Witam. Wiem wiem, że tyle już było takich tematów, i w każdym piszą by auta za tyle nie kupować.
Więc zrobiłem zamieszania i kłopotu na forum, aż zostałem przekonany do e-firestorma. Autko mi się strasznie podoba, i młodszy brat chciał się do niego dołożyć. Kasy mi brakuję, lecz nie widzę sensu by dzielić się jednym autkiem.
Więc chciałbym kupić dwa takie same auta (ewentualnie jedno za 400 drugie za 600) z dołączonym akumulatorem, tej samej klasy. Oczywiście wiem że takie auta są bardzo awaryjne, lecz nie będziemy jeździć za zawodach, na rampach itp, a jedynie nad jeziorem, po ogródku i na ulicy, czyli czysto rekreacyjnie, bez szaleństw.
Te wszystkie auta są słabe, lecz jakie najmniej słabe? Interesuje mnie coś z kompletnym zasilaniem, do terenu takiego jak ziemia, piasek, asfalt. Myślałem nad tym:
http://www.nitrotek.pl/index.php/presal ... nster.html lecz wyjdzie po 15 grudnia, i nie mogę znaleźć żadnych filmów i informacji o tym aucie, czyli nie wiem jak dokładnie wygląda i jak jeździ. Jest jakieś inne podobnej klasy auto?