Witam wszystkich, mam nadzieję, że dobrze trafiłem z działem - zamierzam rozpocząć przygodę z modelami i jak na razie mój wybór trafił na autko przedstawione w temacie. I chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy:
1) Czy poza tym serwisem
http://www.rcbrum.pl/pl/k/Maverick-ATOM,s-2 (znaleziony na szybko w google), są jeszcze jakieś strony na których można kupić części do tego modelu? W większości stron nawet nie ma wzmianki o nim niestety... Ewentualnie od jakich innych modeli można do niego wkładać części - na forum ktoś wspominał o jakiś konkretnych częściach od rc18 Team Associated, ale czy dotyczyłoby to całego wnętrza?
2) Czy jakiś posiadacz mógłby powiedzieć czy autko jest bardzo awaryjne i często trzeba wymieniać części? Czytałem gdzieś, że łatwo się brudzi i należy często czyścić, ale nie widziałem nigdzie komentarzy odnośnie awaryjności
3) Czym tak naprawdę różni się ten model od innych samochodów HSP Trojan, itp. Nie chodzi mi już o samą skalę, ale innych modeli tej firmy w tym przedziale cenowym nikt za bardzo nie poleca, a z Atomem wręcz przeciwnie
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi