Cytuj:
A co to Pana obchodzi ? Po co te uszczypliwości i komentarze ?
Czy ja komentowałem "Namiotowe" Mistrzostwa Polski w Lublinie które Pan organizował ?
Czy napisałem jedno słowo na temat małego toru, desek zamiast podłogi itd ?
Organizując HMP w takich a nie innych warunkach ( niezależnych ode mnie ) nie pisałem do osób które chciały i mogły przyjechać na te zawody - że jak im się nie podoba to "wara". Nie pisałem ani przed zawodami ani po zawodach że ktoś nie jest mile ( albo ) wcale widziany.
Zawody finałowe zostały zorganizowane w wyniku "sugestii" środowiska, myślę że w wyniku zadowolenia z warunków jakie ich spotkały na rozgrywanej wcześniej eliminacji.Eliminacji gdzie nie widziałem problemu z wywieszeniem baneru przyniesionego przez pewnego człowieka, który dwa miesiące w Lubawie zachował się jak " ......"
Wystrczy otworzyć temat o HMP aby doczytać się że przepraszałem za warunki, jakie panowały na tych zawodach. Tylko wystarczy trochę kultury osobistej i odrobinę inteligencji.
Cytuj:
Odpuść Człowieku
Z powyższej rady nie skorzystam. Bo głupote i tępactwo trzeba napiętnować.
I będę dalej pisał wytykając pana prostactwo. Ba może to uzmysłowi innym członkom OSM, że pan ich kompromituje i niweczy ich wysiłki w celu poprawy wizerunku OSM w środowisku.
I na koniec.
Dalej z upodobaniem godnym lepszej sprawy będę zestawiał tak różne opinie w tym samym temacie.