|
"topienie sie odbioru"? Jesli chodzi o lacznosc odbiornik nadajnik to nie mam problemow. Sprzeglo skrecone dobrze. Dzis w koncu doszedlem do tego, ze zebatka atakujaca nigdy mi sie nie postrzepila, tylko srubka mocujaca silnik sie poluzowala, tymsamym przesuwajac sielnik o kilka milimetrow dalej, co skutkowalo wlasnie tym, ze zebatki sie nie zazebialy. Teraz juz jest OK, ale mam 3 rozne zebatki - 84 zeby (stock), 87 i 81 - ktora zalozyc najlepiej? jezdzilem LiPolem przez 15-20 minut, dosc ostro i silnik zaczal sie kopcic. Ale przezyl. Wystawilem go na dwor zeby ostygnal, i dalej jazda przez 15 minut. Miazga z tym LiPolem, jestem zadowolony (poza tym, ze silnik sie szybko grzeje) - a mam dwa LiPole, wiec jutro musze go wywiezc gdzies na jakas lake i go skatowac:) I tak - nadal nie ma hamulca. hamuje pociagajac cyngiel lekko w tyl, wtedy tez lekko kola pra do tylu. I jeszcze jedno - Traxxas w swojej broszurce napisal, ze STpamede to Skill Level 1/5 - nie wiem jak wyglada Skill 5, ale ja tego ledwo co moge opanowac na waskich drozkach. Nastepne co kupie bedzie jednak 4WD.
|