Wojciech Skwarzyński napisał(a):
Jak już pisałem wyżej nie mam zamiaru się z Tobą kłócić.Masz prawo do swojego poglądu tyle że on jest z doświadczenia z innego typu maszynami.
Uważasz że silnik 26cc różni się tak bardzo od silnika 50cc ?? różnica jest tylko w pojemności , budowa i zasada działania jest identyczna.
Pamiętaj że modele to nie motocykle Nie siadasz na nich i silniki nie pracują pod takim obciążeniem jak w motorach czy autach może stąd się bierze krótsze i prostsze docieranie?
Heh... czyli silniczki w modelach nie pracują pod obciążeniem?? to czemu tak często sie w nich coś psuje? czemu tak cżęsto trzeba je serwisowac? silniki w modelach przeżywają dużo większe katorgi niż silniki w samochodach i motocyklach stąd ich krótka żywotnośc.
A co z silnikami nitro?Tam producenci piszą wszyscy o tej samej procedurze docierania - też kłamią?
przeczytaj uważnie jeszcze raz temat bo chyba je pomyliłeś.
Także daruj sobie gadanie że się nie znamy i nie chcemy dobrych rad od fachowca bo brzmisz jak facet z warsztatu który chce żebyśmy coś na siłę wymienili.
Tylko że facet z warsztatu ma coś z tego bo mu płacisz. A ja co mam z tego? miałem miec satysfakcję z tego że może komuś pomogłem
Ale zawsze trafi się taki ktoś kto wie lepiej i pozjadał wszystkie rozumy. A mnie najlepiej skrytykowac i wyśmiac. To forum schodzi na psy, wcześniej była jakaś relacja, zadawało się pytanie i otrzymwywało odpowiedź.
A teraz wydaje mi się ze ta kłótnia prowadzi tylko do nabicia licznika pod swoim Avatarem.