Hej.
1. Te przepisy, o ktorych napisalo kilka osob, ze ich nie znam, to nie zrozumieliscie za dobrze calego kontekstu moich zdan.
Od poczatku chodzilo mi tylko o nazwe cyklu zawodow ,, Mistrzostwa Polski HPI challenge " i chodzilo mi o przepis dot. nazwy zawodow czy aby napewno tak to sie moze nazywac, i o nic wiecej mi nie chodzilo, a rozpetala sie taka burza ze hej.
2. Napisalem, ze chcial bym byc Mistrzem Polski Hpi challenge, i znowu wasza zla interpretacja tego co powiedzialem. Chodzi o to ze chcialbym POWALCZYC o ten tytul. Jezeli ktos jezdzi na zawody i nie chce byc w nich najlepszy to jest co najmniej dziwny ?!? kazdy walczy o to samo, czyli wlasnie o to co napisalem.
3. Mateusz B. Czy ty naprawde myslisz ze ja jezdze na zawody zeby tylko wygrywac ? jezeli tak to jestes w bledzie. Ja tak samo jak wszyscy, dobrze sie bawie mam fun, ciesze sie. Czy ja napisalem, ze osoby startujace w HPI, Rcwroblik itp. itd. sa GORSZE ? Kolejny twoj blad, ja zaczynalem od pucharu 3miasta gdzie nas 4 wystartowalo
4. No o panu zarembie to juz nie bede sie wypowiadal, bo jak juz wielu z was zauwazylo on zawsze stara sie obrucic wszystko na odwrot, zeby tylko zgnoic mnie i Trelle (glownie) a pozostalych forumowiczow tez czesto.
No ale jego temat pozostawie ;]
5.Cala ta AFERA nie zostala zaczeta przeze mnie tylko, przez kilka osob, ktore sprobowaly na mnie pojezdzic, i niestety i tym razem nie wyszlo.
Mozliwe, ze zle sformulowalem pierwsze pytanie, ale mozecie mi wierzyc lub nie ale nie mialem zlych intencji.
6. Panie Jacku ja juz sam nie wiem, kto o kim zle tu powie, czy o mnie, ze staralem sie czegos kulturalnie dowiewiedziec, czy o innych osobach, ktore bez powodu zaczely wyzywac i probowac moja osobe obrazic.
Pozdrawiam