Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N cze 07, 2026 12:22 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
PostNapisane: Wt gru 29, 2009 10:48 am 

Paulino napisał(a):
Ja głownie jeżdze 2WD i ląduje normalnie,

Taa, tylko nie każde 2wd jest tak samo wyważone, jeden może lądować idealnie, a inny nigdy nie wyląduje :wink:
Maciej Nowak napisał(a):
Lollo napisał(a):
Frajda jest i to przednia w porównaniu do innych modeli. Już nie mówię co się będzie działo gdy zastosujemy takie oponki jak np. w Firestormie, Rustlerze ... No normalnie terenowa F1.

Hej, już bez przesady, po prostu nie mogę na to patrzeć!!! Piszesz, tak jakby na całym świecie nie było lepszego modelu niż Twój jato (w prawie każdym temacie). W dziale jak zacząć pytasz się o to jak dociera się silnik!!! Więc w najlepszym razie rozpoczynasz zabawę z tym modelem od 12 grudnia (data założenia tematu), więc jeszcze g!@#$ wiesz na jego temat, a piszesz jakbyś zjadł wszystkie rozumy tej ziemi i jeździł w każdych warunkach, każdym terenie właśnie tym modelem. Pamiętaj, że to co piszesz, niektórzy mogą odebrać jako FACHOWĄ PORADĘ, a w rzeczywistości tak nie jest. Filmiki z YT nie są dobrą wykładnią tego co model w rzeczywistości potrafi. Mało kto pokaże, nieudane próby i jak w d dostał model.

Z tym też się zgodzę, szczególnie zaciekawił mnie post z
Strona główna » Dla początkujących » Co wybrać? >> Spalinowy RC do 2000zł
Który zaczyna się:
Cytuj:
Witaj Kolego No to quote'ujemy ... Zaproponuję Ci model Twoich marzeń, choć nie będzie On spełniał Twoich wszystkich wymagań

Całego nie chciałem cytować, bo długie to trochę:) Ale nie zdziwił bym się, gdyby na koniec postu Lollo dodał, że codziennie, rano i wieczorem modli się do swojego Jato :lol:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt gru 29, 2009 7:43 pm 

Cytuj:
Kwasio!! moim zdaniem to wynika z braku doświadczenia. Ja głownie jeżdze 2WD i ląduje normalnie, w zakret też sie da wejść lecz trzeba to potrafić

4WD każdy porobi jakieś sztuczki i się pochwali, że dobrze wchodzi w zakręty.

W 2WD możemy pokazać coś więcej.

PostNapisane: So sty 02, 2010 6:52 pm 

Lollo znalazł się wielki znawca tematu o jeździe Swego kochanego Jato nawet nie dotarłeś wyjeździłeś dopiero 1 bak wiec nic nie mów o umięśnionych .

pozdrawiam

http://picasaweb.google.pl/Marcin37225323423423423

Kontakt GG 119865

PostNapisane: So sty 02, 2010 7:16 pm 

Cytuj:
Lollo znalazł się wielki znawca tematu o jeździe Swego kochanego Jato nawet nie dotarłeś wyjeździłeś dopiero 1 bak wiec nic nie mów o umięśnionych .

pozdrawiam

Mam coś dla Ciebie duża głowo :) Koniecznie przeczytaj to i najbardziej zwróć uwagę na punkt zaznaczony kolorem czerwonym:

Jak wymienić żarówkę?

1. Sposób irlandzki
Zapraszasz piętnastu Irlandczyków. Jeden trzyma żarówkę, a reszta pije, aż pokój zacznie wirować.

2. Sposób sycylijski
Jeden Sycylijczyk wymienia żarówkę, a dwóch zajmuje się świadkami.

3. Po żydowsku
Jeden wymienia żarówkę, a czterech narzeka, że ta nowa pewnie nie będzie świecić tak jasno, jak ta stara.

4. W duchu zen
Musisz przyprowadzić dwóch mistrzów zen. Jednego, by wymienił żarówkę i jednego, by jej nie wymieniał.

5. Sposób gejowski
Jeden dzwoni po elektryka, a drugi miesza martini.

6. Egzystencjalnie
Jeden egzystencjalista wkręca żarówkę, a drugi obserwuje, jak żarówka sama w sobie symbolizuje żarzące się nadzieje subiektywnego postrzegania rzeczywistości w bezkresnym absurdzie wieczności.

7. Sposób feministek
Zapraszasz dziesięć kobiet. Jedna wymienia żarówkę, a dziewięć tworzy grupę wsparcia
.

8. Po chrześcijańsku
Potrzebne są trzy osoby... a właściwie jedna.

9. Dla palących
Potrzeba co najmniej pięciu palaczy. Kiedy razem zapalą, żarówka też zrobi to dla towarzystwa.

10. Sposób gwiazdy disco polo
Jeden wymienia żarówkę, a drugi pisze, jak bardzo tęskni za tą starą.

11. Surrealistycznie
Ktoś trzyma żyrafę, a ktoś napełnia wannę mnóstwem kolorowych drobiazgów.

12. Dla mających dużo czasu
Potrzebny jest tylko jeden zwolennik teorii ewolucji, ale za to wymiana żarówki może potrwać 8 milionów lat.

13. Zoologicznie
Potrzebny jest wprawdzie tylko jeden goryl, ale za to mnóóóóstwo żarówek.

14. Dla osób z problemami
Jeden psychiatra zmieni żarówkę, ale pod warunkiem, że żarowka będzie się chciała zmienić...

15. Sposób lesbijski
Potrzebne są trzy lesbijki. Jedna wymienia, a dwie rozprawiają, o ile lepiej jest to robić bez mężczyzny.

16. Dla macho
Jeżeli jesteś prawdziwym mężczyzną, nie wymieniaj żarówki. Mężczyźni nie boją się ciemności.

I właśnie Ty kolego tworzysz taką grupę. Wsparcie zaśmiecania tego tematu i robienia syfu! Jednym słowem podszywasz się pod podlizywanie.

Pozdrawiam i myślę, że jak OT się nie skończy to w końcu jakiś Moderator albo Administrator zakończy ta sprawę ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3