Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 04, 2026 4:24 am

Autor
PostNapisane: Pt kwi 30, 2010 1:29 pm 

HPI trophy Truggy 4.6 Niechciany prezent.
Witam mam do sprzedania, świetny model, który dostałem jako prezent, ale nie jestem w stanie go urzywać ze względu na trudności i koszta związane z paliwem.
Mieszkam w Irlandii model został zakupiony w UK. W Irlandii problem z paliwem jest następujący, jeśli jest jego cena odstrasza a jak go nie ma to nie kupisz żadnego innego jak do heli. Jedyne wyjście to kupić w UK, ale kurier go nie przewiezie ze względów bezpieczeństwa a koszt specjalnego kuriera przekracza kilkukrotnie wartość paliwa.
Zakupiłem wiec raz jedna bańkę 2,5 litra 20% nitro paliwa HPI nie wyjździłem nawet całości, bo nie chce myśleć, co potem. Model jest świetny, ale zabawa nim w tym kraju zbyt kosztowna.
Silnik po dotarciu zgodnie z instrukcjami producenta silników SH, wyjeździł tylko 1,5 l z zakupionej banki to wszystko. Silnik pracuje świetnie bez zarzutów, zaraz po dotarciu została wymieniona świeca. Razem z autem mam cały niezbędnik + narzędzia i oleje.
Wymiennie po kolei:
Termometr na podczerwieni Fastraxa nowy z pudelkiem.
After run oil, Air filter oil, nowa świeca R5 HPI, pakiet baterii z ładowarką do auta do kontrolera używałem paluszków AA. Zestaw startowy czyli podgrzewacz do świecy + ładowarką, dwa niezbędne klucze, dwa wkrętaki, zestaw imbusow, Oraz jako gratis dorzucę roto start wraz z roto ośka do roto startu, miałem zamiar zmienić pull. Roto nowe w opakowaniu.
DO auta posiadam oryginalne nie zniszczone opakowanie , model był zakupiony pod koniec marca. Mogę załączyć fakturę zakupu dla potwierdzenia. Jest to też oczywiście gwarancja, która ma model na 2 lata. Moja cena to 1300zl, auto posiada małe ślady użytkowania.
Proszę o kontakt na e mail adam.lipsk8@wp.pl lub telefon 00353862678423. Za prośbą prześle zdjęcia na maila. Chętnie odpowiem na pytania, mogę pokryć koszt transportu do PL.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość