Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 5:47 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 7:23 pm 

no milo by bylo jakbyscie krecili filmiki bo dopuki model do mnie nie przyplynie to se moge ino poogladac jazde innych :(

Wojtek Forysiak

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 8:12 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
Ja jestem w tej chwili. W przerwie między startami chciałem zdać relacje na żywo.

Nie ma Monsterów. Dzieci które udzielały się najgłośniej na FORUM nie przyjechały.
Chyba rodzice nie pozwolili.

A teraz na poważnie.
Monsterów nie ma. Są za to problemy organizacyjne dwie godziny czekaliśmy aż nas wpuszczą. Nie ma ludzi. Brak wystawców. Jest to najgorsza impreza z tego cyklu organizowana w Łodzi. Teraz już wiem dlaczego nie wystawiły się firmy. Po prostu nie ma to sensu. Koszt wynajmu hali nie zwróci się.

Są dwa tory do jazdy samochodami. Jeden dla zawodników gdzie organizowana jest impreza w randze eliminacji do Halowych Mistrzostw Polski oraz drugi tor przygotowany dla modeli 1/18 przez dystrybutora HPI na którym każdy może się przejechać.

Dwa słowa o wystawcach. Jest kilkanaście stoisk. Jest to mała garstka tego co było w maju.
Publiczność zupełnie nie dopisała, w tej chwili jak patrzę na hale jest pusto. Spokojnie można podejść do każdego butiku i porozmawiać, nie ma takiego tłoku jaki był w zeszłym roku, kiedy był problem aby wyjść z hali.

Więcej informacji i zdjęcia może przekaże dziś wieczorem jak już będę w domu.

Pozdrawiam

o widzicie , interesujace...
ciekawe czy bedziesz zdawal relacje na zywo ile jest publiki z zawodow w Radzyminie lub Bialobrzegach albo gdzies z poludnia polski ?, zobacz co Ty wogole piszesz !
- " Nie ma ludzi. Brak wystawców. Jest to najgorsza impreza z tego cyklu organizowana w Łodzi "-
zastanowiles sie wogole ?
popatrz na swoj post i zobacz ktora jest godzina ? bzdury w necie ludziom opowiadasz i nerwy innym psujesz.
Czekamy na wielka impreze o podobnym standardzie w Wawie :) ... chetnie pojedziemy i wezmiemy udzial.
A tak wogole to powiedz nam tu wszystkim koles skad Ty wiesz ile jest placone za wynajem hali i czy sie zwrocilo czy nie ? no czekam na odpowiedz 8)

UWAGA DO WSZYSTKICH ! PROSTUJE TO CO NAPISAL JACEK ZUREK -

impreza sie udala bylo wiecej ludzi niz na pierwszym i drugim festiwalu razem (trzeba wziasc jeszcze pod uwage to ze drzwi dla publiki byly otwarte dwa dni ) bylo czysto, cieplo i widno kazdy mogl sobie pojezdzic do bolu i o to chyba chodzilo nam co ?
sprzedawales cos ze narzekasz na brak publicznosci ? czy startowales w zawodach ?
a moze przyjechales strzelic karpia ? ..... zastanawiajac sie po drodze do Lodzi jaki wymyslec post aby z zazdrosci ze w wawie nic sie nie dzieje dowalic innym ktorzy cos probuja zrobic i odstresowac sie na jakis czas.Ucieszyles sie pewnie ze wcale nie bylo az tak super jak twoja wyobraznie Ci to przedstawiala co ?

Najlepiej niech kazdy wypowie sie sam na temat imprezy a nie bedziesz opisywal jakies relacje na zywo w imieniu nas wszystkich, bzdura totalna.

Wcale sie nie dziwie ze dostales bana na www.rccars.balta.pl. Jacek Ty juz poprostu taki jestes i taki zostaniesz ....... kropka.

A co do chlopakow od MT to zastrzezenia mozna miec jedynie do tych co plakali ze sa dyskryminowani a i tak nie przyjechali , nie czepiajac sie juz absolutnie wodza Kuby vel Promiana ktorego chcialo poznac wielu lecz niestety nie zaszczycil nas swoja obecnoscia.
Janusz pokazal ze ma silna i duza maszyne :) Savage tez byly ok.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 8:30 pm 

no niewiem gucio byłem na pierwszym festiwalu (niewiem jak było z drugim) i na tamtym było o wiele więcej wystawców niż na trzeciej edycji może i publiczności było więcej ale tamten owiele bardziej mi się podobał.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 8:42 pm 
Raflee

Wiesz... to spowodowane bylo tez pogoda. Ja wyjchalem z domu o 14.30 w piatek i mailem dojechac na kolo 18... skonczylo sie tak ,ze w hotelu bylismy na 1 rano. Jabym pojechal swoim autem to bymraczej nie dojechal wcale, bo wyjechalbym w sobote kolo 5 i zaniim przetoczylbym sie przez kielce to juz bylaby 9-10... Wiem ze kilka zawodnikow nie przyjechalo wlasnie przez pogode... np. Zelazko, wystawcy tez mogli gdzies utknac...

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 10:09 pm 

gucio napisał(a):
Jacek Żurek napisał(a):
Ja jestem w tej chwili. W przerwie między startami chciałem zdać relacje na żywo.

Nie ma Monsterów. Dzieci które udzielały się najgłośniej na FORUM nie przyjechały.
Chyba rodzice nie pozwolili.

A teraz na poważnie.
Monsterów nie ma. Są za to problemy organizacyjne dwie godziny czekaliśmy aż nas wpuszczą. Nie ma ludzi. Brak wystawców. Jest to najgorsza impreza z tego cyklu organizowana w Łodzi. Teraz już wiem dlaczego nie wystawiły się firmy. Po prostu nie ma to sensu. Koszt wynajmu hali nie zwróci się.

Są dwa tory do jazdy samochodami. Jeden dla zawodników gdzie organizowana jest impreza w randze eliminacji do Halowych Mistrzostw Polski oraz drugi tor przygotowany dla modeli 1/18 przez dystrybutora HPI na którym każdy może się przejechać.

Dwa słowa o wystawcach. Jest kilkanaście stoisk. Jest to mała garstka tego co było w maju.
Publiczność zupełnie nie dopisała, w tej chwili jak patrzę na hale jest pusto. Spokojnie można podejść do każdego butiku i porozmawiać, nie ma takiego tłoku jaki był w zeszłym roku, kiedy był problem aby wyjść z hali.

Więcej informacji i zdjęcia może przekaże dziś wieczorem jak już będę w domu.

Pozdrawiam

o widzicie , interesujace...
ciekawe czy bedziesz zdawal relacje na zywo ile jest publiki z zawodow w Radzyminie lub Bialobrzegach albo gdzies z poludnia polski ?, zobacz co Ty wogole piszesz !
- " Nie ma ludzi. Brak wystawców. Jest to najgorsza impreza z tego cyklu organizowana w Łodzi "-
zastanowiles sie wogole ?
popatrz na swoj post i zobacz ktora jest godzina ? bzdury w necie ludziom opowiadasz i nerwy innym psujesz.
Czekamy na wielka impreze o podobnym standardzie w Wawie :) ... chetnie pojedziemy i wezmiemy udzial.
A tak wogole to powiedz nam tu wszystkim koles skad Ty wiesz ile jest placone za wynajem hali i czy sie zwrocilo czy nie ? no czekam na odpowiedz 8)

UWAGA DO WSZYSTKICH ! PROSTUJE TO CO NAPISAL JACEK ZUREK -

impreza sie udala bylo wiecej ludzi niz na pierwszym i drugim festiwalu razem (trzeba wziasc jeszcze pod uwage to ze drzwi dla publiki byly otwarte dwa dni ) bylo czysto, cieplo i widno kazdy mogl sobie pojezdzic do bolu i o to chyba chodzilo nam co ?
sprzedawales cos ze narzekasz na brak publicznosci ? czy startowales w zawodach ?
a moze przyjechales strzelic karpia ? ..... zastanawiajac sie po drodze do Lodzi jaki wymyslec post aby z zazdrosci ze w wawie nic sie nie dzieje dowalic innym ktorzy cos probuja zrobic i odstresowac sie na jakis czas.Ucieszyles sie pewnie ze wcale nie bylo az tak super jak twoja wyobraznie Ci to przedstawiala co ?

Najlepiej niech kazdy wypowie sie sam na temat imprezy a nie bedziesz opisywal jakies relacje na zywo w imieniu nas wszystkich, bzdura totalna.

Wcale sie nie dziwie ze dostales bana na www.rccars.balta.pl. Jacek Ty juz poprostu taki jestes i taki zostaniesz ....... kropka.

A co do chlopakow od MT to zastrzezenia mozna miec jedynie do tych co plakali ze sa dyskryminowani a i tak nie przyjechali , nie czepiajac sie juz absolutnie wodza Kuby vel Promiana ktorego chcialo poznac wielu lecz niestety nie zaszczycil nas swoja obecnoscia.
Janusz pokazal ze ma silna i duza maszyne :) Savage tez byly ok.

Podaj mi proszę na priva numer telefonu do siebie.
Postaram się odpowiedzieć na wszystkie drażniące Ciebie problemy (pytania)

Dzięki
Do usłyszenia
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 10:23 pm 

Raflee napisał(a):
Wiesz... to spowodowane bylo tez pogoda. Ja wyjchalem z domu o 14.30 w piatek i mailem dojechac na kolo 18... skonczylo sie tak ,ze w hotelu bylismy na 1 rano. Jabym pojechal swoim autem to bymraczej nie dojechal wcale, bo wyjechalbym w sobote kolo 5 i zaniim przetoczylbym sie przez kielce to juz bylaby 9-10... Wiem ze kilka zawodnikow nie przyjechalo wlasnie przez pogode... np. Zelazko, wystawcy tez mogli gdzies utknac...

Ciebie też poproszę o podanie numeru telefonu do mnie na priva.
Zadzwonie w wolnej chwili aby porozmawiać

Dzieki

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 10:50 pm 
Raflee

a co ma do tego to co zacytowales?

O widze, ze Ci sie odmienilo... w lodzi miales mnie przez cale 2 dni i moglismy gadac, ale nie... Ty przez tel wolisz...

Poczules sie samotny, ze chcesz z nami gadac? :lol:

Prosze bardzo... 888949277 - zapraszam

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 11:32 pm 
-=ADA$=-

ha mam numer raflee'ego, teraz bede mogl dzwonic i stekac do telefonu :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 11:32 pm 

Lepiej odbierz telefon, a nie strugasz cwaniaka.
Chce poważnie porozmawiać.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 26, 2004 2:01 pm 
Raflee

Wiesz co... to trzeba byc za przeproszeniem idiota, zeby dzwonic o 23.30 do mnie... jesli myslisz ze budzenie kogos jest smieszne, szczegolnie jak na nastepny dzien musi pisac cos waznego to za niedlugo sam zobaczysz... Zobacz kiedy napsailem swoj post i czy nie wpadlaes na to ze moglem pojsc spac? ja chodze do szkoly i musze rano wstawac i nie siedze codziennie jak niektorzy, co nie maja co po nocach robic do 1, czy tam 2 w nocy :x

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 26, 2004 7:27 pm 

Raflee napisał(a):
to nie jest zaden powod dkal ktorego mialbym zmienic zdanie na temat osoby, ktora kojarzy mi sie z zupa i powinni ja w zoo zamknac ;) [/b]

z ta zupa to juz dowaliles :) heh

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 26, 2004 8:11 pm 

To ja tak moze miedzy waszymi klotniami wrzuce cos od czapy i zupelnie poza tematem 8) Mam troche fotek z lodzi z Soboty + prawie godzine filmu a w nim:
- urywki z wyscigow (ganialem po calej hali i sie slinilem do modeli spalinowych ) - urywki bo nie mialem czasu nagrywac calych sesji wyscigowych
- troche makiet kolejowych
- parowy model jak jezdzil
- ogolnie zalapala sie cala hala krok po kroku .....

Gdzie moge wrzucic ? :wink: jakis serverek ftypy 8)
pozdrawiam "nowy"

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 26, 2004 9:22 pm 
Raflee

Ile mb tego jest? moj kumpel ma serwer i jesli nei bedzie tego az tak duzo to sie moze zgodzi, zeby to wrzocic na niego :)

Tytuł:
PostNapisane: So lis 27, 2004 11:41 am 

Raflee ten osobnik :D którego nie mogles zidentyfikować to wlaśnie ja miałem naa sobie czarne spodnie i ciemnozieloną bluzę a no i okulary na nosie... pamiętasz? taki mały z czarnymi włosami... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: So lis 27, 2004 12:04 pm 

RAFLEE - to ja troche to potne (wyrzuce kawalki jak kamera jedzie "po hali" )bo to raczej zbedny material ....Samego filmu w divx-e jest ~700MB
Obrobie to jeszcze i sie odezwe ...Podziele np na filmiki typu : Kolejki, Auta , Karton itp chociaz na to forum raczej mozna wrzucic tylko material z wyscigu + ew co nieco ujec o MT .......

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona