Tym razem nie będzie o nieuczciwym sprzedawcy a o nabywcy który w kule leci

Do tego z poczuciem humoru.
Otóż sprzedawałem przez Allegro podwozie.
Aukcja z ceną minimalną.
http://www.allegro.pl/item1051158079_ofna_jammin_x2_crt_pro_zawodnicze_truggy_okazja.htmlNiejaki
tomnet2109 - Tomek Netkowski
składa ofertę w aukcji osiągając cenę minimalną po czym składa prośbę o jej wycofanie w uzasadnieniu jej napisał:
"Problemy Osobiste Bardzo przepraszam za kłopot"na co dostaje odpowiedź że w zasadach moich aukcji wyraźnie jest napisane że ofert nie odwołuję (ironio losu - on sam w zasadach swoich aukcji ma taki zapisek)
...
"Wiem że jest tak napisane ale niestety nie bedę mógł kupić tego modelu jeżeli wygram ponieważ okazało sie ze mam bardzo chorego syna i cała kasa która mam muszę wydać na leki aby wyleczyć mojego syna. Tak więc poprostu poprosiłem o wycofanie mnie z tej aukcji teraz a nie po wygraniu jej aby uniknać nieporozumień.
Tak więc dziekuje za kontakt i pozdrawiam"Cóż każdy z nas jest człowiekiem i miewa życiowe problemy i byłem już prawie skłonny wycofać tą ofertę ale coś mnie tknęło by sprawdzić dane tego człowieka i pogrzebać w sieci.
Otóż nie twierdzę że 15 - latkowie nie mogą mieć dzieci. Są i pewnie tacy którzy je mają

Do tego wszystkiego w mniemaniu tegoż człowieka moje wystąpienie o zwrot prowizji załatwia sprawę ... heh
otóż wydaje mi się że nie.
Wystawiam negatywa ( w moim mniemaniu zasłużonego ) w rewanżu dostaję też negatywa hmm sam nie wiem za co bo wycofanie oferty z aukcji w/g regulaminu allegro to tylko dobra wola sprzedającego do tego negatyw z dopiskiem
"Nie potrafi Pan zrozumiec zwykłej sytuacji życiowej, prosiłem o wycofanie mnie z licytacji 3 dni przed końcem aukcji, nie wycofał Pan bo?licytacja miała cenę minimalna i nikt wiecęj nie licytował wiec wygrałem i a Panu zwróciło sie wystaw" Otóż sorki ale nie potrafię zrozumieć spraw życiowych 15 latka a mam córkę w podobnym wieku wiec bez urazy dla innych piętnastolatków - wiem co piszę

A propos - liczyć też chyba nie umie bo licytantów było łącznie 5
Sposób zachowania i argumentacja tegoż człowieka poniżej krytyki.