to wyjesnień ciag dalszy
jedyny sposób, żeby podłączyć 2 pakiety 3S w Inferno (jesli tak owe masz i chciałeś ich uzywać), to podłaczyć je równolegle. Wtedy napięcie sie nie zmieni i nadal będzie równe 3S czyli 11,1V, ale zwiększych dwukrotnie pojemnośc aku. Tylko obawiam się, że dwa pakiety 3S nie wejdą do wanienki, która jest w Inferno. Najlepszy układ dla VE to 2x2S lub odpowiedniej wilekości jeden 4S. Chodzi o to, że wanienka tam jest ukształtowana w ten sposób, ze przy układzie 2x2S, jeden pakiet jest przesuniety do przodu w stosunku do drugiego.
sebaluba1 napisał(a):
zostawić czy wymienić na worza
Wybór zostawiam Tobie. Już kiedys na forum napisałem, że Vorza jest generalnie lepszym RTR-em, od Inferno VE (zbudowanym na lepszych podzespołach), ale też więcej kosztuje, więc wszystko zależy od naszego portfela.
Vorza ma na pewno mocniejszy regiel, bo to w sumie to samo mamba (jeśli w przyszłości chcesz montowac mambe to wybór jest prosty

), więc opcje programowania będa prawdopodobnie podobne, ale tu musieliby sie wypowiedzieć znawcy tematu Castle i właściciele Vorzy.
Jeśli chcesz mojej opini, to jest taka. Na Twoim miejscu kupiłbym Vorze, ale gdyby miał to byc model dla mnie, to nie kupiłbym RTR-a

ale ja mam inne potrzeby