Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 1:50 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
 Tytuł: 21.11.2010
PostNapisane: N lis 14, 2010 9:26 pm 

Ostatnio głośno jest na temat różnych form patriotyzmu.Bywa,że patriota jest faszystą,a gej patriotą,chociaż ten ostatni nie zapewnia prokreacji,a co za tym idzie nie daje szansy przedłużenia populacji narodowej.
Jednym z klasycznych przejawów patriotyzmu,czyli w wolnym tłumaczeniu ,ukochania Swojej ojczyzny jest udział w wyborach.I to bez względu na osobiste sympatie czy animozje.Nawet gdyby kandydował Burek sąsiada powinniśmy pójść i dokonać wyboru.
Tymczasem Nasza organizacja wiodąca jaką jest LOK organizuje w tak doniosłym terminie niewinne EMP.
Zaraz pojawią się głosy,że można wziąć kwitek i zagłosować w Lubawie,czy po powrocie do domu.Ale czy na pewno? Czy desperacja będzie tak duża? A może jest to przejaw, ze strony LOK tego starego patriotyzmu do którego sięgają korzenie tej organizacji,czyli czasów kiedy frekwencja wyborcza była ustalana w KC,a nie na podstawie oddanych głosów.Czy coś powróciło,a ja przeoczyłem? A może niektórzy zapomnieli,że żyjemy w innych czasach.A może chodzi o odciągnięcie paru osób od urny....
Czyż takim działaniem LOK wraz z niby Naszym SMS-em nie staje w szeregu z tymi gejowskimi patriotami,którzy niewiele przysłużą się Naszej Ojczyźnie...
Czy taką chcemy mieć organizację reprezentującą Nas na międzynarodowej arenie...?.A co na to Ministerstwo,które pompuje kasę.
Przed czym Nasz Kraj ta Liga Obrania...? Przed Nami ? A może przed Demokracją...

Ps.W tych wyborach jest obowiązek głosowania w Swoich okręgach,nie ma możliwości brania zaświadczeń.To są wybory lokalnych władz do których często zwracamy się o wspomożenie....

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł: Re: 21.11.2010
PostNapisane: Wt lis 16, 2010 8:46 am 

Faktycznie, terminy zawodów MP onroad są dosyć nieszczęśliwe. Finał MP zaplanowano w dniach, kiedy chodzi się do kościoła z tzw. "święconką" i na rezurekcję.

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 9:21 am 

Czym pokierowana jest chęć rozbijania rodzin na okres tak radosnych Świąt ,jakim jest Wielkanoc .

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 10:23 am 

Panowie,
serdecznie dziekuję, za zwrócenie uwagi na fatalnie dobrane terminy zawodów w MP onroad. Myslę, że wielu z nas wstępnie sprawdzając terminy zawodów, nie zwróciło na ten fakt uwagi.
Termin w Lubawie był ustalony przed wyznaczeniem terminu wyborów samorządowych - co nie znaczy, że przy wysiłku organizatorów i zgodzie zawodników nie mógł zostać zmieniony (pod warunkiem, że nie doszłoby znów - jak w Lublinie - do całkowitej rezygnacji z zawodów).
Jeśli chodzi o termin warszawskich finałów, to ręce opadają!!!

Szanowni Państwo!
Niezależnie od wyników z zawodów eliminacyjnych, zarówno ja, jak i moi synowie, dni wyznaczone na zawody finałowe, tj. 23-24 kwietnia 2011 roku zamierzamy spędzić w rodzinie, jak co roku przeżywając Wielkanoc.
Niezależnie od tego, czy terminy były tak ułożone celowo, czy też nie zostały one skonfrontowane z "kalendarzem świąt" przez niedopatrzenie, chcę przeciwko nim zaprotestować, do czego wzywam też innych zawodników.
Jest jeszcze niemalże pół roku do tych zawodów i myślę, że jest to czas wystarczający na zmianę ich terminu.

Tomasz Wójcik - Tarnów

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 12:44 pm 

Panowie, na prawdę myślicie że ŚWIADOMIE zaplanowano zawody w czasie Świąt Wielkanocnych? Jeśli tak to powiedzcie gdzie kupić to co spożyliście przed napisaniem postów :) Wiadomo, że jest to błąd w kalendarzu a kto myśli że jest to celowe działanie, no cóż...

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 12:54 pm 

Przemku, mam nadzieję, że nie zrobiono tego świadomie. Jednakże jak wytłumaczyć brak tej świadomości - tego nie wiem. Nie chciałbym wiedzieć gdzie się kupuje to, co spowodowało brak tej świadomości w chwili tworzenia kalendarza. To zbyt niebezpieczne.
Pomijając różne stany swiadomości trzeba juz pomyslec o jego zmianie, żeby nie było za późno.

Tomasz Wójcik - Tarnów

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 1:03 pm 

Finał będzie przeniesiony na inny termin, tyle wiem.

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 1:19 pm 

Witam,
termin finałów MP Onroad oczywiście zostanie zmieniony. Po jego ustaleniu niezwłocznie przekażę informację zwrotną.

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 3:44 pm 

Skoro można było odwołać zawody w Lublinie to można było przenieść te w Lubawie,tym bardziej,że powód jest istotny.Co do ustalenia finału w święta to dziwnym trafem Przemuś Morawski,żyjący w pełnej ascezie,nie przyjmujący produktów nieznanego pochodzenia nie wpadł na to.Dowód jest jeden,brak profesjonalizmu u Tych ,którzy decydują.Jak można tworzyć kalendarz bez znajomości kalendarza.W myśl tego co pisze Przemuś przez pomyłkę lub przez niedopatrzenie można było wyznaczyć zawody na wtorek i środę.Ja w kalendarzach święta mam zaznaczone na czerwono.

PS.Pszemuś chciał błysnąć rezolucją i elokwencją pisząc o zażywaniu czegoś,a tym czasem strzelił w stopę swoim idolom nieudacznikom.... a może inne kalendarze mamy...

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 4:27 pm 

Jak zawsze nieomylny i perfekcyjny Lesiu :) Jak widać setka albo i więcej osób nie zwróciła uwagi na to, że jest kolizja terminu ze Świętami. A kalendarz wisi przecież już od jakiegoś czasu. No ale dobrze, że mamy takiego Lesia co to niczego nie przeoczy. Co byśmy bez niego zrobili?

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 5:24 pm 

Przemek nie komentuj czegoś czego nie rozumiesz,bo wyrządzasz tylko więcej szkody kolegom z SMS.Tak w wielu sprawach jestem nieomylny,a w tej to już na pewno.Ja nie śledzę codziennie tej martwej strony do której zapomniano opłacić domenę i przepadła.

PS.Czyżby znowu chodziło o reklamę z podpisu? Bo treści merytorycznej w postach brak. Trzeba się podpiąć pod Zarembę jak kupa do okrętu, bo przynajmniej jest trochę wyświetleń ?

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 5:54 pm 

Andrzej Trella napisał(a):
Witam,
termin finałów MP Onroad oczywiście zostanie zmieniony. Po jego ustaleniu niezwłocznie przekażę informację zwrotną.

Fajnie by było gdyby było chociaż jeszcze napisane:
"Za zaistniałą sytuację w imieniu SKS czy LOK przepraszamy..."
Mogło by to złudnie świadczyć o szacunku do ludzi wprowadzonych w błąd.

PostNapisane: Wt lis 16, 2010 8:34 pm 

Jednak strona RCauto rządzi... :lol: Na "zdychającej"stronie ani słowa wyjaśnienia,a są przecież wielbiciele tej "jedynie słusznej...."

PostNapisane: Śr lis 17, 2010 9:35 am 

Przy okazji.
Planujemy jednak zrobić zawody w Lublinie.
W terminie 17-19 grudnia.
Pewnie też niektórym nie będzie on odpowiadał.
Ale zawody zorganizujemy.
Bo jest to jedyny termin wolny w którym udaje sie zdobyć halę w Lublinie.
Bo uważamy że stworzenie mozliwości jazdy zawodnikom w dobrych warunkach jest najważniejsze.
Mam nadzieję ze informator o zawodach w Lublinie ukaże sie niebawem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona