Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn lip 27, 2026 3:12 pm

Autor
PostNapisane: Pn lut 14, 2011 9:32 am 

Witam.
W imieniu całej ekipy Tarnowskiego Klubu Modelarstwa Samochodowego jeszcze raz chcę bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom zawodów. Dziękujemy za wysoki poziom sportowy i pozasportowy.
Wielu kolegów przyjeżdżających od lat do Tarnowa wyrażało sympatię po starej hali. Nie odcinamy się Naszych tradycji modelarskich, ale wyrażamy nadzieję, że "nowe otwarcie" imprez halowych w Koszycach Wielkich przyniesie równie wiele nowych i na długo pozostających w pamięci wrażeń i wspomnień.
Na naszej stronie http://tkms-rc.pl/?page_id=352& są już dostępne pierwsze galerie z zawodów.
Zebraliśmy na gorąco sporo uwag, które pomogą nam jeszcze lepiej przygotować kolejne imprezy, będziemy wdzięczni za kolejne konstruktywne uwagi.
Pozdrawiam.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn lut 14, 2011 11:41 am 

Ja niestety nie byłem wczesniej w Tarnowie, natomist zawody naprawde na mega dobrym poziomie. Super hala, stanowiska serwisowe na pietrze czyli kazdy mógł obserwować co dzieje się na torze i starać sie nie powielać błędów innych. Kawa herbata i ciasteczka bardzo miły i sympatyczny akcent. Super oswietlenie, no i ogromne zaangażowanie całeko tarnowskiego klubu brawa za postawa tak to własnie powinno wygladać zarówno zawodnicy jak i opiekunowie czynnie pomagali w bezproblemowym przebiegu imprezy. Co do samego sedziowania początkowo wydawało mi się, że wszystko bedzie oki jak zobaczyłem odzielną osobę do obsługi komputera myślałem że Pan Nazarewicz będzie bacznie obserwował tor jednak po chwili juz chyba nóżki bolały i jak usiadł tak siedział i nie zawsze upomniał lub karał słusznie. W tej kwestji jestem objektywny, gdyż zdaje sobie sprawę, że również przeszkadzam na torze lepszym zawodniką i nie zawsze uda mi sie ustąpić tak jak to powinno wygladać. Może nie bawie się długo w modelarstwo jednak jesli jest ten sędzia zawsze w pewnym momęcie zaczyna się pokazywanie swojej przysłowiowej władzy, a już argumenty zawodników wogóle dla niego nie istnieją " jest najmadzrzejszy we wsi". Generalnie jest bardzo duży problem z sędziowaniem i nie tylko na tych zawodach poprostu jeden sędzia nie jest w stanie Panienki z LOK-u dobrze poprowadzić takich zawodów tutaj i tak był już duży krok do przodu bo była osoba do obsługi komputera no i góru oraz oddzielny do kontroli technicznej która była skrupulatnie egzekwowana za co znowu duży plus dla organizatorów bo przecież widac było że to nie zasługa lokowatych. Kolejna sparwa coraz lepiej się organizujemy z serwisem na czas, niewiem czy to zasługa atmosfery jaka tam panowała czy poprostu zaczynamy dorastac i chcemy zeby nie tylko nam model poprawiono ale i my staramy się poprawić wmiarę szybko model. No i widziałem że jeszcze niektórzy nie wiedzą lub niechca wiedzieć, że rece to myje się w umywalce a nie obok niej pózniej jak zmylismy podłoge z Panem Bernadym i został mop niektórym dało to troszke do myslenia, że to nie chlew. BRAWO TARNÓW JAK DLA MNIE NAJLEPSZE ZAWODY W TYM SEZONIE PRZEBILIŚCIE LUBAWE.
Jesli tylko czas i finanse będą na to pozwalały melduje się w tarnowie.

PostNapisane: Pn lut 14, 2011 2:16 pm 

Panie i Panowie
Mimo upływu czasu cały czas jestem pod wrażeniem jak można perfekcyjnie zorganizować zawody.
Brak mi słów uznania, którymi można by docenić wkład, zaangażowanie, ciężką pracę i serce, które było widać w każdym detalu, dlatego napiszę tylko Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję Baaaardzo.
Byłem na wielu zawodach w kraju i europie, TKMS jeśli chodzi o organizację i przygotowanie zawodów zaprezentował poziom ŚWIATOWY. Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim zaangażowanym w przygotowanie
i organizację zawodów, warto było tam być i zobaczyć jak to się powinno robić.
Pozdrawiam
Rysiek

PostNapisane: Pn lut 14, 2011 5:12 pm 

Jak TKMS to nie może być inaczej jak tylko bardzo dobrze :D

wielkie plusy:
hala, serwis
herbata, kawa, ciastka
klimat

Choć na torze nie wszystko ułożyło się po naszej myśli to wróciliśmy bardzo zadowoleni.
Dziękujemy organizatorom :D

Kiedy następne Koszyce?

PostNapisane: Pn lut 14, 2011 6:03 pm 

nie będę się rozpisywał za wiele po tych 740 km:

WIELKI PLUS DLA JANUSZA I CAŁEJ EKIPY

mamy tylko jedną małą prosbę do wszystkich organizatorów proszę opublikować skład sędziowski w informatorach zaoszczędzi to finansów, czasu, rozczarowań itd ........ przynajmniej dla nas

PostNapisane: Wt lut 15, 2011 1:41 am 

Też uważam zawody za bardzo dobrze zorganizowane. Fajna hala, dobrze oświetlona.
Z serwisem... to myślę była zasługa tego, że ludziom nie chciało się biegać tam i z powrotem po schodach, więc zostawali po swoim biegu od razu na serwisie, ja tak robiłem w każdym bądź razie ;-)
Jedynie co mi nie leżało, to samo ułożenie toru, same proste i nawroty, jakby od ekierki, jakoś tak bez płynności żadnej.
No i niektóre bandy miały uskoki na łączeniach, wiem, że po bandach się nie jeździ ale zostawiłem na takim łączeniu c-huba w czasie dojazdu na start. Później już bardziej uważałem.

GG#10007
HB Cyc TC & Schumacher Mi3 happy user :]

PostNapisane: Śr lut 16, 2011 5:34 pm 

będzie jakieś video ?

PostNapisane: So lut 19, 2011 2:45 pm 

Dorzucam swoje trzy grosze http://picasaweb.google.com/10300894104 ... 213022011#

PostNapisane: N lut 20, 2011 10:44 am 

Jaki problem jest z rankingiem ? A zdjęcia bardzo fajne :)

PostNapisane: Śr mar 02, 2011 7:55 pm 

Po długim czasie, doczekaliśmy się wideo, zapraszam do oglądania:

http://tkms-rc.pl/?id=358

Mammoth Racing Concepts - www.mammothrc.pl

lukasz7-92@tlen.pl
kom 607534977