Niestety wpadłem na kompletnie nieuczciwego człowieka jakim jest Marek Gadomski. Mianowicie zakupiłem od niego model xray'a T2 rozmawialiśmy dokładnie o modelu, twierdził iż nic nie jest połamane, i wszystko jest tak jak na zdjęciach które mi wcześniej wysłał. Model miał wysłać w tygodniu, obiecywał że wysłał itd. niestety tak się nie stało, sprzedawca wystartował nim na zawodach, ale nie w tym tkwi kłopot.... Model miał przyjść z zapasowymi częściami min. nowym paskiem mocowaniem li-po'la i wieloma innymi. Model doszedł, bez docisku li-po (dodatkowy wydatek 150 pln) bez nowego paska( w dodatku ten w modelu jest powykrzywiany), do tego jeszcze uszkodzona płyta podwoziowa(którą muszę wymienić) , uszczelka w przednim amortyzatorze była uszkodzona i przeciekał, wszystkie 4 koła były połamane, połowa części które dostałem w zapasie, to były części zużyte nie nadające się do użytku, do tego jeszcze niektóre łożyska które praktycznie w ogóle się nie kręciły- były tak zajechane. Po telefonie do Marka, oczywiście wypierał się że miał model na zawodach itd., dałem sobie spokój, chciałem tylko jeszcze chociaż całych kół oraz mocowania li-po i zębatki której brakowało. Czekałem 3-4 dni doszły same mocowania li-po i zębatka... powiedział że jeżeli chce koła to mogę sobie kupić nowe. Generalnie podejście po tym jak już sprzedał było kompletnie olewające w stosunku do mnie, ciągle kłamał mimo że ja świetnie znałem prawdę, min. w sprawie że nie wysłał modelu a pojechał na zawody, twierdził potem, że model wysłał w czwartek a w poniedziałek dostał zwrot od kuriera, jednak potwierdzenia nadania nie chciał pokazać

W dodatku odmawia zwrotu modelu... ale będę dążył do tego, albo z nim albo z jego rodzicami. Odradzam jakichkolwiek transakcji z tym człowiekiem, bo chyba jest niedojrzały do tego.
Pozdrawiam, Mateusz Długoszewski