Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 5:47 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 10:34 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Wtrące swoje 3 GROSZE:
Panowie nie kłućmy się, a bynajmniej nie tak jawnie (na forum). O ile wiem jeden i drugi użytkownik ma Gadu-Gadu. Można tam załatwić sprawe. A jeśli inni chcą poczytać to można wziąć rozmowe konferencyjną albo wrzyciń na ftp archiwum rozmowy. Ludzie jak to wyglada. "Mieliśmy porozmawiac w 4 oczy....". Czy my jestesmy jakimiś łobuzami co ćpają i chlają a później ida na mecze sie napierdalać? Jak to wygląda z boku? Jak byśmy się tylko kłucili i nic pozatym. Proponuje podajcie sobie nr gg na PRIV i pogadajcie.
Mam nadzieje że nie dostane żadnych obelg ani nie dostane ochżanu że sie wtrącam w nieswoje sprawy
POZDRAWIAM

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 10:45 pm 
Raflee

Na mojej liscie znajomych (na gg) nie ma miejsca dla takiej osoby...

Nie wiem kim Wy jestescie, ale ja jeszcze nie cpam i raczej jeszcze zamiaru nie mam, a jak masz jakeis pretense o te "4 oczy" to nie do mnie tylko do autora tego tekstu...
Ty obleg nie dostaniesz, ale po naszej rozmowie na gg tekst bylby dozwolony od 18 lat, ze wzglegu na slowa w nim zawarte...

Seq - powstrzymaj sie od pisania slow typu "napierdalać" na forum publicznie, bo za to bana mozesz dostac :)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 11:14 pm 

"Niestety , każdy sport dzieli się na "amatorski " i "zawodowy " Amatorski - śmiganie pod blokiem dla jaj i pod panienki i " zawodowy " - rywalizacja wg ściśle określonych zasad i reguł .Każdy ze staszych modelarzy ma pracę , dom , rodzinę , dzieci i każdy , lub prawie każdy taki wyjazd odbywa się ich kosztem . Dla nas zabawą są zawody a nie imponowanie panienkom pod blokiem . "

Co to za bzdura ja tez mam dom i prace a śmigam dla siebie wg swoich uniwersalnych zasad (uczciwosci i lojalności oraz poszanowania oraz kultury dla innych) a nazywanie wszystkich innych amatorami ( bo w sumie są) to cios poniżej pasa. Zacni zawodowcy nie traktujcie nas za "towar drugiej kategorii" nie krytykujcie nas za to że nie nadają sie do wyscigów. Wystarczająco mamy duzo kłopotów z ludźmi którzy nas przeganiaja z miejsca na miejsce.

Pozdrawiam Panie L. Mam nadzieje że nie musiał pan prowadzic "lansu" tak jak my nedzne robaczki podrywające panny na modele (nigdy tego nie robiłem moze warto spróbować) i opatentować w internecie.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 11:47 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Raflee ja chce żebyście się pogodzili. A to ze te słowo jest brzydkie to sory ale czasami mnie ponosi. Wiesz mam własnie problemy (jak każdy) ale należy żyć w zgodzie tymbardziej że obydwoje startujecie na zawodach. Sam kiedy zaczołem startować źdxiwiło mnie to że każdy pomaga kazdemu. Rozwalił mi sie samochód to zaraz znalazło się tyle osób żeby mi pomóc że hoho. A to byli moi przciwnicy z toru. Na serio pogódzcie sie. Dajcie soebie :* <---znaczek na gg :D i uspokujcie się. A co do listy na gg nie trzeba mieć kogoś na liście żeby z nim porozmawiać

ehhhhh czekam aż RafałPie odpowie bo on jest idealnym sędzią i was pogodzi.

PS. Han_ panienki nie lecą na to jest pod karoserią tylko na karose. Wiesz jak miełem Matiza to było kiepsko, ale jak miałem VW bore to jusz lepiej ciekawe jak to by było jak bym załorzył BMW :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 12:00 am 

Hmmm wszystkie twoje jak nic :).

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 12:51 am 

Ale jazda, chłopaki! Brakuje mi tutaj jeszcze Dawida G. z jego cietym jezykiem.
Matiz jest fajna furą!!! :lol: Sam takiego miałem, może laski na niego nie lecą ale w moim wieku i bagażem? Może to i lepiej, kasę wolę wydawać na modele.
Dajci sobie już luz, szkoda klawiatury - to i tak do niczego nie dporowadzi.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 12:57 am 

:) sweet :) po prostu się zirytowałem i tyle kazdemu czasem sie zdarza a tymbardziej jak ktoś pisze nie prawde. Zresztą nie ważne.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 1:42 am 
-=ADA$=-

Swoja droga moze Jacka nie daze ogromne miloscia ale mysle ze troche przegiales Raflee, jak juz sam kiedys wspomnialem ze czasami Cie poniesie przy klawiaturze, bez obrazy ale lyk zimnej wody pomaga. Lepiej sie zastanowic 2 razy zanim cos powiesz niz palnac cos glupiego. Jak juz powiedzialem mozesz miec swoje zdanie ale uwazam ze obraz nikogo nie mozesz, autorytet tu me drugoplanowe znaczenie, kultura osobista i podstawy zachowania.
Szczerze to chcialbym Was wszystkich poznac osobiscie kiedys.

A jest jeszcze takie powiedzenie, ktore juz raz przytoczylem: klocenie sie przez internet jest jak olimpiada dla niepelnosprawnych. Nawet jak wygrasz i tak jestes niedorozwiniety. ( Z calym szacunkiem dla chorych)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 8:17 am 

Han - ile masz dzieci ?
Nigdy nie pisałem , że się nie nadajecie , tylko że Was to nie bawi . Nie macie wyższych aspiracji . Mozna i tak . :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 1:59 pm 
Raflee

Adas - ja jestem pewien ze nie przegiolem, pisalem to wczoraj i dalej mysle o tym czlowieku to samo...

Klocilem sie juz z nim dobre 3 razy na tym forum i jakos wkoncu dawalismy sobie spokoj, ale teraz jesli juz lecimy to lecimy. Teraz dalem mu powod, zeby uwazal mnie za to co napsail, ja napisalbym o nim wiecej niz on o mnie...

Ja sie z reguly nie kloce przez neta, ale nie mam zamiaru jechac 300 km zeby to powiedziec...

Temat uwazam za zamkniety, kto sie chce wypowiedziec w sprawie Festiwalu Modelarstwa moze to teraz zrobic spokojnie :)

Seq - na zawodach zawsze mozna liczyc na kogos pomoc... ja tez juz duzo razy z nij korzystalem a jak moglem to tez pomagalem... to nie jest jakies derby, zeby odwracac sie do kogos plecami, jesli jest w potrzebie :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 2:24 pm 

Raflee no właśnie :!::!::!:
Przestańce tak ze sobą walczyc:!:
Moze kiedys z was bedzie potrzebował pomocy drugiego.

Hehe teraz buda lancera....... obstawiajcie ile lasek na nią złapie?? :LOL:

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 5:32 pm 

nieno ta wasza wojna jest nie przeciętna :x
Seq ty w końcu byleś na festiwanu czy nie??
Raffle to ja widziałem twoje autko ale niemogłem dojść gdzie ty jsteś bo model stał na stoliku a ciebie przynim niebyło. a tak pozatym to wyjście z prostej chyba najlepiej sie nie odbiło na twoim modelu bo pare razy dość wysoko latał :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 6:49 pm 
Raflee

Hala moim buda nigdy nie sluzyla :D Najczesciej wylatywalem po prostej szczegolnie zaraz po starcie wyscigu, jak jeszcze opony nie rozgrzaly sie :)

Ja siedzilem na pierwszym stoliku po lewej, a zaraz po wyscigu bylem tam okolo 10-20 min, jak czyscilem a poznei jna tor Mackowi B. pomagac jak jezdzil ;) mialem taka kremowa bluze z czarnym wzorem z przodu i takie czerwonawe wlosy :)

Mimo tego, ze moja buda jest po malych przejsciach jestem zadowolony ;) dobrze mi sie jezdzilo szczegolnie na finale, jak sie juz rozgrzalem i przynajmniej ladnie zakonczylem grupe B na pierwszym miejscu :) Jakby nei to ze mailem male wpadki na eliminacjach byloby lepiej (urwalo mi sie mocowanie pchelki, a w ostatnim wyscigu jak chcealem pojechac tak ,zeby zalapac sie do A spadl mi drazek od serwa, ale Maciek B. szybko to naprawil, ale niestety przy wychodzeniu na prosta zgubilem kolo :D - zdarza sie i tak ;) )

A tak wogole to kto jeszcze byl z forum? Oprocz Ciebie :)
Widzilem Januszac, i chyba Gooniego jak jezdzili (byl z nimi ktos jeszcze ale nie moglem go zidentyfikowac ;) )

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 7:05 pm 

a jest z tego spotkania jakis filmik? ? bo chetnie bym ogladnal :)

Wojtek Forysiak

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 7:08 pm 
Raflee

nie wiem, czy ktos mial kamaere, ale jesli mial to sie moze podzieli :) ja aparatu nie bralem bo wiem, ze zwykle nie mam czasu, zeby zdjecia robic i filmiki tez... nastepnym razem wezme kumpla to bedzie pstrykal i filmiki robil ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona