Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 03, 2026 2:28 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn lut 15, 2010 1:48 pm 

Cytuj:
jako organizator jest Pan w stanie zrozumieć, że na każdej imprezie zdarzają się wpadki i niedociągnięcia. Dalej, gwarantuję Panu, że na każdych następnych zawodach różne incydenty będą się zdarzały - na wszystkich zawodach.

To jest rzecz pewna. Chodzi tylko jak są traktowani Ci których ten incydent dotyczy.
Dlatego:
Cytuj:
Bez względu na to ile wcześniej zapłacicie, zabierzcie ze sobą potwierdzenie wpłaty.
Pozwoli Wam to udowonić natychmiast swoja niewinnośc po tym, jak zostaniecie potraktowani jak pospolicie naciągacze.

Była to porada praktyczna.
Można było na tym poprzestać. Tymaczasem
Cytuj:
Panie Tadeuszu,

proszę o odpowiedź na jedno tylko pytanie. Jaki cel chce Pan osiągnąć zgłaszając takie uwagi?

Bez względu na drobne błędy czy usterki poprzednie zawody ETS były dużym sukcesem Polski jako organizatora zawodów. Ilość zgłoszeń zawodników zagranicznych świadczy, że taka opinia jest uzasadniona i w tym roku zawody tę będą miały znacznie większą obsadę.

Bardzo proszę wszystkich czytających ten temat aby właściwie ocenili prawdziwe intencje zabierających głos.

Proszę także aby święto modelarstwa jakim może być ETS w Warszawie nie został zniszczony uwagami ............

Piotr Niedźwiecki

Szkoda że nie czyta pan tekstu ze zrozumieniem. Ale widocznie "ten typ tak ma"
Zreszto szkoda dalszej dyskusji - i tak pan nic nie zrozumie.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 8:37 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
...Czekam kiedy przeprosi Adama Różyckiego za niedostarczenie opinii działu prawnego LOK na temat propozycji Regulaminu sekcji...

Piotrek !, ja też czekam - wg. moich szacunków czekam już 80 dni (sic!) - a coś tam kiedyś pisałeś, że w kilka dni taką opinię od kolegów z LOK'u otrzymasz :) :) :) - nie przejmuj się, nie musisz przepraszać, ktoś Cię wyrolował, a to przecież nie Twoja wina (przynajmniej tym razem :) )

KYOSHOblog

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 9:44 pm 

Czytając ten wątek można dojść do wniosku, że to są kolejne zawody do bani (poprzednie do bani były zawody Proximy). A zawodnicy którzy decydują się w nich uczestniczyć są poniżani, nękani i źle traktowani przez organizatora, który odgrywa się w ten sposób na nich za konstruktywną krytykę.

Dodatkowo można się dowiedzieć kilka innych rzeczy całkowicie nie związanych z tematem tego wątku, choć nie wszystkich, mnie ciekawość zżera co wtedy było na ten opłacony obiad i czy nie był przypalony, na przykład.

Jak widać kolejny skutecznie storpedowany wątek, gdzie główna informacja ginie w przepychankach nie na temat.

Może ktoś na ochotnika przetłumaczy go na j.niemiecki i przekaże głównemu organizatorowi ETS, a potem napisze posta jaki miał wyraz twarzy czytając rozwój dyskusji?

P.S. Brawo dla administratora forum.

Robert

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 10:00 pm 
Administrator forum

Robercie,

Czy uważasz że ostrzeżenie Tadeusza Żelazo dla innych zawodników wymaga usunięcia?
Czy uważasz że mozna ot tak sobie wytknąc kogoś palcem i nazwać go naciagaczem?
Czy uważasz że stwerdzenie Organizatora że opiekun /zawodnik nie jest najważniejszą osoba na zawodach (tyczy sie wszystkich zawodników/opiekunów) wymaga kasowania wszystkich wypowiedzi?

Uprzejmie życze takiego potraktowania :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 10:10 pm 

życzę

:)

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 11:19 pm 

Cytuj:
mnie ciekawość zżera co wtedy było na ten opłacony obiad i czy nie był przypalony, na przykład

Ja nie pamiętam co konkretnie było. ale na pewno było smaczne i ciepłe. I chyba dodawali soczki.

Cytuj:
Czy uważasz że ostrzeżenie Tadeusza Żelazo dla innych zawodników wymaga usunięcia?

To nie było ostrzeżenie tylko porada praktyczna. Mając wydrukowane potwierdzenie mozna sprawę od razu wyjaśnić.

Cytuj:
poprzednie do bani były zawody Proximy

Problemem nie tylko tego forum jest że często dyskusja wychodzi poza temat. Tak było i przy zawodach proximy. Ale o ile sobie przypominam mój sprzeciw dotyczył nieuczciwych informacji w reklamie rozpowszechnianej przy okazji ty zawodów.

Cytuj:
A zawodnicy którzy decydują się w nich uczestniczyć są poniżani, nękani i źle traktowani przez organizatora

Bardzo ciekawa teza. Napewno ma naukowe uzasadnienie. Ciekawy jestem jakie?

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 8:47 am 

Robert Pawłowski alias KiT napisał(a):
mnie ciekawość zżera co wtedy było na ten opłacony obiad i czy nie był przypalony, na przykład

Mi się wydaje ,że były buraki....
Co do "biednych, uciskanych zawodów Proxima"to nikt nie kwestionował ich organizacji tylko te zawody stały się kolebką anarchii wywołanej przez zawodników o dyskusyjnym doświadczeniu,co wpłynęło na przepisy ogólnopolskie.
Sam kiedyś napisałem wierszyk na temat Pabianic,a za to ,że Przemek Morawski stosuje samo okaleczanie się to nikt odpowiedzialności nie może brać....
P.s.Robercie Pawłowski alias KiT czy będziesz na ETS? Mogę wziąć dla Ciebie zupkę,zalewajkę,pikantną....

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 9:04 am 

Robert Pawłowski alias KiT napisał(a):
A zawodnicy którzy decydują się w nich uczestniczyć są poniżani, nękani i źle traktowani przez organizatora

Tadeusz Żelazo napisał(a):
Bardzo ciekawa teza. Napewno ma naukowe uzasadnienie. Ciekawy jestem jakie?

Tadeusz ,toż to Pan Piotrek udowodnił na Twoim przykładzie....
Piotr Niedżwiecki napisał(a):
Panie Marku,
dokładnie to napisałem, że Pan Tadeusz nie był najważniejszy i nie został potraktowany w sposób specjalny.

czyli Pan Tadeusz został potraktowany normalnie i tu powracamy do wniosku jak to przystało na ścisły umysł,wyciągniętego przez Roberta Pawłowskiego czyli KiT-a . :D :D
Pan Piotrek jest jak Krzysiu Kononowicz... http://www.krzysztofkononowicz.com.pl/filmik4.php Te jego charyzmatyczne intencje...

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 9:30 am 

...

Robert

Ostatnio edytowano Wt lut 16, 2010 10:52 pm przez KiT, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 9:50 am 

Normalnie opony i silnik dostaje się tuż przed,a w zasadzie na zawodah.Mało tego na jednych zawodach gdzie byliśmy silniki 13,5T zabierano w depozyt na noc.
Ps.Panie Jacku ,aż jestem ciekaw kto marudził ?Zawody ETS w Warszawie,na których byliśmy były organizacyjnie super....

KiT czyli Robercie Pawłowski,tracisz wiarygodność bo nie śledzisz tematu....Dałem Ci cytat co napisałem na temat ETS ,jakby nie chciało ci się wracać do poprzednich postów.
To,że ma się pretensje do osób,które nie potrafią się zachować to inna bajka....przeżyliśmy nie takich....
A Proxima nie po raz pierwszy stała się kolebką burzenia podstawowych zasad demokracji....i nie ma to nic wspólnego z samymi zawodami.Proszę czytać ze zrozumieniem...
Notabene gratuluję wyniku na ostatnich zawodach.... jeżdzisz na BL w klasie 540?
Robert Pawłowski czy KiT napisał(a):
Geobbels'a ćwiczysz już przed lustrem czy tylko na forum?

Nie,czytam "Moja Walka".

Ostatnio edytowano Wt lut 16, 2010 8:32 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 4:55 pm 

Nie,czytam "Moja Walka".

No to teraz wszystko jasne.

m.

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 6:40 pm 

Panie i Panowie
Po powrocie z pracy synowie pokazali mi ostatnie posty w tym temacie i zapytali cy to już wojna czy prykłady obowiązującej już formy dyskusji.
Panie Robercie NIE ŻYCZĘ sobie i młodzi modelarze czytający forum używania takich porównań w stosunku do jakiego kolwiek człowieka a modelarza tym bardziej. Często się z Lesławem spieramy, mamy rożne zdanie, ale wiemy gdzie jest rynsztok z którym się mijamy co najmiej na odległość parasola. Może Pan się swobodnie wypowiadać mając na uwadze że nie jest Pan sam na forum. W przeciwnym razie może lepiej zmienić dyscyplinę .
Marku tego postu z Gebelsem nie powinno być na forum.
Pozdrawiam
Rysiek

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 8:30 pm 

Rysiu spokojnie.Daj szansę na "pseudo błyskotliwość" nawet KiT-owi czyli Robertowi Pawłowskiemu... :lol: Bo Abram to ma po prostu dowcip grabarza...z cmentarza dla gryzoni....

PostNapisane: Wt lut 16, 2010 10:54 pm 

Panie Ryszardzie, jest wiele postów których nie powinno być na forum w tym temacie coś koło 12.
Jednakże nie zamierzam Pana drażnić i post zamienił się na trzy kropki. Niestety pomimo edycji, jak widać metody stosowane przez interlokutora dalej dokładnie pasują do opisu w poście, to Pana nie drażni?

Robert

PostNapisane: Śr lut 17, 2010 9:06 am 

Może to nie bedzie zaśmiecaniem tematu.
Bo pragnę poinformować ogół że na powyższe zawody zgłosił się p. Marian Kala.
Życzę powodzenia i wytrwałości :D :D :D

Ostatnio edytowano Śr lut 17, 2010 9:55 am przez tadeusz żelazo, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona