Ręce opadają i już nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Ludzie, to Wy, żeby napisać jedno lub dwa zdania na krzyż potrzebujecie słowników ortograficznych wbudowanych w przeglądarki. Mi, by było wstyd się przyznać do tego. Rozumie, że sprawdzanie pisowni przydaje się gdy połkniemy jakąś literę w pisaniu na klawiaturze, ale, żeby pisanie, dla przykładu: rzaba, nie raziło piszącego w oczy, to już jest masakra.
Co to w ogóle za durne tłumaczenie? Napisałem „stół” albo „usmy” bo mi nie podkreśliło błędu albo pisałem z telefonu. Proponuję odstawić na parę lat komputer, model i zabrać się za czytanie książek albo przeglądnąć sobie zeszyty z 4 klasy szkoły podstawowej.
Może zamiast usuwać liczniki postów, wymusić przesyłanie skanu świadectwa ukończenia szkoły podstawowej przy rejestracji.
Bender napisał(a):
chyba nie?
Mod, ma powinien poprawić posta ewentualnie napisać w poście o tym że autor ma pracowac nad ortografią i ostrzegać a nie USUWAĆ POSTY
tak samo jak Gensior używam słownika w przeglądarce, i nie zawsze jest zaznaczony błąd
Takie działanie moda to wg. mnie przerost ambicji (tego posta też usuniesz? po skrócie wg jest "." )
Nie ma to, jak kopać dołek pod sobą.
Bender i inni również, zacznijcie czytać Swoje posty po napisaniu. Czy naprawdę nie brakuje Ci w tym zdaniu przecinków? Przed „że”, przed „a” stawiamy przecinki. Za to przed „i” stawiamy wtedy, gdy już to jest np., drugie z kolei „i”.
Mając na koncie takie „kwiatki”, nie pogrążałbym się jeszcze bardziej pisząc w tym miejscu takie rzeczy.
Zastanów się, czy może działanie moderatora, to nie po prostu objaw zmęczenia czytaniem postów, które z j. polskim nie mają nic wspólnego.
Co do licznika postów, to nasuwa się pytanie, co on, tak na prawdę wnosi? Bo jeśli ma on nam mówić o tym, jak dużą wiedzę dany forumowicz posiada, to posty typu: „

”, „He, he” i tym podobne powinny być powodem do przyznania ostrzeżenia, a myślę, że są tacy, których połowa postów tak wygląda.
Wzorem z innych forów, może lepiej byłoby wymienić licznik postów, na licznik „pomógł”.
Tylko, że w tym przypadku, rozpoczęcie przyznawania punktów, za pomocne odpowiedzi po tylu latach działania forum, byłoby krzywdzące dla „starszych” stażem użytkowników, którzy nie jeden raz wykazywali się ogromną wiedzą na tematy związane z tym forum.
Według mnie, niektóre zachowania i postawy powinny być piętnowane, a nie przemilczane.
Pozdrawiam.
P.S.
Do KiT-a, właśnie przeczytałem Twojego posta na forum ogólnym. Różnica w ilości napisanych postów ogromna, ale myślenie podobne.
Chyba zaglądaliśmy na podobne fora, pozdrawiam.