330 zł do lekkich negocjacjiAparatura drążkowa, GRAUPNER X 306, 35Mhz, 3chBardzo wygodna, dobrze leżąca w dłoniach 3 kanałowa, w pełni sprawna aparaturka, firmy GRAUPNER.
Naprawdę polecam

W zestawie aparatura, odbiornik, koszyczek na paterie oraz wyłącznik, oryginalny karton oraz walizka transportowa.
CENA: 150 zł Aparatura Pistoletowa Ansmann Racing W5 2.4 Ghz, 2chFajna, wygodnie leżąca w dłoni 2 kanałowa w pełni sprawna aparaturka firmy Ansmann.
Mało używana, zakupiona w październiku 2012.
CENA: 200 złAparatura Himoto, 27 Mhz, 2chAparaturę sprzedaję jako uszkodzoną, ponieważ nie znam jej stanu, działa, wszystko jest ok, w modelu również wszystko ok, ale nie wiem jak jest z zasięgiem, no i antenka nadajnika jest uszkodzona.
CENA: 40 złRegulator silników szczotkowych Robbe Rookie 25A, BECBardzo fajnie pracujący regulator dla silników szczotkowych, w pelni sprawny, z ograniczeniem do 16T.
Zasilanie: 5-10 cel NI-CD lub NI-MH.
Przylutowana końcówka Deans.
CENA: 125 złPakiet Nosram NI-MH 3300 MAhWlutowana końcówka Deans T. Pakiet nadal trzyma swoją pojemnośc, wchodzi w niego około 3352 MAh (wartosc po ładowaniu, 3 dni temu)
CENA: 65 złPakiet Nosram NI-MH 3000 MAhWlutowana końcówka Deans T. Pakiet nadal trzyma swoją pojemnośc, wchodzi w niego około 3035 Mah (wartośc po ładowaniu, 3 dni temu)
Cena 50 złNa sprzedarz mam również 2 spalone regle, Ansmann Sirus, do silników szczotkowych (po podłączeniu pakietu z regla wydobywa sie dym) oraz Nosram Magnum Power Reverse (po podłączeniu jest wszystko ok, gdy dodam gazu do tyłu jest ok, lecz gdy do przodu, cału regiel momentalnie sie nagrzewa, nie wiadomo od czego. Ceny do ustalenia przez telefon.
ZDJĘCIA PRZEDMIOTÓW: https://plus.google.com/photos/11625321 ... 5108917426W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny: 697995505, pozdrawiam i zapraszam do kupna

Ładowarka: Redox Beta