"Święta Wojna" tak onieśmieliła organizatora,że 7 dni przed zawodami cisza.Może informator rozchodzi się w konspiracji, w podziemiu...

PS.
Przemek Morawski napisał(a):
Postanowiliśmy więc zorganizować Grand Prix Pabianic w dniach 5-6 marca 2011
Chorobliwa zazdrość wiąże się z brakiem zaufania, chęcią kontroli i nadzorowania drugiej osoby oraz agresją.
W chrześcijaństwie jest jednym z siedmiu grzechów głównych."
Termin zarezerwowany był dla drugiej EHMP w Pabianicach ze względu na odwołanie zawodów w Lublinie.
Zawody cyklu PROXIMA-PROFI Cup jak pamiętacie były jednodniowe i liczba 50 zawodników nie była niczym szczególnym. Między biegami były 3 minuty przerwy i zawodnicy jak i sędziowie się wyrabiali a i napięcia LiFe zostały przed biegami pomierzone. Biorąc to pod uwagę Grand Prix Pabianic na 99% będą to zawody jednodniowe w sobotę 5 marca natomiast 6 marca odbyłyby się zawody w klasach 1:18 i dodatkowo dwie wybrane klasy 1:10 np. WRC i 540 albo SPEC albo jakiś drift, do ustalenia. Kto będzie chciał więcej pojeździć 10-tką zostanie na niedzielę, komu wystarczy sobota ten wróci do domu.
Było pompowanie się,a teraz zeszło powietrze i nawet pi**erdnięcia nie było słychać...
Łukasz Potempa napisał(a):
Chłopaki, przez Pana Lesława pogubiłem się. Zawody jedno dwu dniowe? Nie mówię że przyjadę na 100 procent, mogę nie dać rady (matura tuż tuż) ale jak tylko będzie taka możliwość, to na pewno się przyłączę.
Łukasz nie przejmuj się ja też się pogubiłem....
Andrzej, czy to jest temat o zawodach w Ścinawce? Czy moderator mógłby przenieść posty nie na temat do odpowiedniego wątku?
Temat okazał się tematem o niczym...
Szymon Madziara napisał(a):
Proponuje wrzucić to na wikileaks jako teoria spiskowa Pana Morawskiego i Klubu ŁKMS. My od zawsze szerzymy herezje i siejemy zniszczenie na świecie. A wszystko tylko po to żeby wykończyć Ścinawkę.
No właśnie i jeszcze do tego zniszczenie i destrukcję zaczęliście od Siebie.Czy to będzie ciekawe dla WikiLeaks?