Witam,
po przerwie w modelarstwie, którą miałem w sezonie 2012 postanowiłem sprzedać cały swój sprzęt, który do tej pory uchował się w moim warsztacie. Wszystkie rzeczy są w naprawdę idealnym stanie, bądź są nowe. Kto mnie zna, ten wie, że szanowałem swój sprzęt.
1) Aparatura Futaba 4PK - aparatura w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Kto się zna ten wie - chyba najlepsza aparatura na rynku. Szybka, niezawodna, lekka, mnóstwo funkcji. Zamówiłem w firmie Upgrade RC naklejkę z motywem Hary, dzięki czemu nie ma mowy o żadnych obdarciach na aparaturze, etc. Na ekranie od nowości jest folia. Aparatury używałem w sezonie 2011. Obecnie zamontowany jest zestaw obniżający koło.
W zestawie:
- aparatura Futaba 4PK
- odbiornik Futaba R604FS
- oryginalny pakiet Futaba
- dwa pakiety LiFe 1600 mAh (Nosram i CS-Professional)
- instrukcja
- pudełko
SPRZEDANA2) Odbiornik Futaba R614FF - odbiornik w idealnym stanie, super lekki (8g) i mały. Używany z wyżej sprzedawaną Futabą.
CENA: 240 zł
3) Pchełka AMB RC4, stan idealny.SPRZEDANA4) Silnik elektryczny do ET-8 Buggy -
Xcelorin 2100 kV wraz z opcjonalnym radiatorem i wiatrakiem. Silnik przejechał Finał Mistrzostw Polski w Gdańsku w 2011 roku i od tamtej pory nie jeździł. Zatem stan na 5+
SPRZEDANY5) Serwo Hitec HS-7940TH - z pewnością najlepsze serwo Hiteca (16 kg / 0.06s dla @7.4V), a moim zdaniem również jedno z najlepszych na rynku. Posiada tytanowe zębatki, jednym słowem serwo nie do zajechania. Stan 5+. Koszt nowego ~450 zł.
SPRZEDANE6) Serwo Spektrum S6040 - odpowiednik Savoxa SC-1258TG (12 kg / 0.08s). Serwo zupełnie nowe.
CENA: 190 zł7) Centralny SmartDiff Team Losi - jeżdżąc przez dwa lata modelami TLR, szukałem i wprowadziłem wiele modyfikacji do swoich modeli. Aktywne dyfry na środku to jedna z nich. Dzięki temu model zupełnie inaczej przyspiesza w nawet beznadziejnych warunkach przyczepności. Dzięki nim, model łatwiej się prowadzi.
Cena: 190 zł8) Koła do modeli buggy w skali 1:8:a) nowe Team Losi Ultra Digits G2 (miękkie) - super opony od Losi, naklejone na felgi Losi, wyważone - 150 zł
b) AKA I-Beam Super Soft - stan 95% (mają za sobą 5 minut jazdy w kwalifikacjach) - 150 zł
c) AKA Impact EVO Soft - stan 90% (mają za sobą ok. 10 minut jazdy) - 130 zł
d) AKA City-Block EVO Super Soft - stan 85% (mają za sobą ok. 10 minut jazdy) - 125 zł
e) Pro-Line Recoil M3 - bardzo fajne kółka, stan ponad 80% - 110 zł
istnieje opcja kupienia pięciu kompletów za 550 zł.8) Części do modeli TLR:- centralny dyfer z zębatką 46T, nowy - 110 zł
- obudowa dyfra przednia ze wszystkimi śrubkami i łożyskami, nowa - 40 zł
- obudowa dyfra tylna, nowa - 30 zł
- zwrotnice tylne, nowe - 25 zł
- zwrotnice przednie, nowe - 25 zł
- mocowania zwrotnic przednich, nowe - 25 zł
- pudełko Losi do renowacji amortyzatorów (tłoczki, plastiki, gumki, uszczelki, końcówki, kulki) + trzpień przód i tył - 100 zł
Z biegiem czasu dojdą jeszcze inne rzeczy takie jaki: TLR 8ight 2.0 EU-E, narzędzia, więcej kół i tak dalej...
ZDJĘCIA: https://picasaweb.google.com/1120025722 ... 66CrxOKxFwKontakt:
PW
mateek94@gmail.comJeśli ktoś weźmie więcej rzeczy to napewno się dogadamy co do jakiegoś niewielkiego rabatu.
Pozdrawiam