Zbigniew Mendza napisał(a):
Witam
Podał Pan kilka zastrzeżeń na które postaram ie odpowiedzieć później bo czekam i zbieram opinię innych uczestników bo w rozmowach w trakcie i po zawodach miałem zupełnie inny obraz ich przebiegu
Oczywiście ma Pan moje uznanie przede wszystkim za świetne grzybki które które używam do dziś
Proszę nie obrażać ludzi którzy pomagali zorganizować te zawody.
Bełkotem są Pana posty który w niewielkiej objętości odpowiadają na pytanie o EHMP w Ursusie. A są objawem Pana frustracji. Proste pytanie na które niech Pan odpowie w innym wątku. Z jakich ludzi chcecie stworzyć nowy związek oby nie z marionetek i sponsorów.
Panie Zbyszku nie dziwie się,że odgryza się Pan jak zaszczuty pies w rogu utworzonym z LOKowskiego betonu...
Wiem kto Panu podpowiada,ale proszę przetrzeć oczy i uświadomić sobie ,że bylejakością donikąd się nie dojdzie.Akurat ja wiem jak i z kim można cokolwiek osiągnąć czego dowodem są zawody w Ścinawce.Są niedociągnięcia bo tylko wtedy ich nie ma jak nic się nie robi.Żadni sponsorzy za nami nie stoją.Zapraszam na lekcję.
Co do dalszych losów to ja zaproponowałem dialog i jeśli się nie dogadamy ,to my pójdziemy swoją drogą ,jak dotychczas.Z drugiej strony zastanawia mnie Pańska wizja modelarstwa,skręcona prowizorycznie drutem...
W którymś poście zarzucił Pan bałagan po zawodach,mi natomiast pozostało w pamięci miejsce po Pańskim stanowisku kiedyś w Kłodzku,strzepywał Pan lutownicę na folię zabezpieczającą parkiet.Śmieci można posprzątać,wypalone dziury na wylot nie.Wtedy organizator nic nie mówił.Pan jednak stosuje metodę sprawdzonego dowcipu "A u Was biją murzynów."Obrona,atakiem..Czekamy z niecierpliwością na relację fotograficzną ,a może filmową.Ja obrażam tych co zorganizowali te zawody,a czy Pan przeprosił tego co spadł z podestu?Dlaczego nie wytłumaczy Pan dlaczego nie był spełniony podstawowy wymóg w kwestii ilości sędziów.
PS.za AMB20 o które walczyłem dla Pana ,nawet nie padło słowo dziękuję,a oberwało mi się.Może przypomnieć Panu posty...
Myślę,że stosowniejszym było by wysłuchać z pokorą uwag i posypać głowę popiołem