Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt lip 21, 2026 10:29 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: N paź 31, 2010 9:26 am 

Błażej Zagozda napisał(a):
... Ja mam takie pytanie z ciekawości. Gdzie się podziała klasa IC-8MT?? sama z siebie umarła? czy była "politycznie niepoprawna" i ją skreślono?...

IC-8 buggy i wszystko jasne.

Błażej Zagozda napisał(a):
...Jeśli nie będzie tej klasy to co z ludźmi posiadającymi modele MT?

Odp
Cytuj:
...zostaje im jazda pod blokiem...
lub na HPI Challenge, Modelcars, Mistrzostwach Białołęki...

Monsterów nie ma w MP już od roku. Ale odrodzą się jak Feniks z popiołów. muahaha...
Pozdro Maciek (WRÓG PUBLICZNY buggy NR1 W POLSCE:)

Team FortaSport

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N paź 31, 2010 1:38 pm 

hmmmm skoro jest tylu zwoleników MT i chce powrotu tej klasy to nic prostrzego: napisać petycje poprzez swoje kluby do zarządu SMS z deklaracją startów w sezonie 2011 a myslę że jesli bedzie conajmniej pełna grupa to zarzad powinien się przychylić do pisma

a swoja drogą nie zapomnę biegu finałowego w MT w 2008 roku w Gdańsku wystartowało 4 zawodników po 15 minutach jechało 2 a po 25 nie jechał już nikt,

zresztą podobnie dzieje się z klasą IC-5 petrol która umiera a doskonale wszyscy znają sytuację ze Szczecina z finału gdzie po eliminacjach w niedzielę na odprawie nie stawił się nikt a sędzia główny podjoł jedynie słuszną decyzję w tej sprawie

Tomasz Świątecki napisał(a):
P i e r d u p i e r d u... a może się okazać że będzie tak jak zaczął się zakończony własnie sezon 2010 :lol: :lol:
wróżka Matylda lepiej przewidzi terminy niż OSM/LOK i cała reszta :wink:

przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać a prosty ze mnie człowiek :lol: :
p.Tomaszu jak pan będzie miał już tą przepowiednie niech pan da znać tylko niech pan przekaże Matyldzie że nasza sekcja to SMS może ma już nowy kalendarz

PostNapisane: Pn lis 01, 2010 10:49 pm 

Krzysztof Skrzypiec napisał(a):
zresztą podobnie dzieje się z klasą IC-5 petrol która umiera a doskonale wszyscy znają sytuację ze Szczecina z finału gdzie po eliminacjach w niedzielę na odprawie nie stawił się nikt a sędzia główny podjoł jedynie słuszną decyzję w tej sprawie

P i e r d u p i e r d u... a może się okazać że będzie tak jak zaczął się zakończony własnie sezon 2010 :lol: :lol:
wróżka Matylda lepiej przewidzi terminy niż OSM/LOK i cała reszta :wink:

przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać a prosty ze mnie człowiek :lol: :
p.Tomaszu jak pan będzie miał już tą przepowiednie niech pan da znać tylko niech pan przekaże Matyldzie że nasza sekcja to SMS może ma już nowy kalendarz

Wyczuwam ten sam podstęp co ubiegłego roku dokładnie z wyłączeniem klasy MT z klasyfikacji EMP.
Zaczynała się ta sama gadka...
Człowieku jak masz pisać bzdury to zmień sobie forum ! Klasa IC-5 ma się dobrze a to że do Szczecina nikt nie przyjechał z petrolem to była jednorazowa sytuacja. Jako długoletni zawodnik klasy MT na pewno podejmę jakieś kroki za przywróceniem tej klasy do EMP i jeśli trzeba będzie napiszemy grupową petycję, przed nami długa zimowa przerwa więc będzie na to czas.

P.S Wróżka Matylda ma w dup.... sekcje SMS, preferuje modele nitro MT oraz zapach bezołowiowej, powiedziała mi tylko jedno rozsądne zdanie cyt: "Szczecin może nam skoczyć" :D

Maciej Mrozek napisał(a):
Monsterów nie ma w MP już od roku. Ale odrodzą się jak Feniks z popiołów. muahaha...
Pozdro Maciek (WRÓG PUBLICZNY buggy NR1 W POLSCE:)

Maćku nie jestem wrogiem buggy ale stawianie tych podwozi ponad wszystkie i nazywanie królewską klasą to niedorzeczność. Obaj wiemy że to proste jak budowa cepa podwozia nie wymagające od kierowcy aż takich umiejętności jak prowadzenie wysoko zawieszonego i chybotliwego monstera. Może narażam się teraz większej grupie buggy-maniaków ale taka jest prawda :wink: Myślę że grupa MT zostanie przywrócona do łask tylko trzeba popracować trochę nad świadomością ludzi i zarazić ich zawodami, sam widziłeś co działo się w Częstochowie na nowym torze, aż miło było popatrzeć na poziom wyścigów i ilośc modeli w każdym z nich.

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

PostNapisane: Pn lis 01, 2010 11:11 pm 

Panie Tomku, prosze nie zaniżać poziomu forum.

PostNapisane: Wt lis 02, 2010 8:38 am 

[quote="Tomasz Świątecki"]
P.S Wróżka Matylda ma w dup.... sekcje SMS [quote]

a tak było miło już na tym forum.........mam tylko prosbę to jest temat o kalendarzu SMS na 2011 a jesli ma pan to ( patrz cytat) to proszę nie zabierać głosu w tym temacie a jesli już to nie tym językiem

ale mimo wszystko ponawiam propozycję którą dostał już pan w ubiegłym roku odemnie:

- zapraszam na walne zgromadzenie sekcji jako przedstawiciel swojego srodowiska ( klub ) przekaże pan swoje wątpliwosci w stosunku klasy MT innym kolegom i wtedy podyskutujemy w szerszym gronie

- jesli nie proszę opisać je w pismie-petycji do zarządu SMS a napewno ktos się tym zajmie

- proponowałem panu już w 2010 aby wskrzesić MT niech pan zorganizuje cos na styl Monstermani plan zawodów mam już od dawna, zabawa przednia dla dwóch klas MT i Truggy

PostNapisane: Wt lis 02, 2010 7:41 pm 

Strona SMS padła i nie ma dokąd kierować żali... Nie ma już kontaktu z SMS-em ,bo przecież Przewodniczący już pisał,że nie zniży się do poziomu RC-auto i nie będzie tutaj pisał.:(
Osobiście uważam,że ściganie się modelami MT to nieporozumienie.Buggy to modele wyścigowe na tory dość równe ale nie asfaltowe,Truggy to wyścigówki na tor bardziej ekstremalny.Natomiast MT to tak jak jego duży protoplasta model do przejazdu po jakiś torach ekstremalnych indywidualnie na czas.To coś z pogranicza Trialu ale szybsze i prostsze.Być może dlatego koledze Tomaszowi trudno opanować model na szybkich ,wyścigowych torach...
Różnica pomiędzy MT i Buggy jest taka jak między On-road,a Driftem...
Wróżka Matylda ma w dup.... sekcje SMS,....

Ps.czy wróżka Matylda wie ,że K.Jarzyna jest ze Szczecina,szef wszystkich szefów,bo tak z tą du...pą wyskoczyła...

PostNapisane: Cz lis 04, 2010 6:58 pm 

Projekt kalendarza (miejmy nadzieję, że to wersja ostateczna) myślę, że jest bardzo zadowalający dla wszystkich zawodników. Zredukowana liczba eliminacji + imprezy na fajnych torach = ciekawy sezon w roku 2011. Czekamy teraz tylko na sprecyzowanie przepisów sportowych i technicznych ;)

Co do porównania buggy i MT - ciężko porównać te dwie klasy. Napewno nie zgodzę się z tym, że monster to model, który się prowadzi najtrudniej :lol: (przykład z ostatnich zawodów ModelCars-JanSport przez połowę finału Wasze monsterki turlały się po tym torze, bo doznały awarii...). Skoro wygrywa Pan w MT i jeździ się pieruńsko ciężko, to dlaczego nie wygrywa pan na EMP w buggy? Przecież te modele tak łatwo się prowadzi. Jazda takich modeli w Mistrzostwach Polski mija się z celem - niech mi pan pokaże, panie Tomaszu kraj bardziej rozwinięty od Polski (w aspekcie modelarstwa), który organizuje mistrzostwa kraju dla modeli MT. Zawody dla MT można zorganizować tylko w formie jaką opisał pan Krzysztof. A co do petycji - możecie spróbować, tylko zbierzcie podpisy od 20+ osób które wystartują w co najmniej 4 z 7 imprez + finał, bo naprawdę szkoda czasu na dwa lub trzy modele startujące i wybranie spośród tych osób Mistrza Polski.

Pozdrawiam.

ET-8 Buggy 2012
TLR 8ight 2.0 EU-E | Xcelorin 2100 kV Combo | Futaba 4PK | Hitec HS-7940TH | Turnigy battery | AKA tires

PostNapisane: Pt lis 05, 2010 10:35 am 

Mateusz Łukaszuk napisał(a):
Projekt kalendarza (miejmy nadzieję, że to wersja ostateczna) myślę, że jest bardzo zadowalający dla wszystkich zawodników. Zredukowana liczba eliminacji + imprezy na fajnych torach = ciekawy sezon w roku 2011. Czekamy teraz tylko na sprecyzowanie przepisów sportowych i technicznych ;)

Co do porównania buggy i MT - ciężko porównać te dwie klasy. Napewno nie zgodzę się z tym, że monster to model, który się prowadzi najtrudniej :lol: (przykład z ostatnich zawodów ModelCars-JanSport przez połowę finału Wasze monsterki turlały się po tym torze, bo doznały awarii...)..... Zawody dla MT można zorganizować tylko w formie jaką opisał pan Krzysztof. A co do petycji - możecie spróbować, tylko zbierzcie podpisy od 20+ osób które wystartują w co najmniej 4 z 7 imprez + finał, bo naprawdę szkoda czasu na dwa lub trzy modele startujące i wybranie spośród tych osób Mistrza Polski.
Pozdrawiam.

Piszesz tak jakby w buggy nigdy nie było żadnych awarii ? Sam widziałem nie raz i nie dwa również w Łodzi jak finał buggy dojeźdżała połowa zawodników. To że się turlały wynika narazie z niskiej frekwencji w tej grupie po prostu. Pisałem już wcześniej że trzeba popracować nad świadomością ponieważ ogromna rzesza ludzi zajmujących się modelarstwem kołowym posiada właśnie podwozia MT tylko nie ma odwagi popróbować rywalizacji na zorganizowanych profesjonalnie imprezach - i tu jest problem. Co do mojej jazdy to można powiedzieć że dopiero zacząłem przygodę z buggy ale w nowym sezonie na pewno wybiore się na jakieś EMP. Jeśli chodzi o zebranie podpisów to sądze że uda sie 20 osób albo i więcej, gorzej z ich deklaracjami udziału w zawodach :?

P.s można prosić link do tego projektu kalendarza w tym temacie ?

PostNapisane: Pt lis 05, 2010 12:40 pm 

P.s można prosić link do tego projektu kalendarza w tym temacie ?

:shock:

na początku tego tematu masz pan kalendarz ( nie projekt ) on bedzie obowiazywał w 2011

PostNapisane: Pt lis 05, 2010 1:24 pm 

Niejestem przeciwnikiem monsterów, ale jak inni piszą problem polega na tym że tak jak na lokalnych imprezach opjawia sie ich kilka dosłownie więc nie sądze żeby był sęs przeciągać zawody rangi MP żeby były od tak sobie poprostu. Pokaszcie sie na lokalnych imprezach nie mówie tu tomek o tobie bo ciebie widać głównie po gąbkach he he ale inni nie pokazują się mamy wiele imprez ciekawych dla was RC Wróblik Modellcars czy Hpi napewno na Hpi jest największa frekwencja i moze to wam wystarcza a Ty jak masz ochote widze że jezdzisz w buggy a rozumiem twoje czy Macka zammiłowanie do tych modeli ale zrozum Wy dwaj to nie klasa może sama dla siebie tak ale zamało was jezdzi po MP żeby przywracać tę klase. Jestem za jesli na zawodach bedzie się pokazywało minimum 10 zawodników zeby mogli w zamian chociazby robic serwis innej klasie a nie pozniej na serwisie jest 2 zawodników i blada dupa a ja nie umiem jezdzić i sie przewracam cały czas he he wiec chodzi tylko o frekwencje sam piszesz ze na którąs z eliminacji wpadniesz ale to bedzie własnie tylko wybrana więc jaki jest sęs przywracać cały cykl Monsterów MP.

PostNapisane: Pt lis 05, 2010 5:57 pm 

Miło mi poinformować iż pojawił się kalendarz na 2011 rok w klasach off road: link do strony: http://rccars-poland.eu/files/sekcja/ka ... 202011.pdf
mam nadzieje iz pomoże to nam wszystkim w lepszym planowaniu sezonu 2011
pozdrawiam

ten link nie działa od samego początku :shock: :?

PostNapisane: Pt lis 05, 2010 6:16 pm 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
Niejestem przeciwnikiem monsterów, ale jak inni piszą problem polega na tym że tak jak na lokalnych imprezach opjawia sie ich kilka dosłownie więc nie sądze żeby był sęs przeciągać zawody rangi MP żeby były od tak sobie poprostu. Pokaszcie sie na lokalnych imprezach nie mówie tu tomek o tobie bo ciebie widać głównie po gąbkach he he ale inni nie pokazują się mamy wiele imprez ciekawych dla was RC Wróblik Modellcars czy Hpi napewno na Hpi jest największa frekwencja i moze to wam wystarcza a Ty jak masz ochote widze że jezdzisz w buggy a rozumiem twoje czy Macka zammiłowanie do tych modeli ale zrozum Wy dwaj to nie klasa może sama dla siebie tak ale zamało was jezdzi po MP żeby przywracać tę klase. Jestem za jesli na zawodach bedzie się pokazywało minimum 10 zawodników zeby mogli w zamian chociazby robic serwis innej klasie a nie pozniej na serwisie jest 2 zawodników i blada dupa a ja nie umiem jezdzić i sie przewracam cały czas he he wiec chodzi tylko o frekwencje sam piszesz ze na którąs z eliminacji wpadniesz ale to bedzie własnie tylko wybrana więc jaki jest sęs przywracać cały cykl Monsterów MP.

Ja pier......ale tekst.Bez składni , ładu,polskich liter i interpunkcji z takimi błędami.Koleś zainstaluj Sobie Mozille i przestań kaleczyć polski język...
Dobrze ,że chociaż "Wróblik"masz napisane bez błędu.Jak wypisujesz protokoły reklamacyjne? No chyba,że język polski nie jest Twoim językiem ojczystym... :twisted: ,bo robisz z Warszawy językową wiochę....
PS.dupa Ci dobrze wyszła.... :lol:

PostNapisane: Pt lis 05, 2010 6:21 pm 

Miło mi poinformować iż pojawił się kalendarz na 2011 rok w klasach off road: link do strony: http://rccars-poland.eu/files/sekcja/ka ... 202011.pdf
mam nadzieje iz pomoże to nam wszystkim w lepszym planowaniu sezonu 2011
pozdrawiam

ten link nie działa od samego początku :shock: :?

a ja naiwny myslełem że pan czyta to forum skoro mam pisać gdzie indziej i je zmienić

viewtopic.php?f=22&t=52266

PostNapisane: So lis 06, 2010 8:28 am 

No i to co mi dobrze wyszło to mnie cieszy bede tu pisał jak chce :) i nie jestesmy kolegami przypominam nie zasługuje na koleżeństwo z takim ideałem jak pan. Ja olewam pana posty w wiekszosci debilne a widzę ze dzięki moim ma pan nieczysty sweterek z radośći ciesze się ze moge sprawić staruszkowi radość. prosze na priv jesli cos a nie nabijac posty i zasmiecac watek.

PostNapisane: So lis 06, 2010 9:58 am 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
No i to co mi dobrze wyszło to mnie cieszy bede tu pisał jak chce :) i nie jestesmy kolegami przypominam nie zasługuje na koleżeństwo z takim ideałem jak pan. Ja olewam pana posty w wiekszosci debilne a widzę ze dzięki moim ma pan nieczysty sweterek z radośći ciesze się ze moge sprawić staruszkowi radość. prosze na priv jesli cos a nie nabijac posty i zasmiecac watek.

Lubisz niebieski to masz na niebiesko...
Jeśli zdecydowałeś się na pisanie na tym forum ,to znaczy,że zaakceptowałeś zasady ustalone przez jego właściciela: viewtopic.php?f=28&t=5037
Mnie też nie interesuje koleżeństwo z Tobą.Posługujemy się innym polskim językiem,ale zależy mi na poczuciu estetyki wszystkich Tych,którzy ten bełkot czytają.No i ważny jest stosunek do właściciela Forum,bo to co Ty robisz to zwykłe niechlujstwo i dziadostwo.
Jeśli moje posty są debilne to Twoje jaką chorobą psychiczną są obciążone?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona