Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 10:26 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Cz lut 25, 2010 12:06 am 

To moze i ja sie dolacze,powiem cos o tej firmie Nosram. Niedawno zakupilem pakiet Nosram 7,2V o pojemnosci 5000 nimh.Prawda laduje sie do ponad 5200,ale co z tego,jak tyle nie oddaje !!! Moj silnik to Team orion 15T... Prawda jest taka,ze ten pakiet jest do bani, to juz lepszego kopa ma moj stary Intellect 4600 ,ktory ma prawie dwa lata. Ten Nosram faktycznie strasznie sie grzeje i przez to szybko traci pojemnasc. Tej firmy pakiety chyba sa do malych silniczkow tylko dobre. pewnie 15-chwilowe 20A maxx wydajnosci.Firmy nosram nie polecam i nie powiem ze sa to bardzo dobre pakiety,wrecz przeciwnie....Kolego team31 glupoty to ty opowiadasz i nie polecaj komus czegos,co sie nie nadaje do jazdy... Taka jest moja wypowiedz,negatywna dla Nosram.Liderem na rynku jest firma Team Orion.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz lut 25, 2010 12:14 am 

Jak widac, to ja glupot nie wygaduje... Nie wiadomo czemu Nosram tak sie ceni,Zgadzam sie z wypowiedzia kolegi na temat Vapexa,sa to dobre pakiety w bardzo rozsadnej cenie i przy tym wydajne.

2.4GHz DX3
http://www.youtube.com/watch?v=49miEqwHZZY

Traxxas Summit Full Silver Aluminium
1600kv MMM
tires Pro-Line seria 40"

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2